iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 133

• 44 193
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря, Denis!🤗 Поръчах го, допивам един пикозитол.

# 481
  • София

- пускам ви два кода, с уговорката че може и да променят реда и времето на активност
код 28ORAL - 28% [/b] на  Oral Care
- валидни 3-4 септември
код 28BABY - 28% [/b] на Baby & Kids
- валидни 4-5 септември
- еднократни
ПП. В секциите са включени и продукти, които не би трябвало да са там - така че проверете всички, за да изберете, това, което на вас ви харесва.
напр. в Baby & Kids, аз попаднах на:
НДАспирин:
https://bg.iherb.com/pr/ready-in-case-aspirin-81-mg-300-enteric- … ted-tablets/38964 който ползваме
за БДроб - добавката:
https://bg.iherb.com/pr/natural-factors-lung-bronchial-sinus-hea … h-90-tablets/2590
Мио- и Д-Хиро Инозитол
https://bg.iherb.com/pr/natural-factors-womensense-ovasense-4-55-oz-129-g/106091
и т.н.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 08:01 от denis©

# 482
  • Стара Загора
Здравейте.

За първи път реших да поръчам след месец и ми дава че има проблем с картата и не мога да платя с нея. Чудя се да не би да е заради една злополучна поръчка от миналия месец, когато ми отказаха плащането. Тогава я пусках до американски адрес като щях да съм там и платих с моята карта, но след 2 мин получих мейл за канселиране. 🥲

# 483
Явно е някакъв бъг.Снощи и аз имах проблем.Ще опитам по-късно.

# 484
  • На изток от Ада
Този Iherb ще ме разори!
Чакам трета пратка, колаген по препоръка от тук . Хиалуронова киселина, за майка ми
 магнезий и желязо.

# 485
  • София
Здравейте.
За първи път реших да поръчам след месец и ми дава че има проблем с картата и не мога да платя с нея. Чудя се
Скрит текст:
да не би да е заради една злополучна поръчка от миналия месец, когато ми отказаха плащането. Тогава я пусках до американски адрес като щях да съм там и платих с моята карта, но след 2 мин получих мейл за канселиране. 🥲

Здравей!
Има ли достатъчно наличност в картата?  Твоя ли е картата? Ако не съвпадат имената, понякога това създава проблем при плащането, при нови клиенти -  искат да се докаже че картата е тяхна.
В срок на валидност ли е картата?
Не може ли да платиш с PayPal?
Пиши на сайта и ги попитай. Може да попиташ и твоята банка?!
Настройките да са БГ- $ или €

iHerb® Код:    YUL919
- въвежда се след друг код

# 486
  • Стара Загора
Моя е картата да. Писах снощи на съпорта, да видим дали ще отговорят бързо.

Мина ми през ума да не са я блокирали заради предходната поръчка, че дадох друго име в шипинг адреса, различно от това на картата. Съответно искам да пристигне там, а плащам с бг карта и може да са помислили, че е опит за измама?

Нямам Пейпал, чудя се защо не ми излиза да платя с Apple Pay, а ми дава само Google? 🫣

# 487
Явно е някакъв бъг. Аз съм поръчвала страшно много пъти досега. Вчера тръгвам да пускам поръчка и ми свети в червено, че има проблем с адреса ми (никога не е имало проблем и пратките си идват, в София съм). Натиснах на редактиране, не промених нищо и го запаметих - даде ми, че всичко е наред вече. После ми светна в червено картата и че трябвало от съображения за сигурност да я въведа наново - направих и това (със същата карта) и накрая успях да пусна поръчката... Simple Smile

# 488
При мен дава грешка с телефонният номер. +358 8~12 цифри, но и така пак дава, че е грешен.

# 489
  • на последния етаж
Момичета, ползвали ли сте тази марка: https://bg.iherb.com/c/idealove? Какви са впечатленията ви? Искам да поръчам малко по-подхранващи продукти за есента и се още се чудя какви. Tired

Код за отстъпка при поръчка от www.iherb.com: KJB032

# 490
При мен дава грешка с телефонният номер. +358 8~12 цифри, но и така пак дава, че е грешен.
А, пропуснах - даде ми и на мен, че е грешен, но добавих +359 пред него и го прие.

# 491
Да приема го,но на следващата стъпка не приема плащането,каквото и да редактирам по картата.

# 492
Вчера и аз си поиграх да редактирам и потвърждавам данни, получи се успешно.
Опуках вече двата предни кода, единия за ХК, другия - 28SUPP за колаген, исках да добавя крем за лице, но не го прие

# 493
  • София
Момичета, ползвали ли сте тази марка: https://bg.iherb.com/c/idealove? Какви са впечатленията ви? Искам да поръчам малко по-подхранващи продукти за есента и се още се чудя какви. Tired

Код за отстъпка при поръчка от www.iherb.com: KJB032
Ползвала съм само за околоочния контур, хубав е, доволна съм, мисля да поръчам и нещо друго на марката- серум или почистващо за лице. Ето този е

# 494
  • Стара Загора
Опитах пак от друг профил, добавях картата и махах - тц. Не успях с моята дебитна карта. Изписва ми пак същото. Има проблем с вашата "кредитна карта" и избрания метод, обърнете се към издателя. Накрая приятеля ми плати с неговата кредитна. Спорихме, защото пишело кредитна, но според мен може да е заради предходната отказана поръчка.

Иначе си взех това, Колагена на Neocell ми го взеха и от Амазон миналия месец, та да имам 2 опаковки докрая на годината.

Общи условия

Активация на акаунт