Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 40 979
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
някой поддържа ли си красив маникюр, без да маха кожички?? искам да видя как стои, след време, като се приберат... щото постоянно си правя рани, като ги махам, да не говорим, че почти веднага се рошват, нещо не мога да се орпавям с тях

# 691
Аз забелязвам чувствително подобрение в състоянието на моите кожички, откакто започнах да ги оформям само с ел пила и диамантен накрайник.
Изкарва ми по месец маникюра в доста приличен вид, сравнено с каквото е било преди.

И да си кажа изобщо не мажа с масла - просто ме мързи.

# 692
  • Бургас
Аз моите не ги махам, просто не са ми груби по принцип и смятам, че нямам нужда от рязане. Само избутвам и почиствам или с гел или с безопасния накрайник.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 13:57 от sunny-n

# 693
с пила ме е страх, на едно място ми бяха издълбали нокътя в дъга, че го чаках една година да израстне тази вдлъбнатина по линията на кожичките.

съни, как изглеждат, не пречат на нокътната плочка ли? както осначава почистване с гел и кой е безопасният накрайник Simple Smile

# 694
  • Бургас
I just found this on AliExpress:
BGN8.83 | Quality! Heptagon Tungsten Carbide Nail Drill Bit Milling Eletric Manicure Machine Equipment Cuticle Clean Burr Dental
https://a.aliexpress.com/_Ezpnujn това е безопасния накрайник. Почти не можеш да се остържеш, освен ако много не настояваш Simple Smile))
Гелчето е за кожички, имам и на Евелин и един друг от make up,  не му помня името. Мажеш, изчакваш малко да се размекне мъртвата кожа и почистваш с избутвача, ръчно.

# 695
Седя и се почесвам по главата... и се питам аз ли не съм добре и има ли наистина основание за тия цени или народа съвсем мръдна.
Отварям стори от МайНейлс и публикували две пили, съвсем сходни като външен вид, на безумни според мен цени:

И хайде, 315 лева за безчеткова ръкохватка не е чак уау, и Елена ги продава безчетковите модели в сайта й по 250 и нагоре.
Обаче 800 лева на Коди... чак ми е непонятно какво вдига толкова цената. Не виждам дисплей, даже няма точни обозначения на оборотите, а по възможно най-тъпия начин с min/max... Rolling Eyes
Едит: с педал е, любопитството ме накара да отворя сайта и да я видя тази пила за 800лв. 40 вата, обороти, цитирам: "20-30 хиляди" ...

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 17:08 от HoneyBee33

# 696
Първият модел е китайски и в Али върви около 100 евро. Излагат се отново.

# 697
Добър вечер момичета!
Тук има промоция, която доста си заслужава

Това е първият ми коментар тук, но ще кача снимки и на последният ми маникюр, с който съм и в момента ☺ горе е дясната ръка, абстрахирайте се от вида на кожичките 🤣 но с лявата ръка съм трагедия. Долу е направена лява ръка

# 698
Момичета, Индиго хубави ли са по принцип, или само протеиновата си заслужава ?

# 699
  • на брега на морето
Лана Гато, хубави са индиго, но според мен цената им е прекалено висока. Има и по- евтини, качествени марки, вкл. и полски. Аз съм доволна от 8 нейлс базата си( полска).

# 700
Не знам дали са скъпи. Моите на Weex също са по 20 лв., читави са, но имам протеинова Индиго и я ползвам за първи слой, понеже свършва и искам да поръчам, се зачудих дали да не взема и друго на марката. Гледах цветове и някакъв wet top, някой има ли впечатления от този топ ?

# 701
Новия ми маникюр. Нещо набързо. Другия път нещо по-хубаво Grinning

# 702

Скъсих почти до дъно и пляснах една млечна база.
После през деня ми стана скучно, а и да не кажат момичетата от темата, че качвам една и съща стара снимка, представяйки я за нова Joy реших да разнообразя с едни стикери.
Съвсем лежерно и съвсем без подготовка (почистване, матиране и т.н.), залепих директно върху топ лака (без лепкав слой) и намазах още веднъж с топ (пак без лепкав слой). Изпекох с фенерчето, че ме домързя да вадя лампата. Joy

# 703
  • София
Супер нежен! Как завиждам като каже някой с каква лекота е направил нещо си, а аз горката 3 часа едно кьоравене и накрая пак не е такова Grinning

# 704
  • Бургас
Петенце, не се подценявай. Доста добре се справяш .
И аз днес с едноцветни, мина ми през ума да сложа и аз стикери, но не можах да измисля подходящи от наличните за лозовия ми лак.
По-късно може да кача снимка, колкото да се види цвета и евентуално някой да даде идея какво мога да му лепна отгоре

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 21:17 от sunny-n

Общи условия

Активация на акаунт