АС и други романтични К-драми - тема 10

• 19 015
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • пустинен пъпеш
Докато търсех из дорамите току-що започващ сериал,в doramatv се натъкнах на излизащия 100-сериен,,Скандал"(2024)-премели са до 26 еп.,описан е като семейна мелодрама за отмъщение и се сетих,че в темата има почитателки на дълги сериали,та реших да напиша за този.

# 451
Рудуду, благодаря! Аз ги гледам дългите сериали, но само ако актьорския състав включва някой от моите любимци. Факт е обаче, че и 4те дълги които съм гледала ми харесаха. Даже много. Ще проверя актьорския състав на Скандала. Кой знае, може да има някое магнитче в него.

# 452
  • Русе

В унисон с температурите...Simple Smile

# 453
Рори, май няма твои любимци в Скандала.

Вчера започна Serendipity's Embrace с Ким Со.

# 454
2 в 1, благодаря!
Аз още съм на филмографията на Йогито.
Току що изгледах Хвай: Малко чудовище. На 16г. Йогито каква роля е направил в т.ч. и бесен екшън. Предполагам, че е имал дубльор на тази възраст задължително, но играта с очи и изражение на лицето си е от него. Уникален талант. Много кървища, ама филма е много добър, със страхотни актьори - Ан от плейлистата, Мубак от Хрониките и отново партньорство на Йогито с детската версия на главната от Гиганта. И при все страхотния актьорски състав отново най-ярка и запомняща се е великолепната игра на малкия голям артист.

# 455
# 456
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Приключих със Самдал-ри-то, като последните 2 серии малко трудно ги изгледах. Не знам дали заради следполунощните часове или заради руската озвучка. В работата успях да изгледам 13 серия с хубава руска озвучка, но у дома видеата в същия сайт изобщо не искаха да тръгнат. Намерих сериала в друг сайт, като там го имаше и със субтитри. Изгледах 14 серия с руските суб, което хич не ми беше ОК. Затова преминах за последните две серии на озвучката, обаче тя не беше същата, като в другия сайт, и доста ме дразнеше. Накратко, тези последни 4 серии ще ги мина на повторка като им излязат българските субтитри. Отново да кажа, че сериалът е много, много хубав. Има си от всичко по малко, но това не е дразнещо, въпреки често много бързото преминаване от комедия в драма и обратно. Диалозите са много добри, образите са добре изградени. То всъщност най-малко ми хареса образа на ГГ и не знам дали причината е, че Джи го възприемам в повече екшън и героични роли. Или самият образ си е някак ... по-мек или недостатъчно ярък и категоричен, т.е. образ на обикновен по характер човек. Някак специалните му способности да прогнозира времето и тихите му усилия да помага скришом и без излишно тръбене не ми бяха достатъчни за да се впечатля трайно. Но пък Балеринката ми има много ярка героиня, която няма как да не запомниш.
Довечера ще реша дали ще си почина от онлайн гледане или ще подхвана някое следващо заглавие, от списъка ни на първа страница, че съм много назад с материала спрямо вас и имам сериозно да наваксвам.

# 457
  • Русе
Joy Joy Joy
Роци, по бТв показваха организацията по охрана на Париж заради Олимпиадата. Французите са поискали помощ от приятелски страни. Та мернах  полицаи от Ю.Корея. Дали да не ги нагледаш, някой К2/ К1 под прикритие да ти е дошъл на гости?! Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес приключвам "Пепеляшка" и ще погледна 2 епизод на "Това съвпадение ли е?" От 1-вия не съм много въодушевена, не ми харесва ГГ-ня - не я усещам... в такъв случай се сещам и спазвам вашия съвет: 3-5-7.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 12:51 от winona

# 458
  • Варненска клюкарка
Проф, изгледах първа серия тук

Welcome to Samdalri - Добре дошли в Самдал (2023 - 2024)
ОК - https://ok.ru/video/c22120413

Не разблрах защо Мамата реже линковете на  Плейтюб, копирах го в нов прозорец но не става, а в списъка на първа страница линковете си работят.
Нямах намерение да гледам Джи, преди година се предозирах като за повече от 3 сериала с Империатрица Ки (това с многото серии не е за мен) ама погледнах първа и не беше зле. Втора  ми изглежда по обещаващо. Балеринката без да съм я търсила я срещам в 4ти сериал и все ми е много различна.

