Отговори
# 690
  • София
В тоя Х хаУс след хаУс от снощи JoyJoyJoy

Добре, че не следя други социални мрежи JoyJoyJoy

# 691
В тоя Х хаУс след хаУс от снощи JoyJoyJoy

Добре, че не следя други социални мрежи JoyJoyJoy

Понеже нямам профил там да питам - има ли нещо, което заслужава внимание?

# 692
  • София

Понеже нямам профил там да питам - има ли нещо, което заслужава внимание?

Не, ако има нещо интересно ще го напиша. Просто явно във всички социални мрежи едно и също.

# 693
Сторита от Афито!🤍🧿🫶

Ялъто! 🤘

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 18:48 от BELL-

# 694

Какво пише? 😊 много ме кефят в тези раирани ризки, малко като препратка 🥱😬 мечтаем мечтаеммм🧿

# 695

Какво пише? 😊 много ме кефят в тези раирани ризки, малко като препратка 🥱😬 мечтаем мечтаеммм🧿

Пише:"Днес май съм по -настроена за училище". Нещо такова,

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 19:28 от Sikorski

# 696
Афито! 👑

# 697
Добър вечер!  Hug  Hug  Hug
Успех на Мерт  и на филма  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Дано снимките да вървят гладко,да се получи много хубав краен резултат и Нетфликс да не бавят много много пускането на филма.  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover
А за Афра и поредната драма около нея след като не е потвърдено от официален източник аз на слухове в социалните мрежи не вярвам.Още като  разболяха Сейран в сериала от тогава го подхванаха това за напускането на Афра и сега просто пак си намериха повод да я подгреят тая стара клюка.  Angry  Момичето си седи спокойно в Ню Йорк ,учи си ,излиза понякога да се позабавлява ,пуска ни снимчици и сторита от разни събития на които е присъствала и моменти които е преживяла и толкова. Кое от всичките невинни дейности ,които Афра практикува в Америка ги е навело на мисълта тия болни мозъци ,че край ще остава да учи и няма да се връща за началото на снимките в Турция. Thinking  Angry Ерсин ,а предполагам и Берил също са още в САЩ ама никой не се тюхка за тях обаче за Афра не спряха да гъгнат и да ръсят простотии.  Angry
Оф айде да наближава вече началото на снимките на "Рибарче" ,че да се поизяснят някои работи и да се спре със слуховете.  Hands Pray

# 698
# 699
Добро утро,дами. Един успешен ден ви пожелавам изпълнен с много усмивки и ведро настроение 🍀

# 700
Добро утро.
Лятото е време за щастливи мисли и сбъднати мечти .
Да се надяваме на успешен и интересен трети сезон, с добър рейтинг.

# 701
Гюно мюно Kissing Heart

Снимките са продължили до 6 часа сабах

# 702
  • Пловдив
Добро утро и от мен с пожелание за един прекрасен летен ден!

# 703
  • Яко в Матрицата...
Снимките са продължили до 6 часа сабах

Ужас... Сега по нощите ли ще снима? Rolling Eyes

# 704
Рени то с ялъто беше същата работа , сутрин до късно вечер.По всяко време,скъсаха се да работят децата ни.

Общи условия

Активация на акаунт