Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 43

• 41 034
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
  • Out of the Mix
Принципно има много сайтчета със сериали и какво ли не тип стрийминг, но са с лошо качество. Аз съм свикнал и гледам от години само FullHD и Bluray RЕMUX, демек възможно най-добро качество. Файловете са големи.
Скоро ще обновя целия "домашен театър" и ще мина изцяло на 4К. Още по-големи са файловете и си иска и гигабитова връзка. Друго си е да си пунеш някаква фантастика на "65-ца от около 2 - 3 м. с кристална картина и звук Dolby Atmos. Sunglasses
Голямата част от желаните заглавия са все из торентите.
Докато има възможността така ще го карам.
След години, ако не съм в БГ, или каквото и да стане, ще го мисля.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 09:28 от Revoker

# 736
  • Варна
Вчера следобед и вечерта си запълних времето с ,, Land of women". Лежерно, малко забавно, съвсем предсказуемо, с чаша вино  го приключих.
За ,,The Perfect Couple"- амм, с вино не върви, а боза не обичам. Не ми хареса.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 10:59 от Пеева

# 737
Едно е да сваляш филми,друго е само да ги гледаш. Или нещо бъркам...

# 738
Аз не се интересувам от много високо качество и мразя големи файлове. Просто за мен е все едно, стига резолюцията да е прилична (т.е. да не е размазано). Това е една от причините да започна да гледам все по-често онлайн, вместо да свалям от сайтове - българските ъплоудъри започнаха да качват само големи файлове.

Проблемът със сайтовете за гледане онлайн са рекламите. Те също не са законни (имам предвид тези, в които се качва всичко), но не мисля, че гледането по този начин е наказуемо. По-скоро самият сайт може да пострада.

# 739
  • Вестерос
Довечера ще направя темата, моля да не пишете Simple Smile)

# 740
Не знам как е дефинирано в различните законодателства, но мисля, че си подсъден ако разпространяваш, а не ако само гледаш. Обаче с торентите ти сийдваш и също разпространяваш. Ако гледаш от сайт със стрийминг не разпространяваш.

# 741
Да не се прецакат случайно... Не знам как решиха, че -20% е примамливо за стоки с един ден срок...

# 742
  • Out of the Mix
Проблемът със сайтовете за гледане онлайн са рекламите. Те също не са законни (имам предвид тези, в които се качва всичко), но не мисля, че гледането по този начин е наказуемо. По-скоро самият сайт може да пострада.

Не знам как е дефинирано в различните законодателства, но мисля, че си подсъден ако разпространяваш, а не ако само гледаш. Обаче с торентите ти сийдваш и също разпространяваш. Ако гледаш от сайт със стрийминг не разпространяваш.
И тези неща са така.
Аз не сийдвам нищо, свалям само и трия всичко, спирам торент клиента.
Егоистично е спрямо другите, но винаги има сийд. Вярно, че е и в "разрез" с идеята на peer-to-peer, но много рядко нещо да остане без сийд.

Довечера ще направя темата, моля да не пишете Simple Smile)
Какво да не пишем, откъде сваляме и какво правим ли?

# 743
Да не пишем в темата, докато тя пусне нова. Защото сме на 50-та страница.

# 744

Общи условия

Активация на акаунт