Отговори
# 705
  • София
Закъсняха, пренаписваха сценарий, сега ще бързат 🤦‍♀️

# 706
  • Яко в Матрицата...
Закъсняха, пренаписваха сценарий, сега ще бързат 🤦‍♀️
OGM, какво да ти кажа...

# 707
# 708
По Tv8 са пуснали репортаж с Мерт от Чешме. Не коментира нищо за Афра. Но много усмихнат и в настроение ❤️🧿❤️‍🔥
https://www.instagram.com/reel/C9zZszhNheI/?igsh=MWs2MWZrajc2MjhtZQ==

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 14:20 от Dichkata

# 709
  • София
С Али и Ясир е бил, подпийнал, поне се е забавлявал, че от предната вечер не изглеждаше добре положението.
Скрил си е публикацията от морето миналата година, дето имаше над 2 милиона харесвания.

# 710
Сладко интервю, но съм му ядосана за изтриването на снимката!! TriumphТова беше един от любимите ми постове! Angry

# 711
По Tv8 са пуснали репортаж с Мерт от Чешме. Не коментира нищо за Афра. Но много усмихнат и в настроение ❤️🧿❤️‍🔥
https://www.instagram.com/reel/C9zZszhNheI/?igsh=MWs2MWZrajc2MjhtZQ==

Добре е положението щом не е казал, че са само приятели. 😃

# 712
# 713
А най-лошото би било да каже, че ще си останат само приятели, каквито /не/винаги са били....

# 714
  • Яко в Матрицата...
Е, изтрил някакви снимки... Голяма работа. По-хубави ще сподели Wink

Излязоха още новини за филма. Най-после... Мерт ще се превъплъти в ролята на Джихан. Това ще е емоционалната история на един младеж, който несправедливо е осъден и попада в затвора.

# 715
Надали някой е очаквал да се влачи по корем или да се обяснява пред журналисти.В крайна сметка им се случват нормални неща както на всички останали  млади хора. Ако има силна връзка между тях ще си решат дертовете,ако ли пък не,значи нещо не достига. Нека се развиват професионално и да ни вълнуват с ролите си, а пък за личният им живот още колко репортажа в годините напред ще гледаме. Ще ги дъвчат докато не се появи друга двойка за дъвчене.

# 716
Пак ли Джихан😂😂😂😂 Онур да беше променил поне името, по добре да не копира Tims&B Productions, Мерт вече играе един Джихан и то пак за Netflix (Шахмаран). 🤪

Тези двамата от снимката са новите персонажи. Героинята ще се казва Арзу и ще бъде йенгето на Джихан.

# 717
Тези двамата от снимката са новите персонажи. Героинята ще се казва Арзу и ще бъде йенгето на Джихан.
Извинявам се за невежеството, какво означава йенгето?

# 718
Извинявам се за невежеството, какво означава йенгето?

Леля

# 719
То не е невежество, аз просто не знам имената на роднинските връзки. 😂 Във филма,тази героиня Арзу ще е жената на големия брат на Джихан.

Общи условия

Активация на акаунт