Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 536
  • 416
  •   1
Отговори
# 30
  • Далечният изток
Това, че ти не би, защо трябва да предизвиква такова отношение към жената?! Ти отговаряш за себе си, тя за нея си. Плюс това има хора, които ги привличат доста по-възрастни. Аз например съм от тях. По-млади от мен не мога посмъртно да ги погледна като мъже...

# 31
  • Out of the Mix
Чеки, де, споко, озапти се. Simple Smile
Абсолютно споделям мислите ти за влюбването, отношенията, привличане, излъчване и т.н., но все пак доста гледни точки й дадохме.
Честен ли да съм?
Няма да я върна сигурно и аз, ако съм в такова положение - двамата свободни, привличащи се, но и ще съм достатъчно трезв предварително да се изговори и говори много, за да няма излъгани, защото не е приятно.
До намерения опират нещата.
Въпреки че много хора живеят "за мига" и не им пука за другия.
Кой знае може и да са любовите на живота им. Wink

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 22:21 от Revoker

# 32
Ми не, бе, като стана на 45 /живот и здраве/ сигурно ще харесвам 47-годишни. Таааа за чичковците си има лели Wink не някакви неориентирани момиченца. Гнусно ми е някак си...

# 33
  • Далечният изток
Неориентирано момиченце на 27... Вече изплисквате легени и корита....

# 34
  • София
Ми не мисля, че съм тЕсноскроена, щото не ща да си лягам с хора, които не ме привличат Laughing Който го влече, да си действа.

# 35
Joy доообре,.щом ти казваш

# 36
А ако те привлече някой мъж, легнеш си с него и после разбереш, че е с 10 години по-голям от теб, ко прайм. Застрелваме го. И забравяме. Прецедент. Grinning
Не се сдържах:
Скрит текст:

# 37
На 27 е вече жена, след 30 е леля. Макар че има и 50-годишни, които могат да сложат в малкото си джобче много от 30-годишните.
Същото е и с мъжете.
Секс на работното място не е особено добра комбинация.

# 38
  • София
А ако те привлече някой мъж, легнеш си с него и после разбереш, че е с 10 години по-голям от теб, ко прайм. Застрелваме го. И забравяме. Прецедент. Grinning

Ако ми се случи, случило се, ама досега няма такъв случай. Все се оказват набори, година-две+ макс.

# 39
Първо проверяваме личната карта. Grinning

# 40
  • Sofia
Между другото, и на мен не ми се е случвало да съм физически привлечена от мъж, значително по-голям от мен. Все са били някакви набори или по-малки. Blush

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 22:43 от Blаck Cat

# 41
Моят най добър секс беше с 25 години по голям от мен.Най добрият ми секс в живота до сега.

# 42
Моля за съвет нормално ли е?
Как трябва да се държа и т.н
Не е нормално, посъветвай се с родителите си, те ще ти кажат как да се държиш, а може и да идат да го огледат дали е подходящ за теб ако има някакви съмнения.

# 43
Ами питат, отговарям. Това съм аз.
Сега съм на 37 и вече приоритетите са ми по-различни, но 27 годишното ми аз би си търсил “жребец”!😁
Иначе авторката сама да си реши-то си е строго индивидуално. Даже не знам защо пита. Ние как да й кажем какво да прави тя

# 44
  • Сф
Момичето е младо , може да го пробва, но разликата е голяма има ли смисъл?Освен това работят заедно, не е особено здравословно. Няма ли други обекти на желания  че да се забие на този неженен и без деца.. малко страшничко звучи. Те тия непробвалите и останалите сами до 50 обичайно са претенциозни, шантави и не са особено добра стока Simple Smile дори за проба.
Иначе случва се ,  аз знам студентка - преподавател, горе долу тая разлика .. Успешен брак, ама там повече работата в една сфера и проучвания ги събра
 За кратко, ако ме разбирате ..

Общи условия

Активация на акаунт