👙Нови придобивки в гардероба - 71

• 167 904
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Ааауу страхотна е, аз заглеждам кафявата че сега са намалени. 🤎

# 181
Малко се олях...

# 182
  • София
Melany99 -за всеки тоалет си си взела подходящи чехли Wink
Zara

# 183

От кой сайт ги поръчахте?

# 184
T@ormina, аз съм в Канада.  Купувала съм ги от местни хора от Маркетплейса на Фейсбук и ибей.

# 185
  • София
Къси панталони от лен Orsay:

Кожени мокасини от Aquamarine:

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 17:07 от Lizzy_Crow

# 186
Малко се олях...
Скрит текст:

Не си!!!
Биркенщоците никога не са в излишък!!!
Аз лично отсега започвам да мисля следващите няколко чифта за догодина. Grinning

# 187
Аз почти се подготвям за песиониране, а те са си за свободното време.
При нас местните започват да носят джапанки, чехли и къси панталони още като стане към 15 градуса.
Но тук се ходи навсякъде с кола, така че от колата до магазина, колкото и да студено не е проблем. Навсякъде по магазини, болници, офиси през зимата поддържат поне 22 градуса.

# 188

Следващата седмица ще са при мен. Heart Eyes

# 189
  • плевен
Къси панталони от лен Orsay:

Кожени мокасини от Aquamarine:

Би ли споделила как са като качество и удобство мокасините на тази фирма? Заглеждам ги от известно време.

# 190
  • София
За мен са удобни и стават за дълги разходки, но Aquamarine предлагат обувки от различни производители и качеството също може да е различно. Например тези златните са от по-мека и фина кожа и ги усещам като пантофки. Никога досега не съм имала еспадрили и мокасини, много удобни и стилни обувки са. Предпочитам ги пред балеринките например.

# 191
  • плевен
За мен са удобни и стават за дълги разходки, но Aquamarine предлагат обувки от различни производители и качеството също може да е различно. Например тези златните са от по-мека и фина кожа и ги усещам като пантофки. Никога досега не съм имала еспадрили и мокасини, много удобни и стилни обувки са. Предпочитам ги пред балеринките например.
Благодаря Ви!

# 192
# 193
И аз заглеждам белите сандали. Много са нежни. Как са като размер и комфорт?

# 194
Страхотна рокля, Candy_girl!
Може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт