Отговори
# 555
Забелязала съм в Туитър че това са все арабки, които са сложили снимки на Мерт, почти винаги когато отворя някой хейт коментар за Афра той е от някоя злобна арабка, аз харесвам Мерт но според мен някои са прекалено обсебени от него и си мислят че той ще бъде някога с тях, а той дори не знае че съществуват.
Болни хора. Пълно вманячване.Trollface
Трябва да си абсолютен нещастник, да не може да се зарадваш на чуждото щастие/любов и да злорадстваш над нечия болка. Това е някаква форма на психопатия, личностни дефицити.
И моите наблюдения за арабките са същите. А какви са скандалджийки и как налитат на бой?! Страхотия. Rolling Eyes

# 556
Забелязала съм в Туитър че това са все арабки, които са сложили снимки на Мерт, почти винаги когато отворя някой хейт коментар за Афра той е от някоя злобна арабка, аз харесвам Мерт но според мен някои са прекалено обсебени от него и си мислят че той ще бъде някога с тях, а той дори не знае че съществуват.
Трябва да си абсолютен нещастник, да не може да се зарадваш на чуждото щастие/любов и да злорадстваш над нечия болка. Това е някаква форма на психопатия, личностни дефицити.
И моите наблюдения за арабките са същите. А какви са скандалджийки и как налитат на бой?! Страхотия. Rolling Eyes

Някои са много щастливи че са се разделили, според тях Мерт най-накрая се е отървал от Афра, и за Мерт има лоши коментари но като че ли за Афра са повече, явно защото е жена. Това са все болни хора, които си нямат друга работа и по цял ден стоят в социалните мрежи да хейтят.

# 557
Мерт и Яско в Чешме.
Лош избор на компания, ще го поведе по заведенията и Афра пак ще откачи.🤣🤣

# 558
Някои са много щастливи че са се разделили, според тях Мерт най-накрая се е отървал от Афра, и за Мерт има лоши коментари но като че ли за Афра са повече, явно защото е жена. Това са все болни хора, които си нямат друга работа и по цял ден стоят в социалните мрежи да хейтят.
Точно така. Таргет групата на дизитата са точно жени, малко мъже гледат сериали.  Така че нормално Мерт да е пощаден, а на Афра да й завиждат и да я ревнуват разни патици с комплекси и болна фантазия.
Ама кучетата си лаят, а керванът си върви. Вдигната брадичката и грам да не я брига какво пишат тия кокошки.

# 559
Точно така. Таргет групата на дизитата са точно жени, малко мъже гледат сериали.  Така че нормално Мерт да е пощаден, а на Афра да й завиждат и да я ревнуват разни патици с комплекси и болна фантазия.
Ама кучетата си лаят, а керванът си върви. Вдигната брадичката и грам да не я брига какво пишат тия кокошки.

Някои даже я нахейтиха че се била държала детски че отговорила на хейт коментар на вчерашната публикация,.защото отговорила с реплика на Риана, и какво като е нейна реплика пак е отговор на хейт коментар, но някои гледат да намерят нещо с което да и се подиграят.

# 560
  • София
Сам ли да отиде и в Чешме? Поне да разпусне малко. Не бях на мнение, че има проблеми с филма, но вече е очевидно. Снимките ще свършат и ще започнат тези на сериала. Оставиха момчето без почивка, а той обясняваше как чака с нетърпение лятото.
Гледам, че обсъждате фенките на Мерт, ами за жалост повечето мразят Афра. Не знам какво удоволствие им доставя да гледат момчето нещастно последните дни, но всеки луд с номера си. Никакви фенки не са, ама карай.

# 561
Чак пък толкова. Зависи от ситуацията. Като видяха къде е Мерт и го заливат с помия. Да сме чакали нови клипчета с жени тази нощ, отишъл точно на това популярно място, за да демонстрира колко не му пука и много още.
Фенките на Афра пожелават на феновете на Афрам скорошно оздравяване, защото нямало да се съберат.

# 562
Чак пък толкова. Зависи от ситуацията. Като видяха къде е Мерт и го заливат с помия. Да сме чакали нови клипчета с жени тази нощ, отишъл точно на това популярно място, за да демонстрира колко не му пука и много още.

Според тях, той също трябва да си седи вкъщи и да не ходи никъде, да страда и ако искаше да е с жени ще отиде на някое по-спокойно място където няма много хора. Много пък са сигурни че няма да се сдобрят

# 563
Да правят каквото искат, но с това поведение до никъде няма да стигнат. Ще прецакат сериала и това ще е.
Аз знам за себе си, че ако не се оправят до началото на снимките, то няма да гледам 3 сезон, защото са неспособни да поддържат колегиални професионални отношения. Това ще повлияе и на сценарии, сцени и т.н.
Не ми се гледат половиначти целувки, главните с по 10 минути общи сцени за епизод,  всекидневни драми на сета и други подобни.

# 564
Да правят каквото искат, но с това поведение до никъде няма да стигнат. Ще прецакат сериала и това ще е.
Аз знам за себе си, че ако не се оправят до началото на снимките, то няма да гледам 3 сезон, защото са неспособни да поддържат колегиални професионални отношения. Това ще повлияе и на сценарии, сцени и т.н.
Не ми се гледат половиначти целувки, главните с по 10 минути общи сцени за епизод,  всекидневни драми на сета и други подобни.

Миналата година също бяха разделени и пак си играеха сцените заедно, така че не е по-различно от миналата година. Освен това ако сценария не става за нищо дори да са заедно или да не са, рейтингите няма да станат по-добри

# 565
  • София
Ох, Тино, ти мислеше, че Афра е станала гадже на онзи гей, не му помня името, през декември. Големи драми.
Четох я Джансу, тя друго не може да измисли, после пак ще се трие, не е за първи път.
А най-хубавите целувки на СейФер са баш от сериите през декември, не е нужно да се подценяват актьорите.

# 566
Те са се разделяли и друг път ли? Останах с впечатление, че драмите около рождения ден на Афра са били защото тя е казала, че са само приятели.

# 567
Добре, де, защо Афра да откача, че Мерт е отишъл в Чешме? Нали тя го е оставила?

# 568
  • Яко в Матрицата...
Не ми се гледат половиначти целувки, главните с по 10 минути общи сцени за епизод,  всекидневни драми на сета и други подобни.
Хайде да не преувеличаваме толкова...
То щото от главните зависи какво ще снимат, колко време ще имат общи сцени, ще се целуват ли, ще се бият ли и т.н.
То щото сериалът не е прецакан вече Rolling Eyes

Това лято никой не говори за трети сезон, никой не чака с нетърпение какво ще стане, как ще продължи. Вълнението за съдбата на сериала е зеро...

# 569
Те са се разделяли и друг път ли? Останах с впечатление, че драмите около рождения ден на Афра са били защото тя е казала, че са само приятели.

Да бяха разделени миналата година, май се бяха скарали на почивката в Испания, защото имаше  хора които ги видели в самолета, и били седнали на различни места, освен това Мерт беше спрял да харесва снимките на Афра, и онова видео с онзи Мурат, се бяха изписали куп глупости, че Афра флиртувала с него, защото му шепнеше нещо в ухото.

Общи условия

Активация на акаунт