👙Нови придобивки в гардероба - 71

• 167 146
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
На Badura имам едни боти от миналата година, не са лоши като качество, не са се нацепили, разлепили или нещо друго, а съм ги носила в киша. Сякаш малко форма са позагубили, но стават.

# 646
Авалон, Мис Каприз дано не сте поръчали белите боти от Паоло Ботичели, които показахте тук. Купих от физически магазини и излязоха голям боклук. Обели им се кожата на тока. На всичкото отгоре отказаха да ми уважат рекламацията, защото били носени. Прикачам снимки след един ден носене.
Отнесете въпроса към Комисията за защита на потребителя. Имате пълно право на рекламация.

# 647
И едни балеринки:

# 648
Бианки

Яке от страница в инстаграм

# 649
Може ли страницата за якето и каква му е цената?

# 650
Скрит текст:
Авалон, Мис Каприз дано не сте поръчали белите боти от Паоло Ботичели, които показахте тук. Купих от физически магазини и излязоха голям боклук. Обели им се кожата на тока. На всичкото отгоре отказаха да ми уважат рекламацията, защото били носени. Прикачам снимки след един ден носене.
Леле, ужасно качество. А по-рано приятелка показа подобен тип боти/кубинки пак светли от Паоло, и то изкуствени, които носи вече втори сезон и изглеждат доста запазени. Явно е до модел и късмет.

Иначе аз не ги взех. Вече имах едни подобни светли боти скоро поръчани, но се чудех дали да ги оставя или връщам че с размера бях на косъм. В крайна сметка ги задържах. Вече не са налични затова не давам линк.

# 651
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Взех си топли чорапи.
Температурите паднаха около 10 градуса сутрин във Флорида и всички умираме от студ. Nature Snowflake

# 652
Здравейте,ето я моята придобивка
Блузки за лятото от търг в Ибей

# 653
Може ли страницата за якето и каква му е цената?
И аз се присъединявам към питането за страничната. Якето изглежда супер!

# 654
Малко празнични блузки

Още една

Рокля

И още една

Рокля

# 655
Аз си взех ботите от физически магазин и ги носих, нищо им няма и дано нямам проблем. Доволна съм и са удобни.

# 656
На вълна рокли съм. Поръчах тези от Orsay. Липсва ми да имат физически магазин, където да разгледаш.

И една от Дика

# 657
  • София
Е, този на Витошка все още си го има, нали?

От Тему. 100% вълна. Стра-хо-т-на!

Подарък за Коледа от децата

# 658
От намаленията в Zara

# 659
  • София
Последните панталони онлайн ли са ?

Общи условия

Активация на акаунт