АС и други романтични К-драми - тема 10

• 18 266
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Сокчо още е много приветлив и любезен с тълпите по летищата. Но и все още не всички го разпознават.

Така и така споменахме Диор няколко пъти, да видим за какво става въпрос.

# 46
Захванах вампирското тийн сериалче на Йогито. Честно казано е по-добре отколкото очаквах. Отново е 12 серии с променлива продължителност на сериите, но не повече от час. На 6та серия съм и до тук минаха през две времеви линии. Единствено са ми проблем в съвременността винените чаши с кръв. Е, то не че е истинска кръв, но като цяло съм с добро въображение и настръхвам като ги видя как смучат тези алени сокчета. Йогито играе като за световно по актьорско майсторство както винаги, но колкото и добре да стоят един до друг с главната т.е. имат добро екранно взаимодействие химия не се усеща. Момчето изглежда и играе дяволски добре, но от всичките му екранни партньорки с които съм го гледала до момента само с КимЮ и КимСо наистина излъчват флуиди през екрана и то в роли от тийн годините си. Направо се чудя какво чакат корейските режисьори, че още не са го повторили с всяка от тях в тази вълнуваща 20+ възраст и на тримата.

# 47
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Малко от съвсем не бляскавата страна на това да си айдъл. Нарочно не го вграждам, че да можете да си настроите субтитрите в Ютюб. Ще видите познати имена и лица.
https://www.youtube.com/watch?v=gSPDtnBuQA0

# 48
  • Варненска клюкарка
Вчера, четейки разни неща в Шортс, попаднах на нещо на корейски,  което много ми напомни за една българска поговорка - че хрема и любов не могат да се скрият, по надолу май ще стане дума и за двете....

Сокчето явно е заредил батериите, че много зла ми се видя в Манила. Профче, това е зоната с ограничен достъп на външни лица, ескалаторите се пълнят когато кацне самолет, повечето там в момента са пристигащи т.е. случайни хора, а феновете са ограничени зад въжетата. Щом е подсигурен с толкова охрана, значи има защо.

Впрочем отдавна ми правят впечатление охраната която придружава селебритата, колко са стилни с тези костюми, и как разни охранители при нас имат вид на контингент от подземния свят....

Вероятно предстои да снима някоя реклама за Прада, ако все още не е сниал нещо в Италия, попаднаха ми някакви кадри, но от надписите нищо не видях зарди това че се застъпваха с друи. Дано не се е наложило да прекъсве азиатското турне, че онзи ден се извиняваше заради разместения си график и състоянието си. Но вярно, за 3 дни наистина предимно е спал и ял по летища и самолети - два 14 часови полета отиване- връщане от Милано + престоя на летищата по 3 часа в двете поссоки. Коментират  кацането му  в Сеул по нощите само за няколко часа и че може дори да не е напускал зоната на летището, където било пълно с хотели, така е удължил пътя си до Манила с още 4 часа + предварителното висене  в залата за заминаващи. Явно му е било много важно.... Младоци като Ча от години правят това и са свикнали но на Сокчо му е ново и  часовата разлика за окло 40 часа по летищата направо го е смляла... Ча за 10 дни беше на 3 континента, но със сигурнот е имал време и да поспи. На други графикът им е по-рехав - Джи след Милано отиде на остров Комодо, разпускаше на плажа, по някое време отиде в резерватите да види онези ужасни комодски варани, беше придружен от въоражени  рейндъри, добре си почиват повечето.....

