Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 43

• 41 708
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Ревютата на последния сезон са ужасни. Не намерих и едно положително. А след това, което прочетох за 5, категорично няма да го гледам. Развалиха хубавия персонаж!

# 571
  • Вестерос
Aз не съм съгласна въобще с ревютата. 4-ти сезон беше зле. Този не беше. При Пет има развитие и не знам какво толкова е направил, което да търпи хейт по него. Като цяло не се влияя от ревюта, защото често се оказва, че съм на друго мнение.

За списъците

Sherwood
Mademoiselle Holmes

# 572
  • Варна
Изгледах A good girls' guide to murder , нищо особено като цяло, но ми беше приятен. Имаше накрая лек туист Simple Smile Препоръчвам за между другото.

В интерес на истината първата книга е най слаба. В другите главната се променя, след всичко което и се случва.

# 573
И аз изгледах последния сезон на Академията с удоволствие, а 5 си ми е любимец от самото начало.

# 574
Ами след като е издържал десетилетия без жена в апокалипсиса и е толкова лоялен към семейството си, това, което става с него е 100% out of character.
Въобще никога не би могло да се случи, ако сценаристите не бяха с болни мозъци. А и те са си признали, че просто са искали да вкарат романс в неговата история, защото е любимец на публиката. Било им е все едно с кого и как ще стане.

# 575
  • Berlin
И аз четох само отрицателни коментари, не точно ревюта, нооо щом сте с положителни отзиви,  ще го гледам. На мен ми беше малко манджа с грозде предния сезон, но се надявам да има стегнат край. Все пак нали е по комикс, би трябвало да е ясно какво става накрая.🤔

# 576
Не, той се отдели драстично от комикса още в първи сезон.
И аз свалих Нощен полет, защото почти нямам какво да гледам в момента.

# 577
Добре, че ми напомнихте за The Umbrella Academy, бях забравила за новия сезон.

Имам да гледам и Emily in Paris.

Изгледах първия епизод на новия сезон на Only Murders in the Building, макар че бях решила да изчакам да се съберат. Този сезон изглежда с по-добра заявка след мюзикъла миналия.

Тествах и новия сериал на Ева Лонгория - Land of Women. Изглежда подходящ за разпускане, смях на чужди неволи и банални любовни истории.

Не помня дали писах, след като най-накрая завърших пазения дълго последен сезон на Ted Lasso. Много изпипан, помислен, с препратки към детайли и закачки от всички сезони. Тези дни ми попадна статия, че може да има следващ сезон, да видим.

# 578
Здравейте,хора!
От скоро имам HBO-кои филмчета ще ми препоръчате на HBO?
Благодаря ви!

# 579
Ох, хареса ми финала на академията, и особено историята на 5. Предния сезон не. Имаше потенциал за повече. Жалко, че избраха такъв финал. Явно е модно. Повечето подобни сериали така завършват.
Почнах да гледам отново From. Чакам новия сезон

# 580
  • Бургас
Аз започнах новия сериал по Епик Драма - Криминален клуб Марлоу. Лек криминален сериал с гредки от английската провинция. Правен е по тази книга. Автора й е създателя на сериала "Убийства в рая".

# 581
  • Вестерос
Ами след като е издържал десетилетия без жена в апокалипсиса и е толкова лоялен към семейството си, това, което става с него е 100% out of character.
Въобще никога не би могло да се случи, ако сценаристите не бяха с болни мозъци. А и те са си признали, че просто са искали да вкарат романс в неговата история, защото е любимец на публиката. Било им е все едно с кого и как ще стане.
Eдно е да няма жена, друго е да има другарче. И все пак 6 години и половина нищо нямаше.
Ето затова не чета и коментари на сценаристи и прочие. Не ровя статии, мнения. И така ми е по-лежерно и по-леко приемам всякакви странности в сериалите.

# 582
Случайно ми попадна документална поредица "Патрулът" на БНР. Да,Националното радио е снимало видеофилма. Разказват се истории от делника на Столичната дирекция на МВР. Полицаи отзоваващи се на сигнали за престъпни нарушения. Също така охрана на митинги,концерти и прочие. Тренировки по стрелба и обучение на служебни кучета. Вече седем епизода са излезли. Много е интересна поредицата. Само това не ми харесва,че не дават видео с тежки престъпления,(залавяне на убийци,блокиране на махали за лов на наркопласьори и сводници,и т.н.).

# 583
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Започнах много хваления тук "Hijack", не съм изобщо впечатлена толкова. Идрис Елба ми е голям любимец и заради него ще го изгледам докрая. "Red eye" повече ми хареса, може би защото първо него изгледах и сега все едно сериала с Идрис ми е римейк.

# 584
Вчера по pickbox(tv) почна сериалът "Подводница Виджил". Суперинтересен. В началото помислих,че е поредната съшита с бели конци военна история,но не е...

Общи условия

Активация на акаунт