Случаят “Рафа”

• 37 400
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 570
Нeврокраниум е очевидно, това още в началото се писа.
То хубаво се писа, но почти до към 30 страница не разбрах, че всъщност объркването не от майката, а е от официалния документ! Прочети пак откъде идва некрокраниума! Безобразие е това. Някой не е прочел правилно латинското наименование и го е нанесъл погрешно. Дано е само тази грешката! Иначе подкрепям желанието на детето и се надявам държавата да си свърши работата!

# 571
Бащата как се казва? Кой нормален човек се кръщава във фейса Wu Wei?

# 572
Eee, хубава работа сега, поръчкова била темата🤣🤣🤣. Това да не е парфюм да ми го поръчат, жени. 🤣 Аз няма как да знам, че се е шумяло по българските медии, защото не живея в България и не следя събитията тук.😄

# 573
Всъщност се опитах да открия какво се случва към момента. Реално статиите са от януари, а писъците във форума - от два дена преди демонстрацията на традиционното семейство. Бляк! Значи наистина темата е пусната тенденциозно!

# 574
Всъщност се опитах да открия какво се случва към момента. Реално статиите са от януари, а писъците във форума - от два дена преди демонстрацията на традиционното семейство. Бляк! Значи наистина темата е пусната тенденциозно!
Е, чакай, бе, другарко. Семейство с бабата и лелята не е ли традиционно? Баба и леля отглеждат внучето. Какво по-традиционно от това?🤣🤣🤣

# 575
И аз съм я срещала и съм с много приятни впечатления. Затова в тази тема не само ме изненада, а направо ме втрещи.

ПП: или моите впечатления досега са били погрешни, или бъркам потребителката, или профилът е хакнат...

# 576
Simple Smile Да, има елементи на хибридна атака - всяване на паника, дезинформация, насъскване на масите едни срещу други. Точно последните 3 седмици, като гледам датите.
Но разликите между "женски форум", както го е описала съфорумката на стената на майката, и личен фейсбук профил са големи, затова и резултатът е различен.

# 577
Изобщо не се е шумяло чак толкова в българските медии. От около месец, дори по-малко има, някаква активност за привличане на вниманието от родителите.

# 578
  • Варна
Което е нормално смятам.

# 579
Eee, хубава работа сега, поръчкова била темата🤣🤣🤣. Това да не е парфюм да ми го поръчат, жени. 🤣 Аз няма как да знам, че се е шумяло по българските медии, защото не живея в България и не следя събитията тук.😄

Но пък веднага извади Карбовски и телевизия Алфа. Както не следиш събитията и не знаеш за какво става дума.
И един мармот завива шоколад.

Но неочаквано се оказа, че хората тук провериха диагнозите на двете здравни заведения и лъснаха манипулациите на майката.
Кофти.

# 580
Браво, постигнахте целта си да се заговори за този случай, а ние шараните тук ви помогнахме.

# 581

Но пък веднага извади Карбовски и телевизия Алфа. Както не следиш събитията и не знаеш за какво става дума.
И един мармот завива шоколад.
Карбовски го знам-голям досадник е. Все пак си е направил човещината да ги покани хората. Няма как да го пропусна😄Но, коя е телевизия Алфа? Каквото съм видяла по темата, извадила съм го. На кого е тази Алфа, на Карбовски ли?

# 582
  • Пловдив
Браво, постигнахте целта си да се заговори за този случай, а ние шараните тук ви помогнахме.
Целта би била постигната, ако има обществена подкрепа, а то няма. И ако се втурнем да ползваме родителите да ни хюман дизайнват.

# 583
Какво е туй животно хюман дизайн?

# 584
Карбовски е с много съмнителна журналистическа слава, освен това добро не прави така случайно.
Както, впрочем и темата не е случайна.

Но пък е полезна, чудесно лъснаха манипулациите на майката.

Общи условия

Активация на акаунт