АС и други романтични К-драми - тема 10

• 18 269
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Варненска клюкарка
Марги, гледах го разбира се, то в момента шортс са ми едни писъци и знам какво ще видя, даже да не тръгва веднага някой образ Joy

Много нежна ХеЮн за Аvent
https://www.youtube.com/shorts/QttPrLjYpVw

Вокалната подготовка на Сокчето
https://www.youtube.com/shorts/riOX5p-2b88

Звездьовите моди и ценоразпис в Краличата на сълзите
https://www.youtube.com/shorts/cyIBjXhau3Y

Ревлив корейски младоженец, почти всички плачат в тоя момент, а булките са по-твърди Joy Много са им красиви сватбите, много официални, с шаферчета и т.н...
https://www.youtube.com/shorts/LSvRS-x25ks

РоУн, красив тембър
https://www.youtube.com/shorts/zS2JHpnmzlI

Грим и окабеляване  за фен срещите. Много е отслабнал...

# 61
Уин, все някога ще му дойде времето и на Гигант. Може би зимата, когато има повече време да се задържи човек пред екрана Hands V.
Fated To Love You става по-интересен нататък, така че не се отказвай. Много хубав сериал, а и с чудесен ост.
Скрит текст:

Рори, от текущите в момента, много малко заглавия задържат вниманието или поне моето.
Сериалът на Елчето Dare to Love Me нещо не го бива, а той и партньорката му никак не си подхождат.
Вторият сезон на Играчът с Хонито е кримка с леки комедийни нотки. Поддържа нивото на първия сезон и е приятен за гледане.
My Sweet Mobster и Dreaming of a Freaking Fairytale са някакви пародии на романтика и всеки трябва сам да си прецени дали нещо подобно му се гледа. За втория писах преди няолко дни, а първият е за един гангстер, който е решен да живее вече по правилата и една девойка, която обича да се занимава с деца и да им даде щастливи моменти.
Connection с Чи Сонг е криминален трилър, в който той е полицай разследващ смъртта на свой приятел и връзката му с опасен наркотик, който се разпространява в страната. Но задачата му се утежнява, защото насила го направиха наркоман. Гледаем е сериалът, но не е като да не сме гледали подобни сюжети.
The Midnight Romance in Hagwon, за който Уин споменава, би трябвало да е романтичен, но повече дълбаят в някакви игрички между така прословутите школи за допълнително обучение и честно казано на мен взе да ми става досдно. Прехвърлям епизодите единствено заради Чонг Рьо Уон и Уи Ха Джун, които са главните.
Bitter Sweet Hell е с "разгневеното мамче" Ким Хи Сон. Зарязах го. Не ми се гледа в момента поредната драма за обърканите връзки в богаташко семейство.
Miss Night and Day е с Че Джин Хьок. За сега е поносимо и забавно. Главната през нощта е млада 30 годишна жена, а през деня е 50 годишна аджума. Той е прокурор и пътят му се пресича с този на младата жена, а по стечение на обстоятелствата 50 годишната започва работа като негов асистент. В картинката има замесен убиец и един идол.

През лятото предстои да гледме в различни сериали Ким Со, Джеджонг, Нам Джи Хьон, Чонг Хе Ин, Шин Мин А, Ким Йонг Де, Им Джи Йон, Хуанг Ин Йоп...

Рейн съвсем скоро ще го гледаме в нов сериал. Следващата сряда започва Red Swan, където той ще е бодигард на една дама, омъжена в богаташко семейство, но има скрити мотиви да работи за нея.

