, подвела съм ви за Лебеда. Още два епизода имало. Вече взех да се обърквам с бройката. До скоро си знаеш, че най-често са 16 епизода. Сега едни са с по 6, други по 8, трети по 10-12-14 и все трябва да проверяваш кой колко беше
. 
- https://www.youtube.com/shorts/9GOyL-vEazo 

Особено след всичките опити да бъдат елиминирани и двамата...Ама с какво ще запълнят тогава последните 2 епизода? Аз очаквам още гадории.
Но този похват да споменават някое известно име не го виждам за пръв път, другите не съм ги запомнила, но в първа серия на Истинска красота на няколко пъти споменаваха красотата на "Хьон Бин", а с това име се оказа един изсулен келеш, заради когото главната замалко да си посегне, а после се наложи да я преместят в друго училище.
Ама се чудя как така стои сред публиката и нищо не му се случва, че като се сетя за Сокчо на летището с над 10 човека охрана и какво преживя там, направо ми щръква косата....
Напоследък ги дъвчат за еднакви дрехи, корейците коментират този стил като дрехи за двойки, тя няма чак толкова изяви, а вече 3 пъти я снимаха така, все едно е излязла с неговите панталони, ама предвид разликата в ръста едва ли, отделно и това което са закачили на раниците си - наричат ги висулки за двойки....

Интересни са ми всички образи ( колко познати лица виждам, не е за вярване ), любимата ми Аджума е невероятна, Чи този път не говори с тяло, а с очи. Шин Хе Сун е доказано и тук еднакво добра- и в драма, и в комедия. Изобщо...ако намеря кусури, ще е в сценария.

Препоръчани теми