Отговори
# 660
  • Яко в Матрицата...
Галка Heart, нищо не си изтървала JoySunglasses

Афра учи в Америка и ходи по забави, Мерт спортува в Истанбул, ходи по мъжки с Ясер в Чешме и сам в Италия... Междувременно взеха, че спряха да се следват в Инстаграм и Бирсенката на момента написа, че са се разделили Joy За мен е някаква детска градина това, сигурно вече са се сдобрили, ама ние няма да разберем. Това поне кара Мерт да е активен в Инстаграм. Пусна Хари и пухчето да ги видим пак.

Днес има новини за филма на Мерт, най-накрая ще снимат. Снимките щели да почват утре, ай дано.

За третия сезон на дизито нищо не се чува.

# 661
Галка Heart, нищо не си изтървала JoySunglasses

Афра учи в Америка и ходи по забави, Мерт спортува в Истанбул, ходи по мъжки с Ясер в Чешме и сам в Италия... Междувременно взеха, че спряха да се следват в Инстаграм и Бирсенката на момента написа, че са се разделили Joy За мен е някаква детска градина това, сигурно вече са се сдобрили, ама ние няма да разберем. Това поне кара Мерт да е активен в Инстаграм. Пусна Хари и пухчето да ги видим пак.

Днес има новини за филма на Мерт, най-накрая ще снимат. Снимките щели да почват утре, ай дано.

За третия сезон на дизито нищо не се чува.

Прекрасна ♥️ и аз те обичам! 💋💋💋

Дечковци верно 😂😂

Значи, спрягаме глагола "мотам се" и ще гледаме архив 😍

# 662
Галка Kissing HeartKissing HeartKissing Heart хахахах
Кадъна няма за главния, язък значи Head Band Хич кадън йок галиба Grinning

Тука от фандома се тръшкаме за Афрамите Stuck Out Tongue Winking Eye

https://x.com/i/status/1815031399075688894

# 663

Вар, вар мераклии вар 😁

Друго за гледане Ко? 😎

# 664
Галка Kissing HeartKissing HeartKissing Heart хахахах

Тука от фандома се тръшкаме за Афрамите Stuck Out Tongue Winking Eye

https://x.com/i/status/1815031399075688894

Кадъната ще цъфне първо от Шахмаран Grinning
Представям си какво ще стане на 08.08 Grinning
Само , защо е избрана актриса на 40 г не е ясно все още за Рамон Grinning
Клюките са , че има любовни сцени Дръж се фандом ! Joy

# 665
  • София
Аз съм гледала Ciplak, не може да ме изненада с нищо Joy

Брей, най-после новини за този филм, дано го заснемат до 15-ти август.

# 666
Добър вечер! Heart
Ееее супер най-накрая хубава новина за начало на снимките на новия филм на Мерт  Simple Smile
А в "Шахмаран" ако любовните сцени са с тази дето ще е Лилит емииии мацката не е зле ама си личи ,че е по-големичка от Мерт ,но то те там в тоя сериал възрастта им е последната грижа доколкото помня Simple Smile
И като стана дума за "Шахмаран" аз открих ,че съм си позабравила бая от нещата в сериала и съм намислила да си направя един бърз преговор да си припомня кой за какво се бори и какво му е драмата.И тоя път мисля да обърна повече внимание на героя на Мерт май се казваше Джихан ,чеее предния път непростимо съм го пропуснала ,нооо сега ще се поправя Simple Smile
Афито сериозно се труди над английския в Щатите ,за което има едно голямо Браво от мен Hands Clap А бялото потниче от последната и снимка е мноооого готино .Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 22:38 от Eny87

# 667
Нека пожелаем успех на Рамо в това начинание. Чакам с нетърпение новото му превъплъщение.

Заслужава да стои до утвърдени имена винаги :

# 668
Даааа, да идва и Шахмаран, че много обичам Джихан!!!! И аз смятам преди премиерата на втория сезон, да направя един бърз (😜) преговор в Нетфликс на първия сезон (8 епизода са, но поне са кратички). Чакам го с нетърпение, каквото и да са подготвили в сезон 2 с Джихан ще гледам с удоволствие. 🙂‍↕️

ПС Още не съм им простила, че му изтръгнаха змийските зъбки. 👿 Джихан >> Маран
Той и Джихан повече си пасваше с Шахсу ама... TM&B ще знаят за другият път.  😂

# 669
Момичета,моля,дайте ми едно рамо за Шахмаран- с какви субтитри го гледате  и в коя категория да го търся.Не съм ползвала Нетфликс, имам регистрация,но прекратих абонамента,че моята щерка не излизаше оттам. Заради Рамо ще възстановявам. Благодаря!

# 670
Ще ти призная, че английският превод в Нетфликс не е хубав...Спомням си, че доста неща бяха лошо преведени или се бяха получили не много разбираеми и трудни да проследяване.. Ако случайно го има с бг суб някъде (преди го бяха превеждали) по-добре там гледай.😬

# 671
Нека е отворен пътя на Мерт  Нека има успех

# 672
# 673
Скрит текст:
Момичета,моля,дайте ми едно рамо за Шахмаран- с какви субтитри го гледате  и в коя категория да го търся.Не съм ползвала Нетфликс, имам регистрация,но прекратих абонамента,че моята щерка не излизаше оттам. Заради Рамо ще възстановявам. Благодаря!

Аз ето от тук ще го гледам с бг превод.

# 674
  • София
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🤍🤍🤍

Общи условия

Активация на акаунт