От по-старите му сериали Full House е класика, но от днешна гледна точка може да ви се стори банален и не толкова интересен. Факт е, че със Сонг Хье Гьо стават любимци на публиката по онова време и сериалът достига рекорден рейтинг, а Рейн се нарежда до топ-актьорите.
A Love to Kill също класика, но в онези трагични мелодрами, за които съм ви споменавала няколко пъти. В нея си партнира с друга красавца - Шин Мин А.
Sangdoo, Let's Go to School! - започва като комедия и свършва ...... по корейски. Като онези влакчета в лунпарковете - ту нагоре, ту надолу... ту ще се смеете, ту ще плачете.
The Fugitive: Plan B е смесица от екшън, романтика, драма, комедия..., както си го обичат корейците - да има от всичко. Очакванията бяха големи заради звездния каст и наистина започна добре и забавно, но след средата забавиха темпото и позагубиха инерцията. Ако не друго, поне ще се нагледате на хубави мъже. Дамата, за чието сърце се борят Рейн и Даниел Хени е съпругата на Уон Бин - И На Йонг.
My Lovely Girl е романтична драма, но не очаквайте нещо специално. С Кристал не стояха добре заедно и романтиката нещо не им се получи, както и сериалът като цяло. Елчето също участва.
Come Back Mister - и тук чудесен каст, малко романтика, малко драма, малко комедия, малко фентъзи... и в крайна сметка нещо не му достигаше, за да стане хит. А и се излъчваше по едно време с Потомци на слънцето, което си беше лош късмет. Но пък си имаше и забавни моменти, а О Йон Су се справи чудесно, когато трябваше да го играе мъж в женско тяло.
Sketch - криминален трилър за детектив, който работи със своя колежка, която има способност да вижда три дни напред в бъдещето и скицира рисунки въз основа на това. Двамата се опитват да хванат сериен убиец.
За Ghost Doctor и Добре дошъл втори живот вече споменахте.

Мен ме е хванала носталгията и понеже няма кой знае какво текущо за гледане при корейците си пуснах да си припомня един хубав стар тайвански сериал - Autumn's Concerto.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 16:30 от 2в1

# 62
По брой серии Гигант прилича на сапунка. Но изобщо не е. Сериалът е страхотен с отлична актьорска игра особено на Йогито. Героят на Звездолин е с много малко екранно време в сравнение с него от което разбирам, че водещата главна роля е на героя на Йогито. Любопитна съм кой актьор поема порасналата версия на героя. До тук в два сериала детските версии изиграни от Йогито бяха перфектно продължени и развити отДжун и Звездолин. Надявам се и тук да са подбрали подходящ актьор, който да поеме ролята от Йогито. Но и момиченцето играе много добре и искам да я видя в роля и като пораснала.

# 63
  • Русе
2в1, не съм се отказала от "Ти си моята съдба" и този път ще го завърша. Ще гледам паралелно и "Господарят на слънцето", че Соп ми е интересен в това амплоа Simple Smile . За сметка на това на мен ми доскуча на "Нощна романтика в Хагуон" - не намерих нищо романтично, а съм на 5 епизод. Само разбирам, че той е имал силна ученическа тръпка, която не е затихнала. А тя интуитивно усеща какво й предстои, което я вади от равновесие.
Чакам Рейн в Червен лебед и много е възможно, като свърша 2-та започнати, да погледна Д-р Призрак. И, да, Гиганта може да е през зимата. Simple Smile

# 64
Рори, И Бом Су поема ролята на Йогито. Гледала си го като по-големия брат на Дже в Триъгълник и като приятеля на Хони в Д-р Джин. Пак Джин Хи поема ролята на момичето. Нея мисля, че не си я гледала до сега. Хуанг Джонг Ъм е сестрата. Беше главна в Убий ме, излекувай ме, Тя бе красавица с Пако и в Тайна с Чи Сонг. Пак Санг Мин е възрастния Звездолин. Беше "бащата" на Минчо в Градския ловец, който загина още в началото. На друго място едва ли си го гледала. Чу Санг Ук е порасналият син на военния. Не помня ти ли гледа Раждането на красотата/Birth of a Beauty, там беше главен.
Всички се справят, но военния - Чонг Бо Сук е изумителен в тази роля. Толков добре се справя, че ти идва наистина да го гръмнеш. Изключителен актьор е, а съм го гледала в много роли.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 19:50 от 2в1