Любимта ми снимка като брат и сестра, всъщност и още любими имам, но тази съм запазила на ЛС, други са в папка на компа който е на ремонт  Впрочем когато тя го казва за по-големия брат, преди това говори как 10 месеца са се държали за ръце, прегръщали са се и са се целували  и... и.... Водещата пита нетърпеливо "Иии?" Хе Юн казва че са се сближили много, водещата пита колко много, ХеаЮн казва че са като брат и сестра, всеки ще върви по пътя си и се поглеждат, той се смее и за пореден път не я гледа като брат, посегна да си изпие леденото кафе с мляко, почти до дъно го пресуши, посегна пак и хвана чашата на водещата, която му каза че това е нейното, ама ако искал можело и него да изпие.... Joy

Освен "но комент", неговия отговор на въпроса срещат ли се, на въпроса какво му се иска да нааправи казва това със сините букви - искал да я вземе на гръб и да избягал с нея, в интернет коментират цвета на лицето на ХеЮн който през 20на секунди се менял.

Коментират че тя е по-уверена и спокойна пред камерата, но той се обърква и на въпросите  отговаря за  тях като че са едно цяло  започвайки с "ние....това- онова..."  Joy  В случая с ние  плачем когато сме щастливи....(веднага ми изниква една сцена в която и дваматаа плачат, а малко преди това се смяха, екипа също бяха цъфнали до ушите, а после ги оставиха един на друг да си бършат сълзите)

Водещата нахилена до ушите закри очи и ги гледа през пръстите си, продуцентския и техническия екип на предаването който е само от жени се залива от смях смеят се дори 2те операторки на камерите... а коментарите по медиите са че във въздуха се носела толкова любов, че всеки момент в студиото щели да литнат сърца и пеперуди Joy

Това тука съм го гледала много пъти, но по-скоро оправянето на косата и от статичного електричество, оправяне, което прилича по-скоро на галене, ама съм пропуснала ръката му, която не позволява друг да я докосне и да му покаже как да я хване Joy От серията "няма да я пипаш" са още няколко Joy
https://www.youtube.com/shorts/7oZQ4QYBKs8

РоУн в реклама на фон-дьо тен от Ести Лодер

Няколко думи з този сериал може ли?
https://www.youtube.com/shorts/qjAridlCcmE

Загубипх кадрите на Ча в реклама на преса за коса.... Вече свикнах да гледам тези красиви моци в такива неща....

# 49
  • Русе
Bell: Destined with You - буквален превод от руски
Чан Синъю (Ro Woong) е красив и богат адвокат, който е наследил ужасяващо проклятие, което се предава в семейството му от времето на Joseon. Тъй като не желае да обслужва клиентите на компанията си, той напуска и става адвокат в кметството на град Онжу.
Лий Хонгджо (Джо Бо А) е съвестна и искрена служителка на кметството, която неочаквано е непопулярна сред колегите си и поради това страда от самота.
Когато и двамата герои се включват в разрушаването на стара шаманска къща на планината Онжу, Хонгджо получава подарък книга с шамански магии, включително такава, която може да премахне проклятието от адвокат Чан. Какво ги свързва тези двамата? Дали това е просто книга със заклинания или ужасно престъпление, извършено от предшественика на Чан срещу шамана, който е написал тази книга?
На мен ми хареса сериала, но аз поначало си харесвам Роуон.

# 50
  • пак на Рив Гош
Белл, за мен Destined With You ми е от същия калибър като "Силната ДБС" - малко комедия, малко свръхестествени способности, малко екшън и разследване  симпатичен романс и хубав Главен. И на мен ми допадна (но, както знаете, аз съм фен на Роуон-чо), даже съм му дала 0.5* бонус, понеже мноооого добре разхождаше костюмите момчето Wink.

# 51
Бел, в подкрепа на твърдението, че любов и кашлица не могат да се скрият, нося това
https://youtu.be/yV2CZE3H0Qc?si=f717nqmhIvf_p56E hahaha
Не се сещам дали си го слагала...

# 52
Започнах Гигант. Невероятно удоволствие са Звездолин и Йогито в общ кадър. Обаче във втора серия героите им се разделиха.
2 в 1, на фона на тези 60 серии, каква част от сериала е с детските версии на героите? Предполагам героят на Йогито и момиченцето, с което се срещнаха на гарата ще са главната двойка. Това момиченце ми е много познато. Участвало ли е в някой от сериалите, които сме коментирали? За две серии измежду всички герои и актьори - възрастни и деца с най-ярко присъствие и завладяваща игра е Йогито.

