Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 081
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Дано да си права. Но само ако пуснат и статистиката същия ден. Ако трябва да я чакаме до понеделник, по-добре да не ги пускат утре.

# 1 186
За цялото поколение не знам, ама набор 2010 наистина не се презорват, поне тези, които аз виждам на живо Simple Smile
Моят също го дава лека - полека. Все пак обаче си личи, че тази година положи усилия и има най-хубавите годишни оценки от 5 клас насам.

# 1 187
На арбитриране отиват работи след оценка от втори проверяващ след установяване на еди си каква по - голяма от допустимата разлика в оценяването. Арбитър разглежда работата и отсъжда. Може и да са минали всички арбитрирания, но си има техническа обработка и дешифриране.

Без да претендирам за благонадеждност на мнението, техническата обработка става за минути и от машини. Разсекретяването трябва да е много бърза процедура в сравнение с това да се проверят работите (което явно е станало за теи дни и половина). Смятам, че е въпрос на добра воля от страна на МОН дали ще ги оуснат утре и смятам, че ще го направят. Приемам залози Wink))
Ами трябва да изтрият бързо срама от матурите на 10 клас и да се похвалят с нещо. Само заради това биха го направили. Satisfied

# 1 188
Предходните години имало ли е изобщо такива съобщения за хода на процеса в infopriem?

# 1 189
Без да знам как точно става това разсекретяване, мога да кажа, че на олимпиади и състезания точно то става по - бавно от самата проверка.
На арбитриране отиват работи след оценка от втори проверяващ след установяване на еди си каква по - голяма от допустимата разлика в оценяването. Арбитър разглежда работата и отсъжда. Може и да са минали всички арбитрирания, но си има техническа обработка и дешифриране.

Без да претендирам за благонадеждност на мнението, техническата обработка става за минути и от машини. Разсекретяването трябва да е много бърза процедура в сравнение с това да се проверят работите (което явно е станало за три дни и половина), а до утре вечер има цял ден. Смятам, че е въпрос на добра воля от страна на МОН дали ще ги пуснат утре, и смятам, че ще го направят. Приемам залози Wink))

# 1 190
  • Пловдив
Я си признайте, колко от вас цъкнаха и днес да проверят за оценки, поне един път Wink
Аз си признавам, ей сега проверих Simple Smile Няма още.

# 1 191
Поне 3 пъти на ден проверявам Sweat Smile Ще увелича честота от утре Laughing

# 1 192
Предходните години имало ли е изобщо такива съобщения за хода на процеса в infopriem?
Дали обърнахте внимание, че това е от арбитър проверител?
Инфоприем не е само платформата с интерфейса за виждане от родителите Hands V

# 1 193
И все пак това е само математиката. При БЕЛ имат преразказ да проверяват, може да има и повече работи за арбитриране. Аз смятам, че ще си излязат на 1.07 следобед резулататите.

# 1 194
Я си признайте, колко от вас цъкнаха и днес да проверят за оценки, поне един път Wink
Аз си признавам, ей сега проверих Simple Smile Няма още.

Аз не съм, но просто защото още не се надявам да са излезли. Иначе лично за мен излизането на резултатите е изключително важен момент, който чакам с огромно вълнение, независимо че е обвързан със статистиката, която излиза по-късно, и други фактори. Бих го сравнила с това да искаш да пътуваш до дадена дестинация в точно определен период. Първото, което трябва да разбереш, е дали изобщо има останали билети. После мислиш дали цените са поносими и т.н.

# 1 195
  • Пловдив
Изобщо не е бърз процесът на разсекретяване. Една секунда невнимание и цялата верига се обърква.

# 1 196
Нищо не проверявам аз - на вас разчитам!
Дано наистина, ако ги пуснат да пуснат и статистиката.
Оф, беше ми спокойно и сега пак ме хванаха лудите - то наближава. Мъжът ми само ми мрънка, че на 5ти заминаваме в Рим, а аз нищо не съм помагала за организацията. Аз все му викам, че е много далече, след резултатите, но май не е толкова далече.

# 1 197
Sisil, бала на 1 АЕГ е по-висок от 2 АЕГ за момчета и доста близък.

Не е вярно. Балът на 2АЕГ е по-висок и то с 6 точки.

Ами вижте данните:
1во класиране:
една паралелка първа

2ро класиране:
играх си да осредня бала на паралеките по език (НЕ и ИЕ) понеже миналата година е имало паралелки с профили обявени

# 1 198
Изобщо не проверявам. Даже ме е страх да ги науча. Но виж темата си я следя. А тъкмо бях позадрямала и хоп, този екран ме набързо върна в бордо състояние.

# 1 199
  • София
Изобщо не проверявам. Даже ме е страх да ги науча. Но виж темата си я следя.
И аз така.

За голямата от темата разбрах - рефрешвах си тук, за да се притеснявам заедно с другите  Simple Smile
Но и преди 2г резултатите излязоха по-рано. А това не го очаквах, честно казано.

Общи условия

Активация на акаунт