Отговори
# 105
Здравейте, до сега гледах със Бг суб епизодите, но превода стана автоматичен и е малко объркващ. И се чудя да почна д аги гледам с Бг аудио, но не знам как да намеря до кой епизод съм. Дали някой може да ми помогне? Със суб съм на 39ти епизод?

# 106

Наздраве за онези, които изглеждат перфектно и на най- непринудените и щури снимки Grinning Heart Eyes

Как да не се влюбиш в тях Heart

# 107
Здравейте!
Мистери, благодаря за новата тема!
Някои са писали, че 03 Medya ще снимат Рибарче, а не OGM, но не се знае вярно ли е.

# 108
  • София
Здравейте, до сега гледах със Бг суб епизодите, но превода стана автоматичен и е малко объркващ. И се чудя да почна д аги гледам с Бг аудио, но не знам как да намеря до кой епизод съм. Дали някой може да ми помогне? Със суб съм на 39ти епизод?

При всички случаи е по-добре с бг аудио. Автоматичният превод е ужасен.
Във Войо препоръчвам да се гледат, но нямам идея 39-та турска на кой епизод с дублаж отговаря. Ако пише поне втори сезон е в началото му.

# 109
Здравейтее ! 💐

https://www.instagram.com/reel/C8myUSzovQB/?igsh=MW5hOXdiZWs2dHZ4Nw==

Много красива Афраа 😍

# 110
  • София
Турска писателка е споменала Афра в последната си книга като пример за естествена красота

Съветва младите жени да не използват много тежък грим, изкуствени мигли и нокти за да не стане, че мъжът да танцува цяла вечер халай на сватбата, мислейки си, че се жени за Афра Сарачоглу, а на сутринта да се стресне и да не си познае жената.

# 111
За човека може да се съди и по това как си носи товара на успеха и известността, когато е на самия връх. АфРам засега се справят добре.

# 112
Здравейте, момичета.Някай има ли информация дали имението е отворено за посещения?В петък заминавам за Истанбул,ако е отворено да мина да го видя.

# 113
Честито! Най-добрите!

# 114
    Здравейте, момичета.Някай има ли информация дали имението е отворено за посещения?В петък заминавам за Истанбул,ако е отворено да мина да го видя.
    Не е отворено за посещения, но при добро желание на охранителя (и на вас), срещу 100 евро може и да ви пусне да си направите снимки в двора.

# 115
    Здравейте!

Jessy, Iv2 , с голямо закъснение, ви честитя личните празници и ви пожелавам да сте много здрави, успешни и
    винаги щастливи с близкото си обкръжение. Обичайте и бъдете обичани с много любов и страст.
    Днес ще пия по едно питие за ваше здраве! Наздраве! BeersBeersBeersBeers

# 116
    Кралицата! 👑

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 21:06 от BELL-

# 117
    Благодаря ти Dimana-nova1 ! 💐

Iv2 Честита да си, бъди много здрава, щастлива,успешна и обичана ! Извинявам се за закъснението ! 🌷🌷🌷
    Страхотни сте и много се радвам, че открих хора, с които споделяме една и съща страст, защото никой в обкръжението ми не ме разбира, най-малко пък мъжо 🤣🤣

Бъдете здравии, имайте едно прекрасно и незабравимо лято изпълнено само с хубави емоции и на есен с кеф да си посрещнем красивите Мерт и Афра на екраните. 😊

# 118
    Добро утро, момичета! 🫶

# 119
    Добро утро, момичета! Вече имаме първата кандидатка за сценарист-Макбуле Косиф

Общи условия

Активация на акаунт