Отговори
# 45
Помните ли тази сцена?

Онур май наистина пише сценария
https://x.com/shinediamonnd/status/1804480557222330466?t=Jj0u10T … -aI9u3dsNsgA&s=19
Сега сериала май ще се пренася в реала 😂😂🤪

"Отишли сме на дълга почивка на яхта, но и яхтата е дълга това е важно.. -Добре, сами сме нали. -Не сме отишли сами, всички заедно сме отишли, пълно е. Преди да отидем на яхтен тур сме отишли на почивка в чужбина само двамата. -И къде сме отишли? -Ти си искал в Америка, но сме отишли на културен тур в Европа вместо това.." 🤪🤪

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 20:30 от bellie_ellie

# 46
  • София

Четох, че Онур и друг път е давал яхтата си на актьори от успешни негови продукции.

Някой чул ли е Мерт какво ще снима, само слухове, но аз не чета рускините, те уж винаги са много информирани. Някой видял ли е нещо?

# 47
Онур пише сценария по принцип  Какво не видяхме в сериала , което не се случи в реала от септември месец до след НГ някъде  Да не се връщам на тези тегави моменти GrinningGrin

За Мерт четох преди месеци в Х , че ще снима филм (както и той каза на представянето на H&S, че ще работи лятото  ) Той ще е в главната роля  Ще има и любов Партньорката му е на неговата възраст  , като в каста ще има и известни артисти също Дали ще е така , можем за сега само да гадаем

Утехата Grinning ми е , че сценарият е написан и Мерт ,  все пак за да се е съгласил знае какво ще играе Няма всеки ден да измислят всевъзможни глупости  Дано

# 48
  • София
Емрулах се е сгодил

# 49
Онур пише сценария по принцип  Какво не видяхме в сериала , което не се случи в реала от септември месец до след НГ някъде  Да не се връщам на тези тегави моменти GrinningGrin

За Мерт четох преди месеци в Х , че ще снима филм (както и той каза на представянето на H&S, че ще работи лятото  ) Той ще е в главната роля  Ще има и любов Партньорката му е на неговата възраст  , като в каста ще има и известни артисти също Дали ще е така , можем за сега само да гадаем

Утехата Grinning ми е , че сценарият е написан и Мерт ,  все пак за да се е съгласил знае какво ще играе Няма всеки ден да измислят всевъзможни глупости  Дано
Да,и аз бях чула нещо такова ,и че негова партньорка щяла да бъде Бучето.Даже имаше коментари,че едва ли някой ще гледа филма ако е истина.Сега ще потърся да видя къде го гледах това.

# 50
  • София
Аз само знам, че ако има филм ще е на ОГМ. Но след това, което писа Бирсен имам сериозни съмнения, че ще се снима тази година.
Инфото, което аз чух е за реклама. За филм там нищо не знаят.
Затова се чудих някой чел ли е нещо ново от последната седмица.
То ще се чуе тези дни, няма за кога вече да крият.

# 51
Аз повече бих се зарадвала да снима филм, успоредно с образа на Феро да го видим и в друга светлина. Ама каквото такова, а може и филм и реклама още по-добре. Sunglasses

# 52
Здравейте , момичета! 🫶
Стената ми в Х и в Инстаграм е пълна с любов! 🤍🧿🤍🧿🤍🧿Хората празнуват една година от първите кадри в морето на АфРам! 🤍🧿

