Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 882
  • 416
  •   1
Отговори
# 360
Ама насилникът е бил обвързан с нея. Ако вчера го беше срещнала, щеше да ти е в графа "готини", защото нали не е сам - всичко му е тамън!

Кое му е било "обвързаното" - ограничителната заповед?
Точно идеалния образ - мъж над 40+ сменящ често партньорки, насилник, побойник, манипулатор, търсещ наивни и податливи жертви. Какво си мислиш, че не са го смятали за "готин" всичките му жертви, дето са го съдили после?

# 361
Е, онзи от Пловдив синът на прокурор беше млад целият град преби. Не бих съдила някой по годините.

Авторката да направи това, което тя смята за добре. Според мен, да пробва.

# 362
Е тогава за какво е темата?!
Нормално ли е да те привлича чичко? Ми, сигурно, за някои. За други не. И?
Да ако не разглеждаш темата някакси фундаментално. Няма смисъл
Никой не знае детайли.
Няма как да дадеш разумен съвет.
Най-много да споделиш подобно преживяване и как е протекло.

Повечето теми са си такива.
Гадаем и съчиняваме Wink
Пропуснали сме кариера на писатели Simple Smile

# 363
Повечето списващи тук не стават за писатели. Нищо лично. Simple Smile
Мен пък ме кефи човека, аз съм човек с любопитен ум и ако е интелигентен, забавен, привлекателен, може да води интересни и приятни разговори – бих му дала шанс.
Дали за някого е чичо, леля, стринка, грам значение няма.

# 364
Тя е на 27 години - това не е ли най-активната възраст за търсене на постоянен партньор? Там онези неща за свиване на гнездо и тем подобни.

# 365
Ако има пачки ще е нормална връзка. Имах една съученичка, още на 16 ходеше с 40 годишен. Като съм гледала снимки, леле страшно е. Той дебел, плешив, побелял, още са си заедно и 2 деца и направи. Аз не бих се прежалила с такъв чичак, той вече сигурно е на памперси. Повече от 20 години им е разликата. За пари.

# 366
Тя е на 27 години - това не е ли най-активната възраст за търсене на постоянен партньор? Там онези неща за свиване на гнездо и тем подобни.
Сега ще почна с някакви заучени фрази
Живота е това което ти се случва, докато вървиш към поредната поставена цел Simple Smile

# 367
Не всички искат гнезда по ред причини.

# 368
Скарахме се всичките, натропахме я г-жа Старк... ай ся да разтуряме седянката и утре наново в друга тема Grinning

# 369
Това е мега потискащо – да правиш нещо, защото на еди каква си възраст трябвало. И кой го казва това. И защо да трябва. Тя няма ли си акъл и чувства да ги следва, та да ѝ казва някой какво трябва на всяка възраст.

# 370
  • Далечният изток
Мине се не мине, и се появява някоя сватовница, дето много държи авторката да се омъжва час по-скоро...

# 371
Това е мега потискащо – да правиш нещо, защото на еди каква си възраст трябвало. И кой го казва това. И защо да трябва. Тя няма ли си акъл и чувства да ги следва, та да ѝ казва някой какво трябва на всяка възраст.
Тухла в стената.  https://www.youtube.com/watch?v=5IpYOF4Hi6Q . pink floyd another brick in the wall
Слагат те там и това е Simple Smile

# 372
Ако има силно привличане между авторката и въпросния, нищо лошо няма в това да правят секс. Стига обаче да не им повлияе на работата. А сексът не означава непременно, че ще доведе до сериозна връзка.
Аз лично само за секс бих пробвала с по-голям мъж с 15-20 г. За сериозни отношения - в никакъв случай.

# 373
Мине се не мине, и се появява някоя сватовница, дето много държи авторката да се омъжва час по-скоро...

Хехе аз ли съм тука "сватовницата"? Супер! Харесва ми!
Ми да, поне аз не си правя бъзик да подтиквам някакво дете да си прецака живота и на 36 да и давам съвети да си замразява яйцеклетки, щото онова дето го нямало било тиктакало. Wink

А и едно от най-тъпите неща, кото може човек да направи е да си вади онази работа на работа. Подобна глупост се прави само ако другия човек си струва загубата на работното място.

# 374
  • Далечният изток
Това за ваденето на оная работа в работата важи за семейни и изневеряващи. Иначе за двама свободни не виждам някакви кой знае какви проблеми. Обикновено хората си се намират и се срещат в работата.

Общи условия

Активация на акаунт