Отговори
# 570
# 571
Ще прецакат сериала ,леле.Ти вече закри сериала Тино хахахах,нали затова са актьори ,да влизат в роли независимо скарани или не . Всички дето сме фенове дали на АфРам или поотделно мисля че ще гледаме сериала. Колко хора мразят Афра и гледат сериала . Зимата какво беше ,пак имаше коментари тука как се целували,какво е значението как се целуват..

# 572
Да бяха разделени миналата година, май се бяха скарали на почивката в Испания, защото имаше  хора които ги видели в самолета, и били седнали на различни места, освен това Мерт беше спрял да харесва снимките на Афра, и онова видео с онзи Мурат, се бяха изписали куп глупости, че Афра флиртувала с него, защото му шепнеше нещо в ухото.

Явно имат навик да се карат по време на почивките. 😄

# 573
# 574
  • София
Няма такова нещо за Испания миналата година, а това от Бодрум са пак измислици на журналистите. Афра чакаше в Бодрум Мерт, докато беше на детокс.
Lilia за раздяла се е говорило единствено след изказването на Афра през ноември миналата година, другото са измислици. Точно защото тя каза, че са само колеги.
Качвам линк на един от профилите, които разпространяват слуховете за Афра, който иска да му вярва, но тук пишеше, че тя изневерява с този и онзи и какви ли още не глупости
https://x.com/claire250585

И Мерт от тази вечер

# 575
Няма такова нещо за Испания миналата година, а това от Бодрум са пак измислици на журналистите. Афра чакаше в Бодрум Мерт, докато беше на детокс.
Lilia за раздяла се е говорило единствено след изказването на Афра през ноември миналата година, другото са измислици. Точно защото тя каза, че са само колеги.
Качвам линк на един от профилите, които разпространяват слуховете за Афра, който иска да му вярва, но тук пишеше, че тя изневерява с този и онзи и какви ли още не глупости
https://x.com/claire250585

И Мерт от тази вечер

Така бях чула аз, но може и да не съм разбрала правилно за което се извинявам. А този профил винаги пише лоши неща за връзката между Мерт и Афра, и постоянно си измисля някакви глупости.

# 576
  • София

Така бях чула аз, но може и да не съм разбрала правилно за което се извинявам. А този профил винаги пише лоши неща за връзката между Мерт и Афра, и постоянно си измисля някакви глупости.

Затова го качвам, за да се знае. Аз чета също много в Х, всякакви профили и соло фенове. Фалшивите профили си личат, тези на откачалките също.

# 577

Затова го качвам, за да се знае. Аз чета също много в Х, всякакви профили и соло фенове. Фалшивите профили си личат, тези на откачалките също.

Даже има съмнения, че точно този профил е на някаква Мадалина, която пишеше лоши неща за Афра и че си прави десетки фалшиви профили в Туитър, даже онзи ден беше разпитвала в Инстаграм под поста на момичето, с което Афра са в един курс, колко време продължавал курсът и някакви други глупости, това са болни хора на които единствената грижа е за хейтят.

# 578
  • София
Да, за нея писаха, че е румънка.

https://x.com/Gull_401/status/1814396493266288669

Гледа си телефона Рамо наистина Cry

# 579
Ох голяма драма с тия АфРам бе Simple Smile
Не знам скарването им колко е голямо ама  някои фенове и страхотните жълти медии и журналисти го преувеличават сериозно .  Angry  Афра и  Мерт както са се скарали така и ще се сдобрят по някое време или няма да се сдобрят не знам това си е тяхна работа ,но поне на мен това няма да ми повлияе за гледането на сериала.Има още месец до започването на снимките и нашите двама сладури за това време може да се сдобрят и пак да се скарат  кой ги знае ,но те ще успеят да намерят начин да си вършат работата както трябва без значение  какви са им отношенията.  Heart Миналата година когато се носеха слухове ,че отношенията им са обтегнати те си играеха  общите сцени супер добре така ще е и сега защото и Афра и Мерт са талантливи и професионални артисти  и като такива могат да бъдат професионалисти и да загърбят личните си недоразумения по време на снимките.
Според мен ей така ще им протекат отношенията на Афра и Мерт.
Първо ще го дават професионално и тешкарско и само служебно ще си общуват

после ще вземат да се прегръщат уж в началото пак професионално ,нооооо бързо ще прескочат границата

и в края на краищата ще вземат да се целуват и професионално и непрофесионално   Heart  Simple Smile

Една лятна Афра чиято вина единствено е ,че е млада ,талантлива ,красива ,живота  е пред нея иииииииии на всичките тия привилегии отгоре има връзка и с готиния си партнъор от нашумелия  сериал в които участват и двамата.Еми как да не изпитва човек завист към нея Thinking  е може вместо  да изпитва завист просто да я харесва или да не се интересува от нея  ,ноооо това си е лично решение на всеки . Simple Smile

Я да взема да сложа и една красива Берил от Ню Йорк  за разнообразие  Simple Smile

и Берил и Таро ,които също си имат сериозни фенове ,които искат много повече КайСун сцени в новия сезон Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 01:02 от Eny87

# 580
Стори от Афра

# 581
  • София
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 582
Добро утро! 🫶

🤍🧿🤍🧿🤍🧿🪬

# 583
  • София
Още един клип от снощи, общо взето на всички снимки и клипове е едно и също, но по различно време

https://x.com/yasoo7956/status/1814538772647702568?t=y_djLllEXkGIrcyiJKl2vw&s=19

# 584
Чудим се как евентуално скарване ще се отрази на играта им в трети сезон, но си има и добра страна. Ако наистина са скарани, ще са много убедителни в сцените на скарвания помежду им в новия сезон, каквито със сигурност няма да липсват. Но пък там ще има и периоди на сдобряване и дали това няма да стимулира същото и в живота? Въобще интересна игра ни показват Афра и Мерт - и в сериала, и в живота.

Общи условия

Активация на акаунт