Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 088
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 155
Има биология с немски и тази година, вижте сайта на НПМГ.

НПМГ няма биология с Немски тази година.
СМГ няма физика с немски, а е от тези с топ бал. Не знам дали да равен брой паралелки 23 и 24г

Калиси,тези липси на паралелки или ново-отворени също ще разместят баловете.

Щях да вадя разликите. Почнах, но беше голямо ровене и не съм извадила. Не знам дали това се отчита като фактор в прогнозите.

Други не знам. 22ро май има промени, някой пита вчера.

# 1 156
Биология с немски няма от доста години... поне 3 досега, откакто приемат след 4ти клас.
Биология+Химия (равностойни часове) т.нар. преди години "биотехнологии" е с немски. Класирането е с бал само от състезанието, олимпиадите не участват само за нея.
Другите две паралелки с английски са Химия+Биология и Биология+Химия с 1 час повече по първия профил и различно балообразуване Wink

СМГ миналата година
Математически (математика и информатика) - АЕ (РИЧЕ)   104деца (4 паралелки)
Математически (математика и физика) - НЕ (ИИЧЕ)          52деца (2 паралелки)

СМГ тази година
Математически (математика и информатика) - АЕ (РИЧЕ)   52деца (2 паралелки)
Математически (математика и информатика) - НЕ (ИИЧЕ)   52деца (2 паралелки)
Математически (математика и физика) - АЕ (РИЧЕ)         52деца (2 паралелки)

т.е. двете паралеки с интензивно Немски език - втория профил става информатика, а от 4те паралелки с разширено английски език втория профил е физика.
Ще има още едно място, за което да кандидатстват желаещите да учат физика и АЕ разширено Yellow Heart

# 1 157
Благодаря, момичета за подкрепата. Дано само накрая поуката да не е " Не правете като нас!".
 Но за себе си сме решили, че не губим нищо, а и той е убеден, че не е за 5 и че има какво още да покаже на света. Sweat Smile
В понеделник очаквам много стиснати палци от всички ви и каквото " Сабя покаже и честта, майко, юнашка...."
Право е детето, няма какво да губи!! Стискаме палци!!

# 1 158
Sesill, сигурна съм, че ще си изненадана приятно от точките на НВО-то. Все пак математиката е х2. С прекрасния резултат от състезанието имате добър шанс. Стискам палци, както каза Мартеа, да се заформим един bg-mamma клас с физика и да излагаме дружно децата по родителските срещи Grinning

# 1 159
Стискам ви палци и аз. Ще ви е весело.

jenap, имате нашата виртуална подкрепа. Ще стискам палци в понеделник.

Vivi, децата ни са като две капки вода Joy

# 1 160
От 1 до 12 клас все си е Школо.
А, не. Имаше училища на Админ+, а сега на НЕИСПУО.

# 1 161
Jenap, и аз ви стискам палци! Много се радвам на смелото дете, ами така трябва. Аман от учениконенавистни учители.

# 1 162
Благодаря, докато сравнявам таблици peneva_a  е уточнила.

НПМГ няма биология с Немски тази година.
СМГ няма физика с немски, а е от тези с топ бал. Не знам дали да равен брой паралелки 23 и 24г

Равен брой паралелки са. Хубаво е да даваме пълна информация,  а не да хвърляме  половинчати твърдения, които биха притеснили някого.

За НПМГ:
Ох, извинявам се много, заблудата е била моя и то от повече от 2 месеца, за НПМГ аз съм била в заблуждение до преди малко. Няма по-малко паралелки в НПМГ. Като съм гледала балове постигнати за миналата година във файла на РУО съм объркала.

паралелка 4091 не съм забелязала, че е с Биол+Химия като балооразуващи от състезание.
Извинявам се и благодаря, че ми помогнахте да проверя отново.

СМГ, има промяна както казах, но  не и в броят, броят на паралелките остава същия (преди малко проверих и не съм подвела, писала съм, че не знам).
СМГ 2024

4486 е нова паралелка, няма балове от миналата година.
и СМГ 2023
Тук не пише брой паралелки, а само балове. Затова не знаех.

# 1 163
  • София
Sisil, бала на 1 АЕГ е по-висок от 2 АЕГ за момчета и доста близък.

Не е вярно. Балът на 2АЕГ е по-висок и то с 6 точки.

# 1 164
Добро утро!
Колко е хубава като се събудиш да не бързаш за учене и да ти е спокойно. Бях забравила това.
В този сайт izpitaime само нашият град го няма...гледах няколко пъти и по - малки градчета има, ама нашия не.
И Видин го няма. Да не сме от един град? Simple Smile
И Благоевград го няма. Мисля, че миналата година го имаше, защото гледахме с детето ориентировъчно колко точки ще са нужни. Дано се появят градовете, които липсват Simple Smile

# 1 165
Какво представлява този сайт? Мога ли да направя регистрация през моя имейл или трябва да е на детето?

# 1 166
# 1 167
Това означава ли, че всички работи са проверени? Кога отиват на арбитър - в момента, в който вторият оценяващ постави точките и се види разлика над допустимата, в края на всеки ден или след приключване на проверката на всички работи?
И ако теоретично, разликата в точките между двамата оценяващи е в допустимите граници кои точки се обявяват - по -високия резултат или средно аритметично?  Пример 53 и 56 точки дават двамата оценители на една работа. В системата ще излезе 56 или 54,5? И арбитър цялата работа ли преразглежда или само задачите с разлика в точките?

# 1 168
Уау, дали няма да ни развалят уикенда, или ще мечтаем още малко!

# 1 169
  • София
Няма как да се знае дали бала ще е по-голям или не преди да излезнат резултатите. Всяка камбанария вижда различни резултати и накрая ще успеем да сравним. НАПРИМЕР- тези дни говорих с две учителки, едната е била квестор в едно от по-елитните училища,каза,че в нейната стая децата са плакали и излизали на втората част на матурата по матаематика.А тя откровенно не е трудна...Другата каза същото и за БЕЛ и за Математиката.Та от деца до деца си има разлика. Единствено мисля,че може по БЕЛ да е малко по-нисък бала,но ще видим и това.Пиша по повод тук таме изказванията,че бала тази година ще е по-висок Blush Според мен резултати най- рано понеделник вечер Hug Най-рано Smiley

Общи условия

Активация на акаунт