Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 43

• 41 657
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Сега ще гледам тепърва втори сезон, но първия го взех за един ден. Харесва ми, че е лек и ненатоварващ, но дразни колко къси са сериите

Писна ми тая драма между Емили и Габриел в Emily in Paris. Всеки сезон само се разделят и събират, постоянно въртят една и съща плоча. Дори Биг и Кари толкова не са се разделяли и събирали.

# 676
  • Галифрей
Да но,американския Шерлок Холмс (оня с Луси Лиу и другия как му беше името) е по-добре направен в сравнение с британския с Бенедикт Къмбърбач... Лично мнение,разбира се.

Джони Лий Милър се казва, британски актьор. Беше прекрасен в мини сериала за Ема по Джен Остин ❤ Аз и двата ги харесвам. Може би Шерлок на Мофат щеше да по-добре ( говоря за последният сезон)  ако бе спестил малко неговите си типични психо сценки,каквито правеше и в Доктор Кой. Имаше епизоди които бяха добри.
Те направиха специален епизод, коледен новогодишен във Викторианската ерата.

# 677
  • Sofia
NadezhdaML , И аз чакам с интерес нов сезон за "C.B. Strike", за "Мастиленото сърце", но кога?? Екранизациите са много добри, почти колкото и книгите, а каста е топ.

# 678
C.B Strike последния сезон беше 2022. Вече не помня какво се случи. Новият сезон уж трябва да започне декември.

# 679
  • Sofia
Да, последния сезон беше по  "Тревожна кръв",  за Марго Бамбъро.

# 680
За мен тези адаптации са прекалено съкратени. Е, и книгите са прекалено дълги. Но могат да се направят поне по 15-тина епизода на сезон, без да е досадно.

# 681
След не особено кратко видео в Ютюб реших да гледам Менталистът.
Има спойлери.

# 682
  • Вестерос
След не особено кратко видео в Ютюб реших да гледам Менталистът.
Има спойлери.

Добро решение! Много го харесвам, изгледах го като бях бременна Simple Smile

# 683
Не е лош сериалът. На мен по едно време ми доскуча, та го зарязах....

# 684
  • Галифрей
Сериала е готин гледала съм го ама ми се видя много дълъг тъй че някой епизоди прескачах. Патрик е готин разкрива всичко. 7 сезона са ❤

# 685
Не е лош сериалът. На мен по едно време ми доскуча, та го зарязах....
И аз така, в последния сезон заради предвидимата тъпотия, която направиха.

# 686
Аз не догледах последния сезон, просто не ме интересуваше. Гледах 2-3 епизода от него, мисля.

# 687
  • Галифрей
Аз гледах само  финала от сезон 7 😂  Лисбон и Джейн ми напомняха  малко на Касъл и Кейт.

# 688
  • Sofia
Също така чакам и втори сезон на "Периферни тела ", за мен беше добър първи сезон.

# 689
Също така чакам и втори сезон на "Периферни тела ", за мен беше добър първи сезон.
Няма да има. Спряха го. 😥🥺

Общи условия

Активация на акаунт