Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 43

• 41 681
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Хванах се да гледам Емили в Париж, определено е много по мой вкус Heart

# 661
Приключих с Изгубени.Ами не е моят край,този с вулкана дето му изтече сценария по щеше да ми допадне.И все пак страхотен сериал и след 20 години ме държа плътно на екрана 🥰.
Почнах Академията,много се смях на обикновените супергерои,Клаус е култов,а на бебе акула падам всеки път.

# 662
  • Бургас
Ами, не мога да се сдържа! Smile Ще препоръчам нещо старо, но добро! По тв-то започнахме да убиваме време с един британски крими сериал - ,,A Touch of Frost,,. Първи сезон е от '92 г. !
Обичам британско кино! Purple Heart Няма лустросани персонажи, няма психопати и социопати убийци, от които да настръхнеш; но с реализма на ситуациите и недостатъците на героите, случаите са още по-потресаващи... Защото си даваш сметка, че при определено стечение на обстоятелствата, почти всеки може да се окаже отвъд границата на законното....
Инспекторът е чешит, който трудно можеш да заобичаш, но прекрасно го разбираш и си му съпричастен... Всеки от героите е напълно реалистичен и изтъкан от добри и лоши черти... Предубеждения, пропуски, емоционална незрялост, битови проблеми - все обикновени и незначителни неща, но  накуп - преобръщат съдби и животи...
Препоръчвам, на онези които харесват добрите стари филми и кино !

# 663
Писна ми тая драма между Емили и Габриел в Emily in Paris. Всеки сезон само се разделят и събират, постоянно въртят една и съща плоча. Дори Биг и Кари толкова не са се разделяли и събирали.

# 664
Пропуснала съм го миналата година, гледам го сега - Red rose, много е зловещ и… интересен.

# 665
  • Великобритания
въпреки всичкия хейт и аз много харесвам Емили , чак зарибих майка ми и тя постоянно пита за новия сезон хаха

# 666
Няма други като Британските кримки. Стари или нови, са най-добрите.
Аз пък чух тази сутрин, че Джеси Уилямс (симпатичният Джаксън Ейвъри), се връща за новия сезон. Направо се шокирах, че още върви, камо ли че старите персонажи се завръщат. Аз вече не го и следя, но доколкото знам май дори и Грейс се завърна. Бразилските сапунки пасти да ядат.

# 667
Да но,американския Шерлок Холмс (оня с Луси Лиу и другия как му беше името) е по-добре направен в сравнение с британския с Бенедикт Къмбърбач... Лично мнение,разбира се.

# 668
Съгласна съм,изгледах двата епизода на Куците коне,ами страхотен е новия сезон,доста повече ми допада от предния,Гари е страшен образ 🤣.

# 669
  • София
Като споменахте британски кримки, чакам нов сезон на C.B. Strike някога да излезе. Поне догодина ще е добре.

# 670
  • София
Ами, не мога да се сдържа! Smile Ще препоръчам нещо старо, но добро! По тв-то започнахме да убиваме време с един британски крими сериал - ,,A Touch of Frost,,. Първи сезон е от '92 г. !
По кое ТВ го гледаш?

# 671
"Фрост" е по пикбокс. Актьорът изпълняващ ролята на следовател Фрост е симпатичен,духовит и смешен чичка.

# 672
И аз изгледах двата епизода на Slow horses и ми харесаха, много добро начало. Сега ми се струва, че сезонът ще е прекалено кратък.
Скрит текст:
Но не съм си помислила, че Ривър е убит, защото в трейлъра го има в много сцени, които не бяха в първи епизод.
Гледала съм всички сезони и започнах да го следя относително отдавна, но (срам - не срам) не бях забелязала, че Роди е азиатец. За мен той изглежда горе-долу като онова момче, което играеше Мерлин (забравих му името). Чак сега обърнах внимание. Не го харесвам особено (персонажът е неприятен, не актьорът), затова може би съм го пренебрегнала...

Малко ми е мъчно за Картрайт, но сцената във втори епизод, в която Ламб го разпитва, ми беше много смешна. Вероятно по-смешна, отколкото трябваше.

А Джеймс Калис открай време ми е любимец, така че съм малко пристрастна към него, обаче неговият герой изглежда некомпетентен и дразнещ.

# 673
Да но,американския Шерлок Холмс (оня с Луси Лиу и другия как му беше името) е по-добре направен в сравнение с британския с Бенедикт Къмбърбач... Лично мнение,разбира се.

На мен и двата ми харесаха, макар да бяха твърде осъвременени. Старите Шерлок сериали носят повече духа на Шерлок. Даже се сетих наскоро за един доста стар руски сериал, където и Шерлок и Др. Уотсън бяха извадени като от книгата. По-добри образи и по-"британски" не съм виждала Simple Smile И музиката даже прилягаше идеално. Жалко че е много стар и качеството му не е толкова добро (намерих го в ютюб).

# 674
Пропуснала съм го миналата година, гледам го сега - Red rose, много е зловещ и… интересен.

Благодаря за предложението! Налага ми се утре да пътувам няколко часа, ще разчитам на стрийминг сайтовете. Дано не ми насича много, това ми е първият избор за сериал.

Общи условия

Активация на акаунт