Джунг Кук с цигара
https://www.youtube.com/shorts/hOKApybKjH

според тази класация най-търсените актьори за тази година
https://www.youtube.com/shorts/DLvqDqKKDo0

# 459
  • пак на Рив Гош
Роци, по бТв показваха организацията по охрана на Париж заради Олимпиадата. Французите са поискали помощ от приятелски страни. Та мернах  полицаи от Ю.Корея. Дали да не ги нагледаш, някой К2/ К1 под прикритие да ти е дошъл на гости?! Stuck Out Tongue Winking Eye
Аааааа, до Париж не припарвам до началото на септември, че в момента е блокада отвсякъде Scream. Макар че ще ми се наложи след 2 седмици Joy. Но ако видя някой К ще свиркам. Което ми напомня, че е крайно време да изгледам К2, понете за разлика от Профи, съм гледала Уки (Джи) основно в сериали, където е по-обикновен и дори леко залюхан на моменти. Та време е да го видя и в екшън. Ще си го заредя за отпуската до басейна, заедно с два други, които съм си набелязала.

Кой сериал е "Това съвпадение ли е?"

Аз загледах уикенда The Perfect Marriage Revenge (2023) и неочаквано доста ме увлече.

# 460
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, това с копирането един път става, един път не става и нямам никаква идея защо Маммата реже линка. Във всеки случай сериалът е наличен преведен в Плейтюб в акаунта на Спирита. С търсачка по заглавието излиза, така че не е проблем да се намери. Но за всеки случай дадох и линка за ОК, радвам се че ти е свършил работа. От Плейтюб ще се опитам да извлека друг линк, че да може Марги да ги сложи и двата в следващата тема.
Пушещият Куки не ми се отваря, но предполагам са кадрите от преди година, когато го заснеха да си пафка пред един ресторант в Щатите.

Роци, то аз Джи много-много не съм го гледала, но съм си изградила представа, че е повече геройско-екшънски типаж, та като залюхан малко ми е трудно да го смеля. Joy
Обичам да гледам олимпийски игри, но по телевизията. Да се набутам реално в такава блъсканица не бих се натискала, така че те разбирам.

# 461
  • Русе
Роци, "Serendipity's Embrace"- рускините го превеждат "Совпадение ли ето". С единия сладур от "Кастауей дива" - Че Джон Хьоп ( дали го пиша правилно Rolling Eyes )

# 462
За Serendipity's Embrace да кажа малко ...
Тя (КимСо) и Той са били съученици. Нейната най-добра приятелка е била влюбена в Той, но Той тайно е влюбен в Тя, която пък не го харесва много-много. Срещат се отново след 10 години. Той успял, богат и красив и все още влюбен в нея. Тя пък зарязана от гаджето си преди 3 години и не изпитваща желание да се среща с когото и да е. Но, както често става в сериалите, изведнъж двамата мъже се появяват отново в живота ѝ... smile3502 .

Роце, The Perfect Marriage Revenge е забавен. За К2 не тръгвай с големи очавания Wink. Уки е готин, но нещо не им се получи много с Юна. Лично мнение Hands V, на друг може и да се е харесал.

Червеният лебед приключи днес. Подхващам да го довърша, но надникнах края и видях, че всички главни са на линия. Няма да има трупове на финал Mr. Green.

# 463
  • пак на Рив Гош
Уин, мерси! И аз го гледам. Засега се очертава като приятно прекарване на времето, което даже и ще е кратко - 8 епизода. Сигурно няма да е шедьовър, но за едно гледане ще стане, още повече, че аз много харесвам Ким Со.

Профи, ако искаш да видиш Джи в подобно амплоа (като Самдалри), може да погледнеш Lovestruck In the City (мисля, че на български ми се мерна преведен като "Любовта на градската двойка", или нещо подобно).
От Олимпиадата аз ще гледам сигурно само откриването (което, обаче, ако се вярва на изтеклата информация в пресата, би трябвало да е грандиозно).

2в1, очакванията ми са като за сериал за отпуската, до басейна, да видя Уки в някой екшън Joy. Тъй или иначе, съм си планувала също и У Шик и Мистър Гу, както и любимия Ю като психопат, все леки и приятни сюжети за лятото Joy

# 464
  • Русе
2в1, как така приключва "Червен лебед"? Не са ли 10 епизода?
И на мен Юна не ми хареса в К2, Чи се постара, но не беше като в Лечителя.
За сметка на това, по време на "Брачното отмъщение" мишката ми спа през цялото време.

Общи условия

Активация на акаунт