Дани ти е показала как да си извадиш иконка за шорткът до БГ Мамма (не е приложение), а в преден неин пост какви указания ѝ дадоха на нея в модераторската тема за решаването на същия проблем като твоя.
Аз снощи и днес успях да изгледам трите излезли епизода от приключенията на моите. Много ядене и обичайните шеги и закачки между тях. Това, което ме впечатли, беше казаното от Джимин, стъпвайки в Чеджу на брега на морето. Роден и живял в Пусан - най-голямото ЮК пристанище, до средното училище е бил до брега му само два пъти, тъй като Пусан е разположен сред планини и неговият дом е бил до планината. Чак тъжно ми стана. Не мога да си представя да има варненец или бургазлия, които да не са ходили до морето. Вярно, че измеренията в разстоянията и урбанизацията са много различни, но все пак не разбирам как може да живееш в морски град и изобщо да не ходиш до морето, колкото и голям да е градът. Ако не друго, то поне самите училищни ръководства би трябвало да запознават децата с морето в рамките на учебния процес. Да не отварям дума, че и родителите би трябвало да си водят децата на разходка ... поне веднъж годишно. Все пак не е ходене до луната или в чужбина, а нещо в рамките на обикновен, при това там добре развит, градски транспорт.
П.П. Докато пиша, 2в1 е предложила на Белл същото, ама няма да се трия.