АС и други романтични К-драми - тема 10

• 18 264
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • Дубай
Че У Шик много хубав в Париж... Като го видя и се сещам какви  бяха  сладки с Да Ми   в "Our beloved summer". Препоръчвам я тази драма... Много топла и човешка!

Нашето любимо лято на бг е история с такава топлина, ентусиазъм и пламенност; любовна история, която си струва да се разкаже и да се гледа .  За растежа, напредъка и възхода на връзка, която процъфтява и съзравя във времето. Приказка, която ще извади от вас, всякакви емоции и ще ви накара да изживеете всеки един момент от историята на Унг и Йон Су.

# 16
2 в 1, пак ще досаждам с въпрос. Този професор, който през 2017г. започва да работи с У Джин и се води баща на момичето много ми прилича на бащата на близнаците и мисля че е той. Обаче. Дори и ако неговите спомени са изтрити и не разпознава децата си още повече, че са пораснали и съответно затова вкара лошия чип на "големия" близнак как така момчетата не разпознават баща си. За тези 10г. теса се променили от деца в млади мъже, но баща им само е остарял без да се променят чертите на лицето му.

# 17
  • пустинен пъпеш
Вече в няколко класации за плочници забелязвам дългокосото Kim Gi Hoon,че  не съм гледала нищо с него.Джуно като че ли липсва в подобни класации и дали не е заради изтънчения му аристократичен и леко глезено-сладникав вид(макар че други с подобен вид,напр. Чак, редовно са в тези класации).

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 19:11 от rududu

# 18
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Профче, докато се сетя кой беше тоя У Шик (нали съм на вълна У Сок) знаем си го с друго име, ама миг преди да потърся се сетих че е другото красиво скорпи Joy Много от елитните момци са тръгнали по Европа, видях и Джи в Милано  на акциятата на Армани.

Тука не знам какво му прави стилистката зад ухото на Ча ,на същата акция на Диор
https://www.youtube.com/shorts/x5zAoxL-1YE
Белл, У-Шик не е скорпи. Бъркаш го с друг от Wooga squad - Пак Хюнг-Сик, т.е. с Пакито, който е скорпито. Аз никога не съм харесвала У-Шик чисто визуално. Симпатичен е, но  за мен до там. Виж, Пакито си го намирам за красив (и с хубаво тяло... все пак сме петък Stuck Out Tongue Winking Eye).
Впрочем с тази романизация на корейския, дето не съвпада с фонетичното съответствие, хич не мога да преценя кое как се произнася и на български го пиша както ми дойде.

Пипат стилистките където сварят. Изтърва ли се такова нещо!  Joy
На онова, където го сложих във втори пост, я гледах колко пъти ненужно му намести, наместените ревери. Ама те съвсем до открития плочник, как да не се пресегне да му ги "оправи" човек! Crazy

Голямата ми щерка днес е в Милано, ама ей на, Сокчо вече не е там. Жалко, че не я вълнуват същите неща като мен. Иначе щях да я пратя да провери кой как изглежда отблизо на живо. Joy

# 19
  • пак на Рив Гош
Че У Шик много хубав в Париж... Като го видя и се сещам какви  бяха  сладки с Да Ми   в "Our beloved summer". Препоръчвам я тази драма... Много топла и човешка!
+1 (даже +1x10^6 Joy)
Един от много любимите ми сериали. Наскоро си го преговарях (и ревах)... за трети или четвърти път Joy
Една любима сцена:

И песен:

# 20
  • Варненска клюкарка
Страхотен РоУн, не знам що съм мислила че високите мъже не стават за танцьори
https://www.youtube.com/shorts/QV4mbSyiKFM

Ив и аз много се радвам да те видя Heart

Профче вярно, объркала съм, голяма съм бейка, то и добре че се усетих пак към 8ч че съм написала мнение пък съм забравила да го пусна - имам навика да отварям много прозорци и съм минала на следващото.

