Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 569
  • 416
  •   1
Отговори
# 375
Не е задължително. И това е отживелица. В този интернет/технологичен и чат свят не можеш да си представиш колко хора всъщност го правят на работа, с колеги. И са си там, всичките.

# 376
  • SF
Кое му е било "обвързаното" - ограничителната заповед?
Точно идеалния образ - мъж над 40+ сменящ често партньорки, насилник, побойник, манипулатор, търсещ наивни и податливи жертви. Какво си мислиш, че не са го смятали за "готин" всичките му жертви, дето са го съдили после?

Тотално ме изгуби...
Предпочитам да не ми задаваш въпроси, които касаят трети лица. Обикновено кърша пръсти и не знам как да отговарям от тяхно име.

# 377
Ако авторката и въпросният са в различни отдели и не зависят по никакъв начин един от друг в работен план, то няма драма.

# 378
Да се съберат двама души на работа го приемам, много хора са станали двойки така. Да се чекнеш с този и онзи някак тъпо. За един, два пъти и после да работите един до друг и купища усложнения после, единия да напуска. Иначе в някои професии е нормално, доктори с мед. сестри да се опъват нощем в спешния кабинет, докато пациентите чакат(действителен случай).

# 379
Ако има силно привличане между авторката и въпросния, нищо лошо няма в това да правят секс. Стига обаче да не им повлияе на работата. А сексът не означава непременно, че ще доведе до сериозна връзка.
Аз лично само за секс бих пробвала с по-голям мъж с 15-20 г. За сериозни отношения - в никакъв случай.
Ще ви кажа нещо от личен опит.
Ходих по работа във Франция.
Там се запознах с една жена.
Нищо не е имало м/у нас. Ходих на няколко купона с нейни приятели.
Това което ме стресира ..... беше свободата с която преследваха щастието си.
Почувствах се скован от предразсъдъците и лицемерие. От което си страдах само аз.

Тогава почувствах, колко съм изостанал социално от нормалните хора. Нещо като пещерен човек.
Толкова съм изтъкан от очаквания, от лицемерие, от възпитание, че съм като един бетоннен блок.
И нищо хубано не излиза и не влиза от мен.
Хората които видях са наистина свободни.
Преследват любовта, желанията си , страстите.  С една дума живеят го тоя живот.

Тука като гледам пълен блокаж.
Случайно някой да не реши да направи нещо.
100 човека ще му каже как вече е сбъркал.
Живота е толкова кратък. Трябва да се правят неща. Правилни неща, грешни неща.
Не правим ли нищо сме блокирали и живота спира.

П.П Забравих да кажа че хората бяха артисти.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 23:34 от RoninBG

# 380
Той и е обучаваш.
Няма фирма, в която да съм работила и да е нямало клауза, че ако имам връзка с колега трябва единия да напусне. Ако ни хванат уволняват и двамата.
Не го виждам това момиче, което пуска тема с подобен казус, защото я смущава на етап лек флирт, как прави секс с колегата и после не и се отразява на работата и отношенията там.

# 381
Ронин, миличък, никакви предразсъдъци не са това, а практичност. Ако съм свободна, мога да правя секс ден и нощ с по-възрастен с 15-20 г мъж, но ако искам сериозна връзка и деца, а съм на около 30, защо ми е такъв?

# 382
  • Далечният изток
Авторката каза, че иска сериозна връзка и деца ли? Това съм го изтървала.

# 383
Не е казвала да иска. Чуди се дали да си легне с него. Няма намерение да му ражда деца, затова и моят съвет е да внимава и да пробва. Ако обаче й е шеф - по-добре не.

# 384
  • Далечният изток
Не се чуди дали да си легне с него. Четете ги тия теми бе по ягодите....

# 385
Баш си се чуди.

# 386
Ронин, миличък, никакви предразсъдъци не са това, а практичност. Ако съм свободна, мога да правя секс ден и нощ с по-възрастен с 15-20 г мъж, но ако искам сериозна връзка и деца, а съм на около 30, защо ми е такъв?

Явно пак нещо останах недоразбран.
Това е като мое наблюдение на клетия ми живот.
Не кой с кого да спи .

Не казах ли да си преследваш щастието ?
За теб е едно за мен е друго.
Къде видя да пиша кой с кого да спи ?
Всеки да си решава. Смело смело Simple Smile
и да не му пука много много.

И да много лесно се намира оправдание за пасивност.
Не визирам теб. По-скоро себе си Simple Smile

# 387
  • Сф
Авторката се чуди дали да не го пробва, вие я омъжихте. Simple Smile Не вярвам чак да се е влюбила без д а познава човека достатъчно. Това обаче ми припомни едни приказки, които слушах в маршрутката докато навремето маневрирах между Германия и България. " Много българки се оплаквали, че на немците не им става". Говоря за тия 40+ , тях визирахме. Та нека се има предвид и тоя сценарий. Да, пробват се и на по- млади определено , но като дойде момента- ядец. После имаше и други приказки, моите приятели държаха кръчма там ,( барманката - редовния душеприказчик на гостите, знаете )  ама ще ви ги спестя 😬.
Аз ще кажа " по вода да е " каквото и с който реши да е авторката и да не пречи на работата най- вече! Приключвам аз по темата.

# 388
И какво значи "пасивност"? Пасивност ли е да не уръчкаш де що можеш? Някак това "живей си живота" или живот на макс за мъжете е "Е@ете де що сварите". Ми благодаря от такова живеене!
Не за всеки живеенето на макс са купони, безразборни връзки и шумотевици.
Ако някой може да е прочел цялата класика, излиза веднъж на месец, има свои тихи интереси и пак да му е супер пасивен ли е?

# 389
Мине се не мине, и се появява някоя сватовница, дето много държи авторката да се омъжва час по-скоро...

Хехе аз ли съм тука "сватовницата"? Супер! Харесва ми!
Ми да, поне аз не си правя бъзик да подтиквам някакво дете да си прецака живота и на 36 да и давам съвети да си замразява яйцеклетки, щото онова дето го нямало било тиктакало. Wink

Дете? На 27 години си е зряла млада жена. Сама може са прецени дали с този господин ще си паснат или не. И защо да замразява яйцеклетки на 36 че не разбрах ?
Чак да си прецака живота, хайде моля ви се.. малко преувеличавате

Та те се познават от офиса само, вие почвате да ги жените и тн.

Не всеки иска на 27 гнездо…..

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 22:55 от Naixi89

Общи условия

Активация на акаунт