Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 592
  • 416
  •   1
Отговори
# 285
  • SF
Сложи и по една запетайка пред "че" и пред "ми" и добави едно "в".
Така наистина няма смисъл.

# 286
Показваш колко си (не) грамотен... А това е важно в писменото общуване. При мен например нямаш шанс. Аз не деля хората на добри и лоши примерно, а на грамотни и неграмотни. Вторите директно ги отписвам от полезрението си. Не че те интересува може би, ама аз да си кажа...
Така направи работата още по-сладка Simple Smile
Да признавам !!! не съм добър с правописа факт.
Пък то не е честно да съм перфектен. Другите мъже какво ще правят Simple Smile  (това е шега)

Тържествено обещавам да не ставам учител по Български Simple Smile ахахахахах

# 287
  • SF
И по други предмети не се хвърляй да преподаваш.

# 288
На къде отиде темата …

# 289
На къде отиде темата …
Май загубихме основната идея.

# 290
Темата отдавна е за ключ.

# 291
  • Out of the Mix
Личи си кои са космополитките, и които разбират нещата от живота, видяли, пробвали, изживяли.

Определено сега на 39 изглеждам много по-добре и се харесвам повече отпреди 5-10-15 г. Wink
Говоря изцяло за визия, присъствие.

Спомням си преди 3-4 г. запознавам се с една на 28-29 беше, и ми вика: "Много си ми млад", а аз с 6-7 г. по-голям от нея.
Сигурно, като Bundyrose, падаше си по-много по-възрастни. Yum

Сега, че съм младолик и се грижа за себе си, факт, но чак пък толкова.

Милениълите, които се грижим за себе си, изглеждаме по-добре от предното и сагашното поколение.

По селата, паланките и като цяло в БГ повечето хора не изглеждат добре за годините си, без да обиждам никой.

Сегашните тийнове не ги виждам ич, трътльо до трътла са, бухат боклуци и не спортуват изобщо.

И за финал с малко шега, както казва майсторът ми на колата за оная работа на мъжа: 'Малък, но Холивудски спортен". SmileJoy

# 292
  • София
Значи, аз приемам, че някои хора си падат по 20+ на техните години, ама защо трябва мен да ме убеждават, и аз да си падам то такива или да не ги намирам за дърти? Не смятам, че някой е умрял на 47, или на 57, но на мен, лично на мен, тези хора са ми дърти, спрямо мен, не попринцип. Като стана на техните години, сигурно те няма да са ми дърти, ще са ми дърти тея на 67. Такива са моите предпочитания, и който както иска да ги нарича, няма да ги промени. Всеки, който не ми е в леглото, да си пада по каквото си реши, иначе.

# 293
  • Далечният изток
Ами защото, Лъвице, от първа страница се мъчат да ни убедят, че 47-годишният е пред умирачка и всеки момент ще се гътне от старост. Пък той има още почти 20 години докато се пенсионира... За мен е млад човек. Човек активен и в разцвета на силите си.

# 294
Не е пред умирачка, само "самолета". Може би. Много вероятно.

# 295
JoyJoy
Едно си баба знае, едно си бае. Coffee

# 296
За мен е тролче.

# 297
с 20 години по-възрастен мъж не мога да си представя да съм интимна, колкото и да е фит, или обаятелен..
с 20 години по-млад, също..
отстрани, ако видя двойка с едно поколение разлика, няма да ми направи впечатление..
лично на мен, ми идва твърде несъвместимо с представата за приятно, романтично изживяване..

# 298
  • София
Ами защото, Лъвице, от първа страница се мъчат да ни убедят, че 47-годишният е пред умирачка и всеки момент ще се гътне от старост. Пък той има още почти 20 години докато се пенсионира... За мен е млад човек. Човек активен и в разцвета на силите си.

Аида, ти обаче си на 49... 47-годишният даже ти се пада по-малък Wink А ние уж гледаме от перспективата на 27-годишна... която, след 20 години ще е, по твои думи, в разцвета на силите си, а той - пенсионер. Пак казвам, щом на някой не му пречи, няма лошо, но чисто обективно, и физическите и социални разлики при хора с такава разлика са огромни, и ако не се виждат или усещат на първо четене, в даден момент е почти невъзможно да не лъснат. Субективно вече, всеки си преценява за себе си. Ако на някой му харесва, какво му пука еди коя си анонимна във форум за майки как определя дадена възраст?

# 299
Нормално е да имам мнение. Да не е пускала тема за обсъждане. Някоя може да е доволна на 1 път седмично с виагра, но аз не бих. Авторката нямало да се жени, тогава за какво ще си сваля гащите на работа, накрая да остане без работа?
 Така едни бивши колеги се занимаваха, разделиха, но още работеха заедно. Жената нещо взела да се прави на интересна и мъжът пред всички на почивката и казал-Ама л*па ли го?

Общи условия

Активация на акаунт