Ох тези плочници, всеки път прихвам като го видя написано. Рудуду Джуно се съблича, ама май не се разнася полугол както често са тези, и е 1-2 идеи по-загладен сякаш.....
За Ча си права, думата е точно игрив, нищо общо няма поведението му по рекламни представяния и концерти - малко е скован и срамежлив, ама  в по-тесен кръг и включена кмаера е голям смях, много сладко момче, не знам дали знаеш, но е и в класацията за IQ шампиони. А за крехката си възраст, наскоро стана на 27 много е дръпнал.
красив, мога да го гледам просто ако стои и мига Joy
https://www.youtube.com/shorts/xxjt3gXiqUo

май от това видео е рязала Марги
https://www.youtube.com/shorts/O2rpEcxrGhE

Роци май баш си е евтинко щото друго не са намерили, като за главен на който му е първа водеща роля. Дрешките на СонДже и като айдъла който цопна във фонтана са в пъти по- евтинки отколкото ги изкарах а  сериала, ама и друг път съм забелязвала несъответствие в цените и ролите - главната от Истинска красота във всяка серия беше с нови палта и сменяше няколко в серия, и въобще моделно облечена в семейство което беше приудено да си продаде къщата и да се върне в предишния си квартал. Сончето в ЛПВТ в Северна Корея се разнасяше с едни развлачени селски фусти и палта като от преоценени стоки, а бяха на D&G, жилетките и на Селин Joy  Юна в Кингленд носеше разни неща последен писък, чантички на Диор....

Доста работа има охраната в Милано поемайки го още от летището Joy
https://www.youtube.com/shorts/hlewq9Ek5sE

еклипсърите, това дали ще има развитие, двама са...
https://www.youtube.com/shorts/mRsFGd-kFeQ

# 21
  • Русе
https://www.youtube.com/shorts/j2QV2_zoMtU

Момичета, я погледнете, плиииийз, бащите и бащата на Джин да ви прилича на някой известен артист?
Ив, и аз се радвам да те "видя"! Надявам се да си Ок вече!
Белл, не всичко, що е високо, е дърво и не всяко дърво е високо! Joy А тези високи/ и не само/ момчета са минали през сериозна преса - сцената е алчна, иска всичко и по много.
Заложила съм "Нашето любимо лято", но така съм захапала "Благодаря", че ще си чака реда.
................
Нали постоянно се хващам на нечия въдица ( а не съм зодия Риби), мисля, че някой се е заиграл с името му Jin и е сложил снимка на Ji Jin Hee като негов баща.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 20:42 от winona

# 22
  • пак на Рив Гош
Белл, не мога да се произнеса за това дали и как са намерили спонсорите на облеклата на актьорите в "Бегача" Wink , но постът ми приветстваше именно логиката (и добрата идея, ако щеш Grinning) да облекат актьора в съответствие с героя му Grinning. Точно, за да се избегнат конфузи като героиня тип "затънала в дългове младша служителка на ниска позиция" да носи висок клас марки и да ползва последен модел смартфон. Нищо, че после ще се вземНат с вицепрезидента или чеболския син и ще може да носи висша мода, колкото сърце ѝ иска Joy.
Пък и по-"народните" марки все пак трябва да продават Joy.
Нали следя в Инстаграм акаунта за дрехите от сериалите, та докато вървеше Welcome To Samdal-ri пускаха облеклата на Уки и на Шин Хе Сун. Неговите бяха по-среден клас (макар и да имаше разни артикули от по 400-500 долара), повече съответстващи на героя му (метеоролог на остров Чеджу). А не може да се каже, че Уки няма "рекламна" стойност.

# 23
И аз мисля, че в Бегача са обличали У Сок в съответствие с ролята му, защото в Нам Сун разхождаше видимо скъпи костюми.

Руди, мисля че имаш в предвид Kim Ji Hoon. Последно го гледах в Love to Hate You. От обсъжданите в темата сериали е участвал в Цвете на злото/Flower of Evil като човекът, под която самоличност живееше героят на Джун Ки.
Иначе има богата филмография, но доста от сериалите му са многосерийни семейни драми.

Рори, актьорът в ролята на близнака детектив от 2037г. е Ким Канг У и скоро го споменавах покрай Wonderful World с Ча, където играе съпруг на главната.
Едното от децата, което ще стане детектива в бъдещето, е Kim Ye Joon. Голям сладур е, но аз го помня още от първите му роли. Играе и детската роля на 13-я принц във Феята на щангите - момченцето, което падна от прозореца и малката "дундичка" го хвана. Беше и малката Катеричка в Хрониките и малкия Пако в Убий ме, излекувай ме.
Другото момче е Jung Ji Hoon. И той има добра филмография.

Професорът, който "осиновява" Пьол не е бащата на момчетата. Техният баща е неврологът, който работеше заедно с професора и използваха способностите на момичето за изследваният си.

# 24
Уин, ей го самият Джин, като по-малък, с баща си.

Определено не е онзи, напъханият във видеото.

# 25
# 26
# 27
# 28
Ауч! Тук даже аз си паднах по него Heart Eyes . Иначе досега имах някакви вътрешни резерви.

# 29

Общи условия

Активация на акаунт