АС и други романтични К-драми - тема 10

• 19 046
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Варненска клюкарка
Дани, за моята жълта клюкарска душа пък е интересно  да наблюдавам на какво са способни феновете Joy Което не означава че одобрявам подобно поведение, но щом го виждам  бих обсъдила хаоса и сеира, който друг е създал. В Маммата има тема Звездни компромати, най оборотната в целия форум, ако видиш там какво е и то за западните селебрита, вероятно е огледало на това което е и на запад, защото това което носят там, идва точно от западни сайтоне и клюкарски групи. Темата която сме създали тук, никога не е била само с идея за обсъждане на заглавия в телеграфскски стил, имаме традиция в разширенията от цели 11 години ...

Някои агенциите им ги тикат много повече и пак няма подобна истерия, та наистина си е до харесване. Може би ако имаха традиция да разкриват малко повече за себе си, истерията да не е толкова голяма, но манталитет, какво да ги правиш. Знаем че ако не се съобразяват с феновете си, това може пряко да рикошира в кариерите им, способни са да съсипят някого за норматив, или да подминат следващия му проект, защото са решили, че са му обидени. А агенциите диктуват правилата, на селебритата дори да не им харесва тази част от работата им, знаят че бързо могат да бъдат заменени от други, дето няма да са толкова придирчиви. Сокчето е останал кожа и кокали, сигурно му се иска поне две  нощ една след друга да поспи в собственото си легло и не му се лети 2-3 път седмично по фен срещи, ама какво може да направи, да откаже, или собственоръчно да изтиква феновете от себе си? Фенството нито  е от сега, нито е продукт на изтока, просто различен манталитет.

# 391
Съгласна съм с теб и зная от къде идва това. За хора прочели/гледали Тай Пан ще ме разберат. Това с клюките датира при азиатците от време оно. Аз по принцип много мразя клюкарничеството, но от време на време и аз гледам/коментирам такива щуротии. Но не значи ,че го харесвам и толерирам.
Само не ми казвайте ,че на летището има само един изход и не са могли да минат от друго място?! Thinking
Моят баш шеф, който е азиатец и  от 1% "доброутро" например от летището се качва в хеликоптера и направо на покрива на нашата бизнес сграда Smile заради папараците.
Още помня как някаква американска знаменитост разказваше, как като слезе от самолета сяда в инвалидна количка и само с асистента си минават най-спокойно през изхода без никой да ги разпознае и сядат в първото попаднало им такси и се придвижват до техния хотел. Начини има стига да искаш. Е, как няма да те разпознаят с толкова охрана около теб и като предварително е съобщено кога ще минеш оттам?! Smirk
И в последно време наблюдавам как някои от Кпоп индустрията се надигнаха срещу агенциите точно заради условията, които им налагат.

# 392
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дани, чак ми се прииска да видя шефа ти. Joy

Белл, на Динята 6 и 7 епизод вървят по-добре. Оказа се, че сме гледали в миналото както виолончелистката-майка, така и виолончелистката-дъщеря, която за мен вече се оформя като злостъра в историята.
Колкото до Джин, то беше преди три дена и вече го забравих Joy. Ще кажа само, че пред Лувъра се беше събра тълпа фенове, които много организирано и културно го посрещнаха, приветстваха и изпратиха да носи олимпийския огън. И мисля нямаше да има изстъпления подобни на всички, които сме виждали на летище Инчеон, дори и да ги нямаше специално наетите от организаторите за Джин 30 (!!!) охранители. Отделно, както и на всички останали факлоносци, имаше съпровождащ екип на самите организатори, предполагам от олимпийските доброволци.
Колкото до кадрите със Сокчо, вярвай ми, това нищо не е в сравнение с фенските изстъпления на летището, и не само, когато лети някой от BTS.

Рори, аз героинята на ХеЮн в Бегача си я харесах още от самото начало. За мен филмът си е неин. Сокчо е прекрасен бонус в цялата история.

