Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 43

• 41 040
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Еее, лошо....не знаех, че е спрян Confused Cry. Жалко, аз  чаках и развитие в сюжетната линия и т.н., интересна и провокираща фабула, която можеше да се развие.Sad

.

# 691
Събирам мнения за Отвъд (From). Струва ли си? Тук не съм го срещала да се споменава, макар че след толкова страници може просто да съм го изпуснала, но видях, че във форума има отделна тема за него. Но там са фенове, търся по-неутрално мнение Simple Smile

# 692
За мен е добър в стил Стивън Кинг. Ако не го харесваш, сериалът не е за теб.

# 693
  • Sofia
За сериала - Отвъд (From), е писано много във форума. Чакам с интерес и нетърпение новия 3-ти сезон. Мистерия, хорър, загадки и т.н., като се надявам в този сезон, все пак  да се разплитат нещата и да има отговори.

# 694
За Фром:
Плюсове: добре заснет, интригуващ е, трябва да следиш историята и те провокира да ровиш, да гледаш за знаци, да разплетеш загадката. Съотношението персонаж/актьор е добро.
Минуси: много се проточи времето между сезоните. Ако сега изгледаш двата сезона накуп, после ще те човърка какво се случва и ще искаш веднага да пускат трети. Добрата новина е, че най-после го пускат.
Ако харесваш мистерии и хорър, си струва.

# 695
  • Out of the Mix
Утре почва вторият сезон на Tulsa King със Слай.
Първият сезон беше забавен, очаквам и тук "хумор и тупалки".

А на 19-ти четвъртък - The Penguin с неприятния ми Колин Фаръл, но ще се гледа.

# 696
Офтопик
За феновете на Емили Grinning
Скрит текст:

# 697
  • София
Изгледах Liebes Kind / Dear Child, шест сериен немски
криминален трилър. Увлекателен е, децата много добре си
изпълняват ролите. Хареса ми и начинът на поднасяне на
историята. Като във всеки филм, има и недомислици, но
не са прекалено дразнещи. Smile

# 698
  • Варна
Благодаря за ,,Red Rose"!ю, Аня !
До еп.6 някак не ми вървеше, но са само 8, а и почна да се заплита,  разплита и ОК!
  Хареса ми!
Gabonka, ,,From" е много добър! Наистина се забавя доста време, но в темата го обсъждахме, та или оттам ще си припомням, или набързо ще превъртя епизодите.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 16:23 от Пеева

# 699
Много любим жанр сериали у дома. Събирам препоръки за други подобни. Гледали сме Lost, Yellow jackets, Stranger things, Wayward pines (още ме е яд, че го зарязаха, многооо добър), Fringe, Grimm, Supernatural ... И още, за които не се сещам. Тааа търся препоръки за подобни, харесваме очевидно US сериалите.

За Фром:
Плюсове: добре заснет, интригуващ е, трябва да следиш историята и те провокира да ровиш, да гледаш за знаци, да разплетеш загадката. Съотношението персонаж/актьор е добро.
Минуси: много се проточи времето между сезоните. Ако сега изгледаш двата сезона накуп, после ще те човърка какво се случва и ще искаш веднага да пускат трети. Добрата новина е, че най-после го пускат.

# 700
+1 за Wayward pines, как ми се иска Netflix да го подхванат, както направиха с Manifest...
Little Miss Ratatouille, гледали ли сте първия сезон на Silo?

# 701
  • Вестерос
Много любим жанр сериали у дома. Събирам препоръки за други подобни. Гледали сме Lost, Yellow jackets, Stranger things, Wayward pines (още ме е яд, че го зарязаха, многооо добър), Fringe, Grimm, Supernatural ... И още, за които не се сещам. Тааа търся препоръки за подобни, харесваме очевидно US сериалите.

За Фром:
Silo, Dark, Haven, Under the Dome, Eureca, Sleepy Hollow, Falling Skies, Orphan Black, The Magicians, Warehouse 13, Sanctuary

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 22:44 от Tiffany А

# 702
Сега почнахме Silo,да.

Under the dome е гледан, да. Видях няколко нови заглавия, ще ги прегледаме у дома. Много ви благодаря Hug

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 11:39 от Little Miss Ratatouille

# 703
  • Разпиляна във въображението
От Under the done май сме гледали няколко епизода. Хубав ли е?

# 704
  • Вестерос
На мен ми харесваше. Завършен си е. По Стивън Кинг.

Общи условия

Активация на акаунт