# 53
Рори, да не те излъжа, че отдавна съм го гледала, но мисля, че някъде 7-8 епизода бяха детските години на героите.
А момичето е Нам Джи Хьон. Играла е в Suspicious partner(Подозрителен партньор) с Джи, в What Happens to My Family? с Шики, в 100 Days My Prince с До Кьонг Су от ЕХО и още много други.
И, да, героите на Йогито, Звездолин, сестра им и Нам Джи Хьон са главни, плюс синът на военния. С уговорката, че и част от възрастните, които вече си видяла също са със значими роли.

# 54
Видях филмографията на момичето. Тя е детската версия на главната в Ще вали ли сняг за Коледа. Спомням си, че тогава ми направи впечатление заедно със Звездолин в детската версия на главния. Тук обаче нейната героиня очевидно ще е другарчето по съдба на героя на Йогито.

# 55
  • Русе
Здравейте, Дами!
Малко е тихо в темата ни тези дни, но това е обяснимо предвид сезона, планирани отпуски и високи температури.
Чета отзивите тук за Гигант, но не смея да си го причиня - след Чумон (80еп.) и Имам любовница (50еп.), не съм сигурна дали ще мога да издържа.
За сметка на това, преглеждайки друга тема, съм сериозно заинтересувана от Рейн. Приемам ваши предложения за сериали или филми (ваш избор), където смятате, че е на ниво. Като танцьор страшно ми хареса! Пеене много не чух, сега искам да го видя в роля.

# 56
Уйни ето неговата филмография
Rain

И като певец става  

има и няколко страхотни парчета, както аз казвам "стари, но златни" Smirk

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 19:31 от Danifin1

# 57
  • пак на Рив Гош
Май Уики трябва да си обновят страницата за Рейн, липсва му цялата филмография след 2014та Joy
Аз също много го харесах в Ghost Doctor (2022), където направиха страхотен тандем с Ким Бом (не помня кой много го беше харесал наскоро тук).

Рори, онзи ден забравих да ти благодаря за отзивите за Circle. Харесвам НФ и фентъзи, ще го потърся по моите източници.

# 58
А ние много харесахме Рейн в Добре дошъл втори живот, който вече два пъти мина по сторито и би трябвало в плейтубето да го има с бг дублаж.

Уинона, а какво ще кажеш да включиш Гигант като втори сериал сред тези, които гледаш. И аз ще започна още един за да карам с по-бавно темпо, така че да вървим горе-долу заедно и да можем да обсъждаме и споделяме впечатления и емоции.

Роца, докъде стигна със Скандала?

Кои са текущите сериали на 2024г.? По-точно ме интересува сред главните в тях има ли някой, който "познаваме"?

# 59
  • Русе
Уау! Дадохте ми материал за гледане и слушане за...неопределено време! Simple Smile Благодаря! Heart Flowers Hibiscus
Рори, писах по-горе, че не искам да си причинявам шок с толкова много епизоди!
В момента съм на:
"Випусник"/ The midnight romance in Hagwon - текущ ,
" Назначенный уцелеть: 60 дней" | Designated Survivor: 60 Days ,
"Властелин солнца"/The master,s sun,
"Обречён любить тебя" (корейская версия) | Fated To Love You (Korea) - 3 месеца седя на 3-и епизод
и, единственият на български, "Скандалът...", който все пропускам.
Кажи ми, Рори, кога и къде да включа Гигантът?
Роци, аз писах за Ким Бом, че ми беше първо запознанство, в "That Winter, the Wind Blows". За "харесване" е рано казано, но ми направи впечатление.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 10:22 от winona

Общи условия

Активация на акаунт