Сладката раздумка в темата си е сладка раздумка без значение какво, кого и защо ... одумваме. Joy

# 393
Дани, чак ми се прииска да видя шефа ти.
Ама той не е такъв красавец като нашите любимци тук JoyJoyJoy
Пп забравих одеве да спомена любимата азиатска поговорка, която ще перифразирам. " Фенове издигат, фенове съсипват" Sweat SmileSweat SmileSmirkBlush

# 394
Аз за себе си стигнах до извода, че ХеЮн е добра актриса, но й трябва повече екранно време, за да покаже добре героинята си. Във филма и едни серии от по 7 мин., в които я гледах изобщо не ми хареса. Но в сериалите има достатъчно време да покаже героините си като нормални хора, в развитие - на моменти дразнещи, на моменти впечатляващи, със съответните емоции и действия породени от тях.
Вярно е, че в Бегача основен е нейния персонаж и историята на нейната героиня, а героят на УСок макар и главен е допълнението на нейната история, но това не променя факта, че в първите серии Сол много ме дразнеше. Но това си беше част от израстването на героинята й, така че за мен всичко е точно. По същия начин и във Винченцо първите 3-4 серии героинята е мега дразнеща, но после става мега-готина. Това само показва колко са добри в работата си тези актриси.
Като цяло Инспекторът и Джои също върви променливо. Имаше добро начало, после няколко скучни серии боксуващи на едно място, после пак имаше интересни серии и ето че вече е близо до финала. ХеЮн ми харесва в тази роля, на фона на ролите й в които не я харесах, но на моменти героинята й е много дразнеща и тези моменти не са малко. Харесвам Тек в ролята на инспектора, но героят му е не е ярък, а обикновен. Двамата с Тек ми харесват като двойка на общия фон на историята. За сериала не съм сигурна какво ми е мнението. Приятен за гледане, има смешни моменти, но не е чак толкова интересен, че да грабне интереса ми изцяло и си разцъквам телефона от време на време докато гледам. Когато го повторят един ден по сторито със сигурност няма да ми се прииска да го гледам отново.
Полицейската академия е много по-интересен от Инспектора и Джои.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 19:54 от Рори72

# 395
  • Варненска клюкарка
Проф, аз затова подчертах че друг актьор не съм виждала така, за айдълите е ясно, там ако не е охраната погромът на летището е сигурен.
И аз така- всеки да си гледа каквото си му харесва, важното е раздумката да варви.

Тогава да метна кроасана
https://www.youtube.com/shorts/WXZysV_Z79I

Гледам първите 1-2 серии да не ги коментирам актьорите, че това е нормалното време за стиковане, не всички успяват от раз, а Бегаачите скоро много затоплиха отношения, до степен че ги броят за двойка, ама и те хич не дават поводи за това hahaha Та смятам, че и това много им се отрази на представянето на историята, на неговата засилена чувствителност също.....

Дани,  то това е част от играта, никой не е там за да се крие от феновете си, иначе защо им е да си правят фен срещи въобще, те и без това достатъчно се крият по принцип. Дефилето преди паспортната проверка и след кацането на самолета е задължителна част, всички го правят, а от как някои компании позволяват интернета на борда, вече няма тайни кой е в самолета. Въпросът е че не винаги преценката им е правилна и понякога количеството  е свръх, дори за усилията на голяма охрана, а както казах по горе обекта се забелязва отдалеч, защото стърчи чувствително над охраната си. Но все още не съм разбрала какво е станало и защо са призивите за подкрепа, май е проблем с агенцията му, дано не е това, че ще го съсипят....

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 15:16 от Беллора

# 396
  • пак на Рив Гош
Ето го и целия кроасан:
https://www.instagram.com/reel/C9cFC-NNQAY/?igsh=NGJyYm1nY25xMHo4

Аз съм до 7ми епизод на "Динята" и си ми харесва. На моменти ви напомня на "Завръщане в бъдещето", но ми върви добре (паралелно с текущия китайски).

# 397
  • Русе
Някой гледа ли "Червен лебед"? Гледам 5 епизод - ГГ-я и Бодигарда ( Рейн) тръгват за тайно погребение на майка й, а в гаража ги излови "някой" въпреки изключените проследяващи устройства. Фотограф даже беше на мястото, където спряха, преди тях и ги снима без да разберат. Май нямаше и 5 метра. Вътре в двора на къщата.
Как можаха да скалъпят толкова тъпи ситуации?

