Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 43

• 41 756
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Аз. Не е лош, но можех да мина и без него.

# 526

Да, всичките 4 сезона.

# 527
  • Вестерос
Да, обсъждали сме го даже

# 528
Щерката много го харесва, а за мен е тотална глупост Joy Същото мисли тя за Dark Joy

# 529
Не знам дали сте обсъждали "Краен срок". Харесва ми. Идеята му е банална,но е интересен. С изключение на два-три нереалистични момента...

# 530
  • Галифрей
Гледала съм няколко епизода на сезон 1 бахти тъпият сериал. Заразях го.Откачен не тоя маняк. 😁

# 531
да писах сериал, не филм този

https://www.imdb.com/title/tt23897504/

# 532
Китайката съпровождаща и охраняваща главния герой е симпатична за нашите европейски възприятия... Yum

# 533
  • Бургас
ММ гледа един сериал с Джесика Алба "Лоши момичета". Заглеждала съм за малко, но не ми харесва. Преиграват като се правят на лоши и ме избива на комедия. Заглавието е различно, но ММ свърза другата героиня, ще излъжа каква по роднинска линия, с героя на Мартин Лорънс в "Лоши момчета" и затова така било преведено на български.

Аз гледах първи епизод по Стар, даже всъщност не успях да го гледам целия, защото беше зверска тъпня, точно именно за това, че се правеха на лоши и преиграваха Grinning

# 534
"Лоши момичета" е поредната политкоректна тъпня,но е талантливо изигран от всички актьори.
Имаше един силен момент,който ще остане в историята на киното. На входната врата на къщата им бандит от упор простреля съпругът (прокурор) на Джесика Алба. Той се строполи на пода. Кръв потече от крайчето на устните му. Оставаха му секунди живот. Тогава Алба се обърна към дъщеря му стояща до него:"Наведи се и му кажи че го обичаш! Бързо. Няма време!"

# 535
Благодаря и аз за препоръката за Red eye.
Фрабва, държи в напрежение, шпионски трилър, в тази суша за сериали си е свежа глътка.

# 536
Аз гледам продължението на Vampire Diaries -  Legacies (Наследство).
Много е интересен. Има 4 сезона, вече съм на финала на първия.

# 537
Преди малко в "Порталът" по БНТ. Замазали надписът "1500 S" на багажника на Лада,за да не правят реклама на колата... Laughing

# 538
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
И аз се присъединявам с благодарности за препоръката за Red Eye. Не очаквах така да ми грабне вниманието, почнеш ли да го гледаш трудно спираш преди края, великолепен Ричард Армитидж. Дано направят и втори сезон.

# 539
този red eye по какво го дават? в Нетфликс има американски филм от 2005
в itvx го има, ама не тръгва, трябва да видя с фалшив ип адрес дали ще тръгне

Общи условия

Активация на акаунт