Пазаруване от about you - тема 30

• 60 460
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Много бързо свърши намалението…. Аз поръчах мъжки тениски на Томи Хилфигер за по 17 лв, дънково яке пак Томи за 77, едно преходно мъжко и то 60 и няколко беше, мокасини Томи за 99 и за детето доста неща.

# 511
Еййй, всичко ли изкупихте Grinning Аз докато се усетя и всичко приключи Sad

# 512
  • Бургас
Много съмнително и прекалено хубаво беше това намаление. Дано си получим нещата.

# 513
И аз сърдечно благодаря! Успях да си поръчам чанти и 2 чифта маратонки за малката. Адидаса ХС за девойката не успях..... Дано не откажат поръчките. Има ли група за размени или тук публикувате неуспешните. Че ще е грехота да се връща.

# 514
  • на пистата
Тета,помниш ли едни чорапи за по левче от н&м,7 чифта с надпис за всеки ден 🤣🤣та и тек така.Дана ни пратят нещата от това намаление.

# 515
Аз това пуснах

Скрит текст:

Добре, че нямах време много да ровя.

# 516
При мен всичко се срина. И от компа и от приложението. Нямам любими, няма ми нещото в кошницата.

# 517
Лелеее страшна рокля. Аз до рокли и аксесоари не стигнах, уви. Дано си получил нещата.

# 518
Дали няма да го върнат отново намалението? Струва ми се че отбелязваше, че ще е валидно още 3 дни и нещо.
Аз пуснах доста неща, но и някои не успях.

# 519
  • гр. София
Тъкмо напълних кошницата и махнаха намалението на всичко. Rage

И при мен така. А бях взела куп неща за децата за новата учебна година. Разбира се, всичко от кошницата изтрих. В момента сайтът ми е забил и през телефон, и през компютър.
Чувствам се прецакана Sad
Оплаках ви се. Не ми олекна.

# 520
На мен ми изписа- Намалението е деактивирано.
Малко ме съмнява да ги получим нещата.

# 521
  • гр. София
Дано да си получите поръчките! 🤗

AeroJ, всичко заби, да.

# 522
Имам надежда, че ще се получим поръчките, дори чакам да активират пак намалнието, пишеше, че ще е 3 дена. Може нещо да е изчерпано и да стане като с якетата на Алфа, но се надявам да са малък брой артикули. Иначе поръчах доста изгодни неща - тениски, раници, обувки. Остава да чакаме Simple Smile

# 523
Благодаря на АероДж, че сигнализира за намалението. Направих три поръчки, потвърдени са, но не вярвам да получа всичко, особено тези с по-значително намаление.

# 524
  • StZ
Възможно ли е да се връща през Еконтомат?
В сайта пише, че може, но не разбирам как.

Общи условия

Активация на акаунт