Роци, внукът ми и идея си няма баба му какво харесва и слуша. Впрочем дядо му също не знае.

А внукът, покрай майка си и баща си, всъщност е изградил добър музикален вкус. Детето се кефи на Imagine Dragons, Måneskin, Red Hot Chili Peppers, Twenty One Pilots и т.н., не запомних всичко, което слушахме до и обратно от морето. Но всички песни, които той харесва, ми харесват и на мен. Значи има надежда за протичане на нещата и в обратна посока.

Вкъщи всичко слушам само със слушалки. Виж в работата колегите понякога чуват какво съм си пуснала. Но понеже не преча на никого, сама съм в стая, много рядко някой от по-младите си позволява да подхвърли малко ирония по мой адрес. Който опита, знае, че веднага им връщам нещо за техните чалгии, та такава комуникация общо взето е рядкост. А аз там официално съм обявила какво харесвам и слушам, да няма неразбрали. Даже съм нахална и "промотирам" от време на време някоя новоизлязла песен. Не че ми обръщат внимание, ама пък и аз не съм от най-наглите промоутърки.