Отговори
# 600
Красива е ❤️

# 601
  • София
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿✨️✨️✨️

# 602
Хлапетата са влюбени, скарали са се и сега си правят на инат, дразнят се и се провокират. Ако не се обичаха и всичко беше свършило щяха да се държат обрано и да демонстрират безразличие, но нашичките се обичат и си правят напук.
А са се видели, я са се сдобрили. Това е любовта не може без драми, после сдобряването е по-сладко, а тръпката по-силна.
Не ги мислете, още се обичат.
Зложелателите им ще пият една студена вода наесен, като младите заровят томахавките и отново се понесат на вълните на любовта. И за слепите е ясно, че тия двамата са едни влюбени гълъбчета, нищо че малко са се посдърпали ще им мине.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 14:28 от sineva 1

# 603
https://www.instagram.com/reel/C9qZoLUIdAu/?igsh=MW1lbmFrcHpkOGdrMw==

Ново стори...видеоизпълнителя се казвал Данило...всеки ден си казвам ще се оправят а те не спират да се дразнят Cry Сега ще чакаме Мерт,какво ще сътвори.

Това ми напомня един пост ,който ми попадна скоро:"Как разбра,че го обичаш?"-"Гледам го......и ми се иска да го дразня."

# 604
Като фен на СейФер преди всичко, историята около любовната драма на АфРам не ми е от най- вълнуващите Grinning
Харесва ми да ги виждам щастливи заедно, но и няма да съм недоволна, ако ги виждам щастливи поотделно Smirk
И, така…. Докато всички са насочили поглед към реалността, аз си стоя кротко Smirk във въображаемият СейФер свят и си чакам новини около сценарист и сценарии… Надявам се, че писането на историята е главен приоритет за целия екип, защото се видя, че само с инерция не става 😊
Нямам съмнение в професионализма на АфРам и знам, че какъвто и да им е статусът към онзи момент, не би се отразил на играта им.

А, във връзка със сценария попаднах на новина, но във фейса та не знам, доколко е вярна,  в която пишеше, че сюжетът за трети сезон ще е съвсем различен.
Някак това ме обнадежди Thinking

#SeyFer

# 605
И то много красива Iv32🤍🔥

# 606
Някой попадал ли е на информация Афито кога се връща?Много беличко остана момичето това лято.Я Рамо какъв тен е заформил, на сторито от снощи доста потъмнял ми се вижда.

# 607
Аз има се радвам като двойка , но това са толкова лични неща , че за мен е безсмислено да се впрягам в техните отношения.
Тези “фенове” дето сън не соят да оплюят някого , за мен са хора без работя и личен живот.
Живи и здрави да са , да ни радват от екрана.

# 608
Хелоу, мацки! 🫶

🧿🤍🧿🤍🧿🤍🪬

# 609
Juliya* И аз така,като теб.Чакам повече новини кои ще са новите сценаристи на 3-ти сезон,че то време не остана.С това писане на коляно докараха сериала до най-посредствената боза.Между другото си спомням,че и преди 2-ри сезон имаше "гръмки" изказвания за различна история и видяхме до къде се стигна.Надявам се 3-ти сезон да "заличи" малко разочарованието от 2-ри сезон,иначе никакви пр-и няма да го спасят.

# 610
Аз откровено казано си мисля,че всички знаят,че трети сезон няма да продължи дълго
И си мисля,че всичко,което се случва /като Ви чета тук/ е точно защото го знаят
Вече в няколко дизита,когато проключваха, ГГ се държаха почти по същия начин
Много съм черногледа,но такива са моите усещания

# 611
# 612
# 613
Дали ще се сдобрят?

# 614
Привет , момичета !
Реших малко да почина и аз от темата , все пак е лято. Влизам и..... изненада !
Нашите хора , май са вдигнали градуса на фандома.
Това "надцакване" в СМ е нещо нормално . Сега така стават нещата - подписват се , отписват се.
Честно да си кажа , не ме вълнува дали са заедно  или  не. Толкова време  чакахме да се изясни ситуацията , че съм претръпнала. Това  заедно  , разделени , пак заедно , пак разделени,  еми...... изморява.
Повече ме вълнува кой ще е сценарист , кои актьори продължават. За мен е ясно , че дизито няма дълго да изкара , ако продължават по същия начин.
Иначе и на двамата им пожелавам щастие, без значение заедно или поотделно.

Оф този Таро ! Харесвам го , ама като го видя с тия боти в тези горещини..... Дано остане в трети сезон. Много ми е различен и нестандартен. Като свеж полъх ми е .

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 15:57 от Kami_J

Общи условия

Активация на акаунт