Отговори
# 645
Момичета,аз пак с "Тетрадката".След като се разделят Райън и Рейчъл,феновете остават много разочаровани.И Гослинг споделя:„Жените са ми ядосани. Едно момиче на улицата дойде до мен и почти ме удари. Искам да прегръщам всички, защото изглеждат толкова тъжни. А тези, които трябва да бъдат прегръщани сме аз и Рейчъл. Вместо това, утешаваме останалите.“И един много точен цитат от филма:„Не можеш да живееш живота си за други хора. Трябва да вършиш това, което е точно за теб, дори ако от това някои хора, които обичаш ще ги заболи.“Така,че нека не бъркаме сериал и реал и да се налага да бъдем "прегръщани",а да "прегръщаме".

# 646
Добро утро и хубава нова седмица, момичета Kissing Heart

# 647
  • София
Еве Kissing Heart

Хайде Афи, барабаните те чакат
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🤍🤍🤍

# 648
Липсваше,Еве. Добре заварила Хубава седмица,дами ви пожелавам 🍀

# 649
  • Пловдив
Добро утро,  сладурки!
Успешна и усмихната нова седмица!
Вече нямам търпение да видя нашите влюбени гълъбчета ето така

# 650
Добро утро!
Желая Ви прохладен понеделник и спорна седмица.

# 651
Добро утро,момичета.Дано тази седмица имаме новини за старт на снимките.С пожелание за весели и прохладни летни дни.

# 652
Здравейте, момичета! 🫶 И от мен хубава седмица! 🤘

🧿🤍🧿🤍🧿🪬

# 653
Хубава седмица и от мен,момичета🌞
Очаквам клюки около 3 сезон и аз приоритетно….🧿
Другото е звезден прах😅

# 654
Поне на фона на "скоро снимащия"се филм на Мерт,да не забравяме,че август месец ще гледаме Шахмаран 😜

# 655
Имаме новина от Бирса! Утре започват снимките на филма на Рамо! Ура! 🤘
Стори от Афито! 🤍

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 19:24 от BELL-

# 656
Айде да ни е честито! Утре започват снимките, в Истанбул ще се снима. Днес са имали репетиция по четене.

# 657
Хайде да започва и да мине успешно. Чакам с нетърпение!🤞🍀 🫶

# 658
Айде да ни е честито! Утре започват снимките, в Истанбул ще се снима. Днес са имали репетиция по четене.

Нелче ♥️💋

Рамо като батЮ - стига ни само да мърда у филма и сме хепи 😍 ама все пак и някоя кадъна за главна женска няма ли да има? Тука само мъжове и един дечко. Какво съм отървала, споделете, моля, набърже и накратко. Hug

Мараба, девойки! 😊

# 659
  • Пловдив
Доживяхме Two Hearts Успех на новия проект!

Общи условия

Активация на акаунт