Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 43

• 41 688
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Този филм беше някакъв ужас просто, ужас. Как се е навила на такава роля, не знам.

# 646
  • Русе
Започна My brilliant friend 4.  - HBO

# 647
  • София
Fauda
https://www.imdb.com/title/tt4565380/

Изгледах всичките 4 сезона на израелския сериал, който е подновен и за пети сезон.
Горещо препоръчвам! 😊

Изключителен сериал! С много суров реализъм и изълнен с пълната палитра от емоции и чувства, които могат да ви пометат буквално.
Много силен сценарий, много силен каст, майсторска режисура, операторска работа, музика и монтаж.
Имаше някои съвсем дребни нещица, които ме подразниха, но бели кахъри както се казва.

Разказва се за вечната битка между евреи и палестинци за ивицата Газа и не само... Сериалът е много жесток на моменти, някои неща ще ви дойдат ей така шокиращо изневиделица, чувствайте се предупредени, но е задължителен за всеки един ценител.
-
8.5

# 648
  • Sofia
Fauda
https://www.imdb.com/title/tt4565380/

Изгледах всичките 4 сезона на израелския сериал, който е подновен и за пети сезон.
Горещо препоръчвам! 😊

Изключителен сериал! С много суров реализъм и изълнен с пълната палитра от емоции и чувства, които могат да ви пометат буквално.
Много силен сценарий, много силен каст, майсторска режисура, операторска работа, музика и монтаж.
Имаше някои съвсем дребни нещица, които ме подразниха, но бели кахъри както се казва.

Разказва се за вечната битка между евреи и палестинци за ивицата Газа и не само... Сериалът е много жесток на моменти, някои неща ще ви дойдат ей така шокиращо изневиделица, чувствайте се предупредени, но е задължителен за всеки един ценител.
-
8.5

Любим сериал! Мога само да добавя да го гледате със субтитри и с оригинален звук, по възможност! Това, да чувате оригиналния говор, добавя много към преживяването.

# 649
Започна My brilliant friend 4.  - HBO

Ооо супер!

# 650
  • Бургас
Изгледах първа серия на Deceit /Измама/ - британски мини сериал от 4 серии по реални събития за полицейско разследване под прикритие. Освен да пушат цяла серия с мръсни черни нокти, което ми е изключително отблъскващо, друго нищо интересно не се случи и не съм сигурна дали ще догледам останалите 3 серии. Някой, ако го е изгледал, да каже дали си заслужава вниманието или да продължавам с друг?

Аз се борих с него преди време... Направо гледайте някой друг, много измъчен сериал е този.

На мен ми хареса. Да, не е за всеки, но аз си падам по депресивни британски кримки.

# 651
  • Галифрей
Надявам се след тая цялата бъркотия и драма покрай “ Добри поличби” да сменят продуцента и сценариста. За сега са го паузирали. Много хора стоят зад този сериал а и все пак Тери Пратчет е написал по-голямата част от книгата. Той заслужава доста по-голям кредит. Няма лошо ако дадът сериала на дъщеря му,заради паметта  на баща й. Както аз и много други искаме да видим как ще се развият нещата между Кроули и Азирафел.

# 652
Книгата свърши с първия сезон, втория и евентуално нататък е изцяло на Геймън. Втората част не ме кефи толкова.

# 653
  • Галифрей
Знам.Хората си искаха продължение и заради хубавата химия между Дейвид и Майкъл.  Никак не ми хареса финалната сцена на сезон 2. Но искам да кажа,че ще е много тъпо така да оставят  недовършено. Сезон 3 е влязъл в продукция, сценарият си е готов, но заради простотии на Нийл сега го паузират. Явно Амазон и Prime са решили да наемат нови сценаристи и тн. Няма лошо. Този сериал им е златната кокошка тъй,че не мисля,че го cancel.

# 654
  • плевен
Здравейте,снощи по Стар Лайф започна сериал с Никол Кидман,казва се Девет идеални непознати(Nine Perfect Strangers),някой гледал ли го е,става ли за гледане.

# 655
Гледала съм го, малко е странен, но пък добре си играят ролите актьорите.

# 656
И аз го загледах. Доста известни актьори са събрали, а Кидман е най-зле откъм игра. Поне засега.

# 657
Ама "Гениалната приятелка" по един епизод на седмица ли ще я пускат? Ужас Astonished като казахте, че са пуснали новия сезон се настроих да го binge watch-на. Новата Елена не ми харесва изобщо Expressionless

# 658
  • София
Липсват ми старите актьори (без тази, която играе Лену)...даже, когато видях младата Лила да влиза и ми трепна...но..., новата го докарва на говор на нея:) Интересното е, че уж не е минал някакъв дълъг период от време  (сигурно и години не са след като майката на Лену се опитваше да ги събере с Пиедро), а героите са вече възрастни и зрели. Чакам си завършека на историята в Неапол, дано дават повече стария квартал!

# 659
Къде гледате сезон 4 на  "Гениалната приятелка"?

Общи условия

Активация на акаунт