# 53
"По твърдения на някои журналисти,в това число и Орлан Залиев,/или нещо подобно,не го чувам добре,говорят на руски/,това лято продуцентската компания ОМБ Пикчърс ще започнат снимки на филм за платформата NETFLIX в който главната роля ще изпълни Мерт Рамазан Демир,а партньорка във филма ще бъде Буче Бусе Кахраман.Вие разбирате ли тия какво творят?Честно,когато четох тази новина 5 минути седях и не можах да повярвам какво е написано.Мерт Рамазан Демир и Буче Бусе Кахраман ,това е нещо невероятно.А ако направят и Афра Сарачоолу "любовница",то този филм ще подбие рейтингите на "Рибарче".Но честно,все още не зная истина ли е това или не,но в крайна сметка два дни се обсъжда тази новина.Ние,с всички сили се мъчим Буче Бусе Кахраман по-скоро да излезе от сериала,а тя е планирала как за пореден път да стане партньорка с Мерт Рамазан Демир.Всичко е като в сериала,тя въобще не може да го пусне.Знаем,че във филми за интернет платформи има целувки,има креватни сцени ,как вие ще се отнесете към такива сцени с Мерт Рамазан Демир и Буче Бусе Кахраман?Аз до сега не мога да повярвам.Сега ни остава да чакаме официално потвърждение или опровержение ,но мисля,че ако има допълнителна информация тя ще бъде в близко време.Ще бъде ли такъв тандем,Мерт Рамазан Демир и Буче Бусе Кахраман или няма да рискуват толкова."                                                                                                 

Това е от канала на Елисавета Сьомина преди един месец.Който иска да го гледа може да го намери в ю тюб.

# 54
  • София
Аз също много искам да снима филм. Да го видим в друга светлина. Просто нищо не се чува, за други филми, които сега започват да се снимат, се говори от поне месец.
Това за Буче го пусна журналист и го изтри. От там всичко друго са някакви слухове и украсяване. Мерт няма да си вкара такъв автогол.
Аз за нея четох, че я гласят за една от главните в Кралят. Но го видях във фейсбук, там по принцип си измислят.

Последна редакция: нд, 23 юни 2024, 12:51 от MysteryG

# 55
Бучето първо трябва да я нагласят в някой сериозен курс или обучение по актьорско майсторство и чааак след това да помислят за филм с нея. Не ми се вярва Рамо да е приел да снима филм с нея, че и тя да е главна. Поредната измислица на скапаните антита! 🤘

Последна редакция: нд, 23 юни 2024, 13:29 от BELL-

# 56
Нашите сладурчета АфРам хубаво ни разглезиха  докато бяха в Испания и непрекъснато имаше снимки,а после и това чудесно видео от летището като се върнаха  Heart,а сега понеже няма нищо ново почна пак да се претопля старата манджа и клюките тръгнаха.Ако има нещо около новия филм или каквото и да е друго  на Мерт то със сигурност ще се разбере тия дни ,че ей на юни вече преполови така че всичко ще стане ясно съвсем скоро. Хич не ми се вярва ,че Мерт и ОГМ ще си вкарат такъв автогол  да му сложат за партнъорка Буче толкова скоро след финала на втори сезон ,а и ще има и  трети сезон на "Рибарче" .Бучето наистина първо да мине един сериозен курс по актъорско майсторство  и чак после пак да се пробва да играе в нещо.
На мен ще ми е интересно да гледам Мерт в нещо ново както и продължението на "Шахмаран" ,но си чакам с огромно нетърпение и трети сезон на "Рибарче". Simple Smile

# 57
Здравейте, момичета. Днес е мой ред да черпя виртуално и ви избрах този кадър.🎉

За проекта на Мерт - Много слухове се носят. Надявам скоро да има и официална информация по какво ще работи. От dimes нали бяха писали, че ще има документален клип/филм с Мерт. Дали може да е това?

# 58
Ив жива и здрава да си🤍🍀.
Аз също идвам да ви припомня преди една година на какво се радвахме на този ден ,прекрасните АфРам. Помня тогава някой казваше ,че ще видим нещо страхотно,аз не вярвах много,но няма да забравя момента когато пуснаха тези кадри. А любовта им става все по озаряваща

# 59
  • Яко в Матрицата...

И една снимка в наш стил - снимана с Нокия от миналия век, но пък е нова, от тази година Joy

Общи условия

Активация на акаунт