Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 43

• 41 710
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Великобритания
Вчера с детето наведнъж изгледахме 7-те серии от първия сезон  на  All Creatures Great & Small , не знам дали е споменаван тука, но много ни хареса ..препоръчвам , Има го в нетфликс

# 556
Последната седмица не съм гледала почти нищо, защото бях в отпуск; не знам дали сте коментирали (може да съм пропуснала, въпреки че влизах във форума), но четвърти сезон на Slow Horses започва скоро. Само 6 епизода са, колебая се дали да не изчакам да излязат.
Скрит текст:

От 4-ти септември. Доколкото разбрах, този сезон ще е центриран около Ривър (повече от предишните). И големият лош ще е Хюго Уивинг (Елронд, агент Смит, Ви).

# 557
Тъкмо снощи приключих сезон 3. И аз мисля да изчакам да се съберат, защото много бързо се изглеждат.

# 558
  • София
Секретарката май я няма в новия сезон. Във всеки сезон подменят по един герой.

# 559
 Какво стана с нея, че вече не помня - Ламб й каза истината и тя напусна ли?
Трябва да изгледам трети сезон. Помня основния екшън, но детайлите ми се губят.

# 560
Не ѝ каза само най-ключовата подробност за смъртта на бившия ѝ шеф.

# 561
  • София
Започна втори сезон на полския сериал "The Thaw / След зимата / Odwilz".
Ако досега не сте обръщали внимание на полските сериали, можете да
погледнете "Chylka / Защитата", "Skazana / Осъдена", "Szadź / Ангелът на смъртта",
"Wataha /"Глутница" и гарантирано ще останете доволни. Действат пристрастяващо.

В момента гледам "Babylon Berlin", също действа пристрастяващо, много пристрастяващо.
Криминале ноар, със завладяващи герои, дух на представената епоха, музика.
И в полските, и в немския има малки несъвършенства - основно в сценария, но всичко
друго е толкова перфектно, особено актьорското изпълнение, че няма и да ги забелязвате.

# 562
Намерих от къде да си сваля Red Eye и довечера ще го започна, дано да си заслужава.
Снощи гледах първите три епизода от Пръстените, ами не е лошо фентъзи, ако човек се абстрахира от книгите.
Този полският сериал След Зимата го загледах, но нещо е успя да ме грабне, прекалено банален и еднотипен ми се стори. 

# 563
Sophia.L,аз от много време тръбя за полските сериали,дано повече хора са ме чули:)),всичко достъпно съм изгледала👍!

# 564
Екстра си е "След зимата", хареса ми, писах назад. В стъпките на "Убийството" е. Чакам новите епизоди. Най-хубавото е, че има английско аудио, че тоя полски ... Ще погледна и другите.
А такава вълна за "Нощен полет" не очаквах ... мислех, че отдавна сте го гледали и нищо ново не идвам да ви съобщя.

# 565
А на мен полският ми стана много симпатичен.
Наскоро гледах унгарски филм,леле там е пълна патагония.

# 566
Аз пък изтрих единият торент, точно защото беше с английско аудио и после леко се озорих докато намеря целият сезон с полско. винаги предпочитам да слушам на натуралният език, защото тия дублирания ми звучат супер неестествено.

# 567
  • София
Най-хубавото е, че има английско аудио, че тоя полски ...

Хехе, колко сме различни хората! Flowers Hibiscus
Аз пък, покрай полските сериали, се влюбих и в полския език.
Толкова е мек и напевен, че ми харесва дори, когато псуват.
А те псуват доооста. Laughing Първата серия от втори сезон на "След зимата"
беше качена в Max само с английско аудио. Ей, едвам я изгледах.
Отдъхнах си, като видях, че втората я има с оргинално полско аудио.

# 568
  • Berlin
И аз предпочитам original voice, а си чета субтитрите на английски.

# 569
  • Вестерос
Изгледах A good girls' guide to murder , нищо особено като цяло, но ми беше приятен. Имаше накрая лек туист Simple Smile Препоръчвам за между другото.

Изгледах последния сезон на The Umbrella Acadеmy, супер беше, повече ми хареса от предния. Пак имаше смях. Интересен сериал. Хареса ми финала, въпреки че беше битърсуит. Бих го гледала пак.

Общи условия

Активация на акаунт