Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 43

• 41 698
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Аз си пуснах да изгледам пак From по нетфликс, то па само първи сезон. Каква глупост. Не се сещам иначе къде го гледахме

# 601
  • addicted
В Max са и двата сезона, HAPPY.

# 602
  • София
Декстър без Декстър?
Да гледам инфантилния му син?
Не, благодаря!
Приключих с този сериал. Пълна катастрофа! А ми беше в топ 3 на любимите по едно време, сега е в кофата.

# 603
  • Галифрей
Всеки пък щом чета Декстър си мисля за  сериала “ Лабораторията на Декстър” 😀

Знам го този сериал ама не съм го гледала. Вече се чудят  какво да измислят.

# 604
Ще има Prequel сериал за Декстър. Тоест действието ще се развива през 90те, когато е почнал работа в полицията.

Ще има и още един сериал с оригиналния персонаж.. но все още не се знаят много подробности там.

# 605
  • София
Хай, усетили са се какво искат да гледат феновете след като бяха сринати в земята от критики. Ама твърде късно. Каквото и да измислят няма как да върнат Декстър и сестра му, нито да оправят бакиите със синчето и самият Декстър, който нямаше нищо общо с героя си от оригиналната поредица.

# 606
Който обича да гледа сериали по истински случай препоръчвам "Любов и смърт" с Елизабет Олсън. Семейна история, приятелства, драма от всичко има, актьорската игра надмина очакванията ми и сериалчето ме впечатли.
Давам линк към Макс, но го има и на други места:

Вторият е "Стълбището" - Тони Колет, Колин Фърт, Патрик Шварценегер, Софи Търнър, Жулиет Бинош и други. Също по истински случай, семейни драми, любов, пари, развитие в годините на всичко това, има и няколко наблягания на престъплението и съдебния процес, но не е документален филм, всичко е добре изпипано и доста запомнящо се.

# 607
  • София
Аз нещо съм на вълна британски крими сериали и гледах два по романи на Харлан Коубън - Stay Close и един с Мишел Кийгън - Fool me once, както и Collateral - всички по Нетфликс. Какво да кажа - стават за убиване на време, има съспенс, харесва ми да слушам английска реч, продължавам да си търся някой друг приятен. Приемам препоръки;)

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 18:10 от Valena25

# 608
  • Варна
 Давам си почивка с един лек и разтоварващ сериал ,,Workin' Moms' 2017. Точно по заглавието - за майки, които предпочитат кариерата пред бебчето си.

# 609
  • Бургас
Аз нещо съм на вълна британски крими сериали и гледах два по романи на Харлан Коубън - Stay Close и един с Мишел Кийгън - Fool me once, както и Collateral - всички по Нетфликс. Какво да кажа - стават за убиване на време, има съспенс, харесва ми да слушам английска реч, продължавам да си търся някой друг приятен. Приемам препоръки;)

Напиши в Гутъл "british crime mini series", има доста. И аз си падам по такива и съм изгледала доста. Британците са най-добрите в този жанр.

# 610
  • София

Напиши в Гутъл "british crime mini series", има доста. И аз си падам по такива и съм изгледала доста. Британците са най-добрите в този жанр.

Ооо да, изгълтах и The Stranger, пак по книга на Харлан Коубън - тези британци май са абонирани да екранизират неговите книги. Той май най-много ми допадна като че ли, просто Ричард Армитидж играе перфектно - той беше и в Stay Close. Личи си, че съм на почивка:)Особено като децата заспят

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 12:37 от Valena25

# 611
От адаптациите на Коубън засега най-много ми хареса испанската El Inocente с Марио Касас. Може и да е от самата история, не съм чела книгите. Освен британските и испанската, има френска и полска продукции. Сделката с Нетфликс е за екранизация на 14 книги.

Снощи не се стърпях и изгледах първия епизод на новия сезон на Slow Horses. Дава заявка за интересен сезон.

# 612

В Нетфликс, освен изборените, сме гледали по Харлан Коубън Safe, The Innocent (испански) и The Woods (полски).
Пак там на нас много ни допадна Bodkin.

# 613
Bodkin има много приятна атмосфера, иначе като сюжет не е нищо особено. Не съжалявам, че го изгледах де. Поредна добра препоръка от темата.

# 614
Благодаря на всички, които дадоха предложения, намерих си за гледане за поне 2 седмици напред. Purple HeartPurple HeartPurple Heart

Общи условия

Активация на акаунт