Детето ми се задавя нощем

• 448
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, детето ми е на 6 години и до преди няколко дни беше на антибиотик( бронхит). Сега вече 2-3 пъти се случва докато спи да се закашля и направо става от леглото . Не мога да разбера дали се дави от храчките, който има и не може да си поеме въздух или самите храчки я карат да повръща. Много е странно.Получава все едно пристъп и продължава да се спи.По интересното е че на другия ден тя не помни. На някой от вас случвало ли му се е подобно нещо?

# 1
Моята прави така като има задна хрема.

# 2
Здравейте, детето ми е на 6 години и до преди няколко дни беше на антибиотик( бронхит). Сега вече 2-3 пъти се случва докато спи да се закашля и направо става от леглото . Не мога да разбера дали се дави от храчките, който има и не може да си поеме въздух или самите храчки я карат да повръща. Много е странно.Получава все едно пристъп и продължава да се спи.По интересното е че на другия ден тя не помни. На някой от вас случвало ли му се е подобно нещо?
Мирише ми на УНГ. Заведи детето. Ще го прегледат и ще ви помогнат. Може и да е алергия.

# 3
Дъщеря ми кара някакъв вирус с лека кашлица през априли и ѝ се случваше нещо подобно през нощта. Тя е на 14 и боледува рядко, но все пак не е за първи път да кашля, пък и не кашляше много. Но за първи път се случваше да се буди през нощта все едно не може да си поеме въздух. Изписаха ѝ противоалергични таблетки и капки за нос.

Общи условия

Активация на акаунт