Отговори
# 15
  • Манчестър
Благодаря за новата тема Мистери ❤️‍🔥

Гласувах за Орханчи, че май сме набори кажи речи🫣

# 16
Мистери  , Благодаря HeartFlowers Rose
Гледам началото на темата  и чак не мога да повярвам. Къде бяхме и къде сме сега
Heart Eyes
Heart EyesHeart Eyes

HeartHeartHeart

# 17
Здравейте момичета,

Нямах техника определено време, пък вие сте изписали юбилейната тема и вече сме в нова.
Благодаря Мистери за красотите които си сложила, съвсем пресни и много очаквани от всички нас.
Най после красивата ни двойка, усмихната и видимо щастлива.
В анкетата гласувах за Сейран, защото мисля, че ще имам приятно и разнообразно летуване.
На празнуващите със закъснение ЧЕСТИТО! Здраве и радостни мигове в живота им пожелавам.

# 18
Тези снимки от Карнавала май са нови:

# 19
Добре заварили в новата тема!

Браво на младежите, усмихнати и свежи, дано сега им олекне малко на душите и да престанат да ги преследват толкова много.

# 20
  • Пловдив
Нашата красавица!

# 21
Да се запиша и аз в новата тема да не изпусна нещо, че съм само консуматор на новини. Добре, че проверявате и до тук достигат истинските. Hands Plus1
Мистери, брагодаря ти, че се грижиш всичко да е красиво и премерено.  Flowers Rose

# 22
Ще повторя, но Афра тук е ❤️‍🔥

# 23
Мистери  мерси за новата ни красива тема. Flowers Rose  Flowers Rose  Flowers Rose
Започваме я толкова хубаво,дано и така да продължим да  я излпълваме само с хубави новини.  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover
В анкетата гласувах за Ферит ,защото мисля ,че с него ще бъде много забавно ,но той със сигурност ще дойде със Сейран така че гласувам за  почивка със СейФер  Simple Smile
Джеси  ,ЧРД  и да си много здрава и щастлива ти желая  Flowers Tulip   Flowers Tulip  Flowers Tulip
А Афра и Мерт емиииии много ама много са готини тия хора бе  Heart И феновете колко ги обичат самоооо Simple Smile

# 24
  • Яко в Матрицата...
Афра ще си почива още, а Рамо милият ще работи... Какво ли му предстои? Ако е филм, дано да са му намерили подходяща партньорка, че в предишния не бяха улучили с Ипек. Съфър химия...

# 25
  • Пловдив
Добро утро,  с една наша сбъдната мечта!

# 26
  • София
Качили са още клипчета от летището

https://twitter.com/mrd_eng_page/status/1804338722907000858?t=j9 … 3IdSSb69jmtw&s=19

И снимки

# 27
Аз се дразня как им викат Ферит и Сейран .. ясно , това са актуалните им герои.Ама срещал актьора на живо , уважение е поне да му знаеш и да му викнеш неговото име.
Със сигурност са свикнали но на мен ми прави впечатление.
Сладурчетата те, много са мили и възпитани!💕🧿

# 28
Благодаря, Мистери за новата тема!🌺🤗

🧿🧿😍😍

# 29
Здравейте, момичета! 🫶
Най-известната и най-обичана двойка! 🤍🧿 Няма други като тях! 🤍🧿

Сега и в клюкарските предавания ги показват, че да си вдигнат малко тейтингите! 👀
https://x.com/roshaiekkz2019/status/1804403947240660993?s=46&t=C … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

Общи условия

Активация на акаунт