Отговори
# 675
Добро утро! 🫶

🧿🤍🧿🤍🧿🪬
Моля, който знае как точно ще превежда новото име на филма, на Рамо “Tamir Adam” да напише! 🙏

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 08:39 от BELL-

# 676
  • Пловдив
Добро утро от мен и тази красавица!
Хубав и успешен ден!

# 677
Бел, не съм много компетентна, но няма да е механик вероятно хахаха
Човек, който се опитва да поправи грешка, според речниците. Зависи от темата на филма, ще видим.

На добър час на Рамо днес Heart

Да сложа и нещо против уроки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 678
  • Яко в Матрицата...
Бел, за да се даде вярна интерпретация на това заглавие, трябва да се изгледа филма.

Буквално -  tamir - ремонт, поправка, adam - мъж, човек. Въпросът е какво ще поправя този човек, той ли ще го прави, него ли ще поправят... Joy Заглавие не се превежда, без да се помисли за съдържанието, както и как ще се приеме от хората говорещи съответния език. Давам пример - "Чучулигата", всъщност не е никаква чучулига на български, а мушитрънче или орехче... Но са искали специално разрешение от Р.Н.Гюлтекиин, за да го преведат така на български.

# 679
Еванджелин 🌷, Рени 🌷благодаря ви!

# 680
Пожелавам на Рамо да се наслади истински на работата си по новия герой Heart

Ферит Корхан ми показа достатъчно, че да нямам никакви съмнения относно таланта и капацитета на Мерт, знам че ще се справи блестящо, каквото и да му поднесат.
За всичко останало по проекта стискам палци да е добре издържано и да получат добри оценки и признание от зрителите.
Не помня да съм гледала някога турски филм. Този ще ми е първият Grinning

# 681
Мерт е направил някакво дарение за квалифицирано образование на деца,явно от фондацията му благодарят,доколкото разбрах. Страхотно момче е този Рамо!Не се съмнявам, че ще изгради пълнокръвен и завладяващ образ в новия филм.

# 682
Излизат в тик ток новини че Афра остава в Америка да учи и няма да участва в новия сезон ??? Някой нещо да знае ? 😳🫣

# 683
Излизат в тик ток новини че Афра остава в Америка да учи и няма да участва в новия сезон ??? Някой нещо да знае ? 😳🫣

Не мисля че е вярно, те вече имат подписани договори

# 684

Не мисля че е вярно, те вече имат подписани договори

Тик ток не е място за достоверна информация. Надали ще си рискува кариерата по този начин. Ако е решила да си удължи престоя в Америка и продължителността на курса до започване на снимките ми се струва по-логично.

# 685
Сценаристи с въображение могат се справят и с главна героиня за дълго в Америка, но не си е работа. А иначе една подобна промяна в плановете си е нелош повод за сдърпване между влюбени.

# 686

🧿🤍🧿🤍🧿🪬

# 687
Възможно ли е затова да разболяха от нелечима болест Сейран?! Rage
Дано да е просто фейк. Сериалът без Сейран е свършен.
Не ми се вярва да е истина.

# 688
Възможно ли е затова да разболяха от нелечима болест Сейран?! Rage
Дано да е просто фейк. Сериалът без Сейран е свършен.
Не ми се вярва да е истина.

Не е вярно, вече има подписан договор

# 689

Общи условия

Активация на акаунт