АС и други романтични К-драми - тема 10

• 18 308
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Видя ли я Seo Yi Sook какъв е змей в Лебеда smile3511. Добре, че снаха ѝ хич не се церемони с нея bash.
Страшна е, да! Само се чудя дали наистина е толкова луда, дали и тя не е пионка и играе играта както си може. Иначе е много очевадно "да знаем убиеца" още в 1 епизод. Че ще има много тайни, е ясно.
Снахата, ако не се лъжа тя игра в "Честта на джентълмена", там нещо не можа да ме докосне. Тук е друга бира като че ли. Ама да не бързам...

# 166
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Снощи ми се гледаше нещо и реших просто да видя какво ще ме привлече като заглавие от списъка ни на първа страница. И подхванах Бизнес предложение. Ама таман ми дойде Heart Eyes. До степен, че успях да погълна два епизода и третия да го подхвана. Ясно, че по малките часове почнах да заспивам, та го оставих. Но поне първите епизоди са много свежи, с много хумор, а и главните изглеждат доста приятно като двойка. И втория пласт стои много добре. От видяното дотук съм с настроение да харесам много целия сериал. Точно както харесах Процента. Историята е подобна и дано не ми я развалят докрая.

# 167
  • пак на Рив Гош
Профи, така си продължава до края - леко и забавно, също и с чудесна втора двойка. Аз бях голям фен на дядото-чебол (дебни момента с маската-котенце Joy). Много приятно гледиво (поне в моя тефтер).

Пак не познах за разпределението в класацията за bedroom еyes Joy - мислех, че Звездю ще е по-напред. И че Роуон ще е в челната десятка. Но поне бяха отразили подобаващо Со Ин Гук и У До Хуан.

# 168
В челната десятка има 3ма, които не познавам, но единия от тях ми хареса - очи, поглед, всичко и общо 3ма, които не ми харесват по никой външен показател и бих сложила други на тяхно място в т. ч. и Роуон добре би стоял в класацията. Макар че още не го познавам като актьор от снимките, който съм виждала в темите го намирам на външен вид много хубав и има хубаво излъчване. Иначе поредността в такива класации на база физическа красота е формална. Как да кажеш кои очи или устни са по-красиви. Или са красиви или не.    Учудвам се, че са пропуснали УСок в класацията. Не заради популярността му в момента, а защото има много хубави очи и погледът му определено е завладяващ и когато се смее, и когато героят му е зъл, и когато е влюбен.

# 169
И една новина, дали ще излезе истина ..... Ще поживеем и ще видим ....Smiley jewel in the palace 2 Wink
Ок, поправям се, очаква се според това видео, продължение на Jewel in the palace 2 " 20 години по- късно".

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 11:46 от Danifin1

# 170
Дани, това видео за 2 сезон на Съкровище в двореца ли е?
Сериалът е от 2003г. т. е. отпреди 21г.

# 171
Да, така казват. Но дали ще стане...... ще видим. Очакват снимките да започнат октомври месец и да се излъчи следващата 2025 година. Щяло да бъде "20 години по-късно".

# 172
  • Русе
И една новина, дали ще излезе истина ..... Ще поживеем и ще видим ....Smiley jewel in the palace 2 Wink
От този сериал ( гледан оттук-оттам) си спомням само ГГ-я и...Джи Джин-Хи ...Stuck Out Tongue Winking Eye От колко години ми любимец, мале-мале?! Joy Едва ли сериала ще е в същия състав или, ако е, ще е на 2-ри план, според мен.
Снощи започнах сериала от Стори с Ок Текьон , но понеже съм назад го гледам на руски. Много се забавлявам засега, макар че в основата лежи сериозна линия, която постепенно ще развиват. И да, съгласна съм с Рори, и според мен двамата ГГ си пасват.

# 173
  • Варненска клюкарка
Дани, слагайте и по някоя дума с линковете, че например на мен нито във ФБ ми се отварят, а в ИГ избирателно, този път не се отвори, и въпросната изненада не я виждам.

Рори, веднага попълвам липсата, не е в леглото, но е край него. положението е малко дъска за гладене, но като мърда го знаем че е с мноо красиво тяло, а и преди няколко дни назад сложих кадри и се вижда..
.

Дългите му крака които не се събират в тясното пространство отзад, а и от къде му минава колана....

Аз доста мога да поспоря за красотата на едни устни или очи, то затова са и класациите де, едни изглеждат по-добре от други, в този смисъл и аз бих заменила някои от момците в първата десятка с други.

