Случаят “Рафа”

• 37 440
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 585
Нищо не са постигнали тук. Целта е подкрепа в определена посока, ама не виждам особена такава. Всичко лъсва рано или късно.

# 586
Какъв протест е имало? Във ФБ пишат за форума ли? Питам, защото нямам.

# 587
  • Пловдив
Какво е туй животно хюман дизайн?
Е те туй от което родителите си изкарват парите. Мошеничество.

# 588

Парадокс 11:

Много загрижената майка, отново не споменава абсолютно нищо за желанията и емоциите на детето си, и дали има намерение да ги уважи и да се съобрази с тях.

# 589

Че е мошеничество е ясно, но какво е все пак. Нещо като астрологическа прогноза, врачуване или нещо друго?

# 590
  • Пловдив

Че е мошеничество е ясно, но какво е все пак. Нещо като астрологическа прогноза, врачуване или нещо друго?
ДА! Нещо като астрология с врачуване!

# 591

Парадокс 11:

Много загрижената майка, отново не споменава абсолютно нищо за желанията и емоциите на детето си, и дали има намерение да ги уважи и да се съобрази с тях.
То това е есенцията, за мен. Тази жена не приема детето си като мислещ индивид, а за майчини чувства, няма зачатък даже.

# 592
Коя от всички тук се казва Елеонора?
Не че нещо, то темата ясно, че е пусната във връзка с протеста днес. Дали постигна желания ефект - едва ли.
Родителите се активизираха, защото след има няма месец може социалните да им върнат детето и да го отведат, където са решили.
Пак няма лошо, ако детето имаше някаква перспектива в чуждата страна за трайно установяване. Но май ще се ходи в тая посока, защото 27-ма светът приключва и защитените и незащитените нещо си...не ми стигнаха нервите да изчета всичките глупости.

Питам за Елеонора, защото жена от форума, която се казва Елеонора доносничи на родителите за настроенията тук, все едно форума не е публичен и не може всеки да влезе и да прочете темите.
Защо питаш? Не е ли ясно?
Тази, която твърди, че е безпристрастна, но в същото време е фб приятелка на майката. За мен това показва явно пристрастие.
Аз също не живея в България и не бях чувала за този случай до днес. Това, че авторката Е чувала и пуска тема за мен говори за пристрастност.

# 593

Парадокс 11:

То това е есенцията, за мен. Тази жена не приема детето си като мислещ индивид, а за майчини чувства, няма зачатък даже.
Приема го за собственост, това виждам аз.

Може да спечелят битката сега, и да им върнат родителските права, но май отдавна са изгубили войната. След 4-5 години ще го осъзнаят.

# 594
То и на пусналата темата изобщо не и пука за детето.
 Вместо да изпише вежди обаче ... стана, тя каквато стана. И нервите взе да си изпуска, да обижда.

Дано в съда чуят желанията на детето и да го оставят да ходи в нормално училище, и да има постоянен дом. Реално съвсем нормални желания на едно 14-годишно дете. Да има сигурност и среда.

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 20:44 от alex_jp

# 595
А как мислите, че сектите изкарват парите си?
Барби с истински или хакнат профил няма никакво влияние нито върху разследващите органи, нито върху съдебната система, нито върху общественото мнение.
А че иска да се изживее като звезда за един ден, хайде два, не промяна изобщо нещата.

Много полезна тема! (но Барби няма кой знае каква заслуга за това - началството, Барби, няма да е доволно от теб - не свърши "работата", която са си въобразявали, че ще свършиш - да привлечеш привърженици към родителите-манипулатори).

Достойно ангажиране по темата направиха всички останали форумци, които показаха, че са съпричастни към най-чувствителната тема на обществото - насилието над деца и манипулирането да се прикрива докрай такова насилие.

# 596
  • Пловдив
Леле, един познат е сред ФБ-френдовете на тая Северина. Не че това е някаква рядкост, ние сме един китайски град хора всички.

# 597
Всъщност не изключвам версията авторката да е пуснала темата, защото е повярвала на майката и се е почувствала зле заради нея. Видях фб страницата. Родителите изглеждат нормални хора, бих казала симпатични. Постът на майката е сърцераздирателен. Ако не бях прочела темата тук, вероятно и аз щях да и съчувствам безкритично. Сега не мога да вярвам безусловно на всичко, което е написала.
Казвам го само, защото всички се нахвърлихме върху авторката на темата и я обвинихме едва ли не, че е сектант.
Не я познавам, не зная дали е пуснала тема с цел или не, просто изказвам мнение.

# 598
  • Deutschland/HE
Зимата бях чела нещо от майката, как се местили от предварително избраната квартира в Бразилия, защото срещу нея имало 5G антена и това влияело зле. Това беше във връзка, защо момчето е изпратено в България. Тогава се обсъждаше някъде из фейсбук групите.
Сега погледнах профила на майка. Коментари и подкрепа от профили, който не спират с подкрепа на Походи за мир (със знамена на Русия), Възраждане, промотиращи новите песни на Устата, анти Ковид ваксините. Това им прави лоша услуга в моите очи.

# 599
То и на пусналата темата изобщо не и пука за детето.
 Вместо да изпише вежди обаче ... стана, тя каквато стана. И нервите взе да си изпуска, да обижда.

Дано в съда чуят желанията на детето и да го оставят да ходи в нормално училище, и да има постоянен дом. Реално съвсем нормални желания на едно 14-годишно дете. Да има сигурност и среда.
Съгласна съм.

Общи условия

Активация на акаунт