Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 43

• 41 713
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Разпиляна във въображението
Сериалът е в каталога на Max

# 541
В Мах с какво бг заглавие е, че там всички са преведени?

# 542
  • Разпиляна във въображението
Нощен полет

# 543
Red Eye на руски

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 16:14 от Danifin1

# 544
За Германия Red eye го има в каталога на Нетфликс.

# 545
И в американския Нетфликс няма Red eye. Освен да го търся на пиратка,но то няма време - след две седмици започвам ИВ и Острова.
Иначе вече съм на 4-ти сезон на Призън Брейк. Бързо напредвам.

# 546
  • Свищов
Започнах снощи и почти довърших Red Eye. 6 епизода по 45 минути, направо за отрицателно време се гледат. За сега ми харесва (о средата на епизод 5 съм), но Hijack, чието действие пак се развива в самолет, по ми допадна.

# 547
  • Варна
Red Eye bg sub
https://kalotixia.com/watch/red-eye-e1-%D0%BD%D0%BE%D1%89%D0%B5% … mqmsOQO6ZWYZ.html
  С моя тийн изгледахме ,,The Boys" 2019-... Някои сцени бяха прекалено откровени, но ги изтърпяхме. Имаше и забавни, и философски, и екшън, абе, дано няма продължение!

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 15:59 от Пеева

# 548
Шведският "Мария Верн". Сюжетите са митологични и психопатски а ла "Мълчанието на агнетата",но е интересен...

# 549
  • Варна
,,Lady in Lake" гледах, връщах, после пак... Сложно разказване ,но... накрая, извинете, се разплаках.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 11:20 от Пеева

# 550
Red Eye - днес изгледах първите 4 епизода,утре ще го довърша.
Направо ми втръсна от този главен актьор, навсякъде е.Всички бритиш сериалчета на Харлан са с него.

За самия сериал - засега подозирам,че той е скрит агент и пренася чип,който е в раната му. Отказвам да повярвам,че е случаен човек,на който са му се случили случайни неща.Моя теория,разбира се,възможно е да греша.

Напомня ми на модернизирана версия на книга на Агата Кристи,където в къща/кораб или влак,една групичка хора се събират и около тях се случват убийства. Мис Марпъл (в нашия случай Хана Ли) ги разкрива.Нещо ми липсва (например като сюжет е нищо ново) ,за да ме грабне,за да го изгледам на един дъх.
Засега му давам 5/6

# 551
Снощи изгледах два епизода. Хареса ми засега....да видим натам.

Благодаря на Пеева за споделения линк.

# 552
Фабулата в Червено око е че Китай строи атомна централа в Англия,но по някое време англичаните се отказват от нея,(не стана ясно защо),и китайците търсят начин да им го върнат на англичаните... Доста слаба завръзка,иначе... Главният герой доктора не виждам каква връзка може да има с това спречкване между Англия и Китай...

# 553
Гледам New Tricks

# 554
  • В Космоса
И аз го опатках 'Red Eye' (Благодаря за линка, Пеева!). Има недомислици, но зарибява и се гледа бързо. Точно такива ги харесвам, кратки, завършени. Ако може препоръки, моля! Последно ме впечатлиха 'Defending Jacob" и 'The night of'...

Общи условия

Активация на акаунт