# 398
На Динята нощес изгледах 8 епизод. Започна да се заплита ситуацията и си признавам, че единствено заради уважението към горките ми тяло и глава се оттеглих към спалнята, а не подхванах и 9 епизод. Не съм ровила да видя кой е актьорът играещ Халиджан, но е великолепен актьор. Или поне тази роля му е паснала като ръкавица. Намирам го и за много харизматичен. А доведената сестра на глухата е отвратителна гаднярка, точно като майка си. Искрено се надявам по някакъв начин и двете да си получат заслуженото.

# 399
Някой гледа ли "Червен лебед"? Гледам 5 епизод - ГГ-я и Бодигарда ( Рейн) тръгват за тайно погребение на майка й, а в гаража ги излови "някой" въпреки изключените проследяващи устройства. Фотограф даже беше на мястото, където спряха, преди тях и ги снима без да разберат. Май нямаше и 5 метра. Вътре в двора на къщата.
Как можаха да скалъпят толкова тъпи ситуации?
Като ме подкукуросахте и аз започнах да го гледам. Интересен ми е. Е, и тук не минават без един куп нелепици. Но аз вече не им обръщам внимание Satisfied важна е самата история. Аз такава свекърва не бих търпяла/ не търпя.

# 400
  • Русе
Profi, ролята на бащата като млад изпълнява Чой Хьон Уук / Choi Hyun-wook. Като възрастен - от Чой Уон Юнг/ Choi Won-young. Не знам дали съм ги написала правилно.
Бащата ни е известен от "Хуаранг" и др.сериали. Изключително приятно изненадана бях от факта, че "говорят" езика на немите.
И аз щях да пиша за усещането  "Завръщане в бъдещето", но Роци ме изпревари.

# 401
Да, не съм го уточнила правилно. Благодаря Уин.
Говорех за актьора, който изпълнява бащата като млад. Възрастният не ме впечатлява толкова. Ама нито един от двамата не помня от Хуаранг. newsm78

И не се мъчи да ме пишеш на латиница, аз съм си просто Профи.

# 402
  • Русе
Да, не съм го уточнила правилно. Благодаря Уин.
Говорех за актьора, който изпълнява бащата като млад. Възрастният не ме впечатлява толкова. Ама нито един от двамата не помня от Хуаранг. newsm78

И не се мъчи да ме пишеш на латиница, аз съм си просто Профи.
Koгато търся информация ( Вики, МДЛ) ползвам латиница, забравям и започвам пост така, затова си на латиница. Извинявам се!
В "Хуаранг" бащата беше лекарят, добра роля направи. В "Нашата младост" игра лекарят на стари години, малко епизоди, но пак добра работа. В костюмни сериали съм виждала това лице също, но не помня къде точно.
Младите не съм ги гледала, с изключение на дъщерята-внучка. Тя беше главната наложница в "Г-н Кралица".
Данифин, като изключа тази нелепица в 5 еп., досега много добре и обещаващо вървеше сериала. Очаквах дори убиецът да е от Голямата къща, но не и момичето-охрана. Убиецът на полицая и стрелбата в Манила бяха от мъж, не жена. Да, поръчителят също е от Голямата къща, но се двоумя кой е по-точно.
Във всеки случай имаме още 4 епизода до финал и действието ще е сгъстено и динамично до МАХ!

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 13:43 от winona

# 403
Да, поръчителят също е от Голямата къща, но се двоумя кой е по-точно.
Във всеки случай имаме още 4 епизода до финал и действието ще е сгъстено и динамично до МАХ!
Да, наистина е доста сгъстено и на мен това ми допада също. Аз пък си мисля ,че поръчителя убиец е Han Sang Il, но да видим дали ще позная Smirk

# 404
  • Русе
.................
Да, наистина е доста сгъстено и на мен това ми допада също. Аз пък си мисля ,че поръчителя убиец е Han Sang Il, но да видим дали ще позная Smirk
Mисля, че той е ПОДпоръчител. Основните са ми съпругът или майката. Ще бъде голяма изненада , ако е някой друг...

Общи условия

Активация на акаунт