И ако съдим по заглавието на видеото от този скрийн, не е точно клюка, а ХеЮн е говорила нещо в интервю не разбрах кое, може би да е последното, не съм сигурна за Елл ли беше?
Всъщност ето превода на заглавието от клюкарите които са направили видеото Hyeyoon shed light her relationship whit Woosok. Dont be shoched if oispatech releases
Ким Хе Юн хвърли светлина върху връзката си с Усок. не се шокирайте, ако oispatech пусне...

Имам аз едно на ум за тези двамата, защото след толкова изгледани зад ккадър, тези не се държат и гледат нито като приятели, още по-малко като брат и сестра....
relationship смятам че всички знаете какво означаава. Ще очакваме другите клюки, макар че си мисля че даже са успели и да се скарат, защото ми излезе кадър с думите му на английски в които иска тя да му се обади, казва и да хапнат нещо вкусно, само да хапнат (че какво друго ако не са гаджута, или пък да е прясно отрязан нещо.... не знам, а и едва ли ще се разбере нещо повече от тук там изпусната дума)

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 11:54 от Беллора

# 174
  • Русе

Някой случайно да знае защо толкова се смеят на този клип?

# 175
Аз съм много впечатлена как актьор като Йогито на 16г. играе роля на 24-25г. дръвце, добродушно и адски наивно до леко тъповато излъчване. Ако не беше той щях да си помисля, че актьорът е пълно дърво, но като знам как играе и какво може съм силно впечатлена от това му превъплъщение. Пьото пък е направо момченце тук, но също страхотно се справя с ролята си, отначало на самовлюбено богаташко синче със самочувствие до небето, а сега на 7-8г. мило и дружелюбно дете поради временна загуба на паметта. Това е един от сериалите, които преглеждам не заради история, която евентуално ме е заинтригувала, а въпреки нея, единствено и само за да се наслаждавам на актьорската игра на двамата актьори и съвсем младичката Со Йе Джи. Тримцата ми действат като магнит и не мога да се откажа. Без тях отдавна да съм забравила че съществува такъв сериал.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 15:56 от Рори72

# 176
Уин, смеят се, защото И И Гьонг и Миджу имитират едно култово изпълнение на Хюна и Хьонсенг на тяхната песен Trouble Maker

Информацията за Съкровище в двореца 2 е малко по-различна. Още в началото на годината излезе, че И Йонг Е отново ще играе Dae Jang Geum, но сериалът няма да има нищо общо със Съкровище в двореца, а е напълно нова история за живота на Чанг Гъм след като вече е станала лекар.
Повече ифнормация тук.

Не знам кой ги прави тези класации, но да сложиш Нам Да Ръм в такава за секси поглед в леглото ми е.... ooooh!  Та, той е още дете по техните стандарти.
И този, който озвучава клиповете не е зле да вземе да научи как се произнасят правилно имената, че е досадно и дразнещо да му слушаш нелепиците.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 15:46 от 2в1

# 177
Цитат
И този, който озвучава клиповете не е зле да вземе да научи как се произнасят правилно имената, че е досадно и дразнещо да му слушаш нелепиците.
JoyJoyJoy Не си чувала как говорят индийците......аз още не мога да им свикна JoyJoyJoy
Скрит текст:
То даже след толкова години англичаните не могат да ми произнесат фамилията ,а понякога и първото ми име ,макар че имат знаменитости със същото име Joy Та се наложи да си съкратя името и фамилията и заради това наскоро попаднах в смешната ситуация в Бг-то да изненадам българският офис с това ,че говоря чист български

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 16:29 от Danifin1

# 178
  • пак на Рив Гош
Аз имам чувството, че текста в тия клипове не го чете човек, а компютър - някой е вкарал текста за четене и после само е автоматично озвучен. Нещо като озвучаването на имената на улиците в сателитната навигация. Там така произнасят по-сложните и неинтуитивни имен с всички букви.

Скрит текст:
Дани, аз пък така изненадвам френските си колеги с владеене на френски. Понеже името ми крещи с големи букви "Източна Европа", а фамилията ми по мъж е италианска, а работим в международна компания, френските ми колеги не очакват, че говоря езика Joy.

Белл, това инстаграмско клипче със сесията на У Сок за Harper's Bazar Korea го запазих специално за теб онзи ден Grinning
https://www.instagram.com/reel/C86EmjLPgzB/?igsh=MWlmdmZ1d3podHh4

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 20:02 от Роца

# 179
Дани, аз разбирам, когато е трудно или непривично за произнасяне, или пък буква или звук липсват в езика. Но, Нам Да Риъм, Ча Иун У, Сео Ин Гук... ooooh!.

Роце, за този вариант пък не съм се замисляла Joy.

Общи условия

Активация на акаунт