# 65
Видях че участва И Бом Су, но той е доста по-голям от Йогито, а мислех че скока във времето няма да е толкова голям. Иначе го харесвам и вярвам че добре е изградил порасналия среден брат. То в това разпръсване на децата има известна прилика с Триъгълника, но се надявам този път на финала всички да са живи и щастливи.
Гледам девойката залита по лошкото, а си мислих, че ще покажат детска романтика с Йогито. Колко много са преплетени съдбите на двамата братя, но те не го знаят. Предполагам че като деца няма да успеят да се срещнат, макар че и двамата общуват със сина на убиеца на баща им. Единия живее с фактическия убиец, а другия с този, който е съучастник на убиеца. Сериите са много и вероятно няма да я повторя тази драма или поне не всички серии, но още от 1а серия е един от любимите ми сериали.
Сега видях, че актьорът зад порасналият син на военния съм го гледала, но в Добрия доктор. Актрисите в ролите на порасналите момичета не съм ги гледала никъде.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 20:02 от Рори72

# 66
Така е, Рори. И аз много харесах сериала, но не съм имала желание да го повторя. Но, ако случайно го излъчат по телевизията ще го гледам с удоволствие.
О, да, и в Добрият доктор играе Чу Санг Ук.

# 67
  • Русе
От 01.07 "Полицейска академия" по Стори в 00. часа. Иде ми да ги гръмна, ама не помня къде зарових Калашника! Rage

# 68
Защо ти иде да ги гръмнеш?

Два пъти пренебрегнах Полицейската академия, но сега ще му дам шанс.

# 69
  • пак на Рив Гош
Роца, докъде стигна със Скандала?
Рори, още съм на 4ти епизод, понеже тия дни нямах много време за гледане, пък и наваксвах с абонаментите си в Ютуб и няколко травъл-влога. Иначе сериалът ми харесва, въпреки, че личи, че е стар. Младежите са ми симпатични, даже и Минка в това си амплоа (и вид).
Засега още се чудя как ще запълнят 20 епизода, но вярвам в сценаристите Joy
Но поне ме развлича, докато дойде отпуската през август, както и излизането на някои от сериалите, споменати от 2в1, които часам (понеже зарязах голяма част от излъчваните в момента). Но ако платформите ми позволят, ще гледам новия на Рейн.

# 70
  • Русе
Защо ти иде да ги гръмнеш?

Два пъти пренебрегнах Полицейската академия, но сега ще му дам шанс.
В 0.00 часа? Без повторение, както е обичая на Стори...

# 71
Те така си стартираха. Направиха пауза от три месеца когато имаше само един к-сериал дневно и от м. юни пак почнаха повторките от 00 часа. Явно засега няма шанс да променят схемата. Но аз предпочитам втори сериал в 00ч. пред това да е само един сериала.

# 72
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нещо като малък петък да предложа. Wink
Първа част

Втора част

# 73
  • Русе
Профи, честно, изненадана съм от класацията за 1-во и 2-ро място! Rolling Eyes
Аз бих ги събрала всички за 1-во и 2-ро.Joy..без други места. Thinking

# 74
Много готино, оригинално е направен скока във времето. Обаче дадоха честване на 10г. от създаване на фирмата на бащата на главната, т. е. Ган Мо, момичето, брат й и сина на военния трябва да са на около 23 - 25г., а големия брат на около 32-34г., а сестра им на около 17 - 19г. Като оставим на страна, че на Ли Бом Су му личи че е на много повече от 25г. изобщо не мога да разпозная кой е големия брат, защото се слива като визия с възрастните герои които са без промяна след скока от 9г. Сестрата обаче е много сладка. И за капак работи и живее с този, който е нещо като враг на тези при които живеят и работят братята й. Но за малкото братче абсолютно нищо не са дали. И то ли е някъде около другите трима или изобщо няма да се появи.
За сега трудно преглъщам порасналата версия на главната. Момиченцето много ми харесваше, а актрисата в порасналата версия освен че като външност е някак грубовата, но и като игра не може да ме спечели.
Момиченцето в детската версия беше много добро в партньорство и със Звездолин, и с Йогито. Като голяма има ли интересна роля в партньорство с актьор, който "познаваме"?
И Мун Шик играе около 25-27г. младеж. Много странно режисьорско решение е няколко 40+ актьора да играят 25-30г. герои.

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 14:16 от Рори72

Общи условия

Активация на акаунт