Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 068
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 245
Ужас, а как се хваща това нещо? След като тръгнат хората да си гледат работите ли? Ако на нас ни излезе по-нисък резултат от очакваното, наю-логичното, което ще помисля е, че е блял, като е нанасял отговори

# 1 246
  • София
Хвана се като пропищя форумът, че децата са приети в ТУЕС, но с бал 200 и нещо. ГолЕм купон беше с това грешно класиране. Хората се организираха да ходят пред МОН с лични трактори и развалени яйца. Joy А рошавите АйТита на МОН отнесоха сума ти рими и "благословии". После на пресконференцията видяхме, че отговорното АйТи не е рошаво. Както отбеляза една съфорумка тогава - Някой вече го е скубал. Laughing После свалиха класирането за доста време. По едно време единственото, което ми излизаше, беше, че девойката е класирана в София. Пак е нещо, кво? Joy Това за класирането. За резултатите пак се хвана, като изпищяха хората, че тези резултати, които виждат, просто не са възможни. Като очакваш над 5,50 /тогава бяха оценки/, а ти се появи 3, все ще ти светне червената лампичка.

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 20:12 от sanaka

# 1 247
  • Бургас
Ужас, а как се хваща това нещо? След като тръгнат хората да си гледат работите ли? Ако на нас ни излезе по-нисък резултат от очакваното, наю-логичното, което ще помисля е, че е блял, като е нанасял отговори
Моята девойка точно това и е проблема, не успяла да провери дали е нанесла точно отговорите по БЕЛ, че квестора бил на главата и, времето и свършило! На нея надеждата и е БЕЛ, ако там е сгафила, езиковата ще я отпишем!

# 1 248
  • София
Леле, какво направихте с времето?! В Драгалевци е пелена от дъжд, чак планината не се вижда. Scream

# 1 249
Infopriem може да е паднал понеже са обявили приема за 5ти клас днес

# 1 250
  • Пловдив
Леле, какво направихте с времето?! В Драгалевци е пелена от дъжд, чак планината не се вижда. Scream

Щом и в Пловдив проваля най-накрая. По вода да им върви на децата!

# 1 251
  • София
Да ни е по вода докато чакаме да светна резултатите

# 1 252
  • София

Много е яко!! Аз съм се свила на един стол на терасата гледам как капките падат на земята!

# 1 253
  • София
И аз съм се опънала на дивана на терасата /по принцип там си живея лятото/, ама не си виждам планината. Frowning1 Освен това трещи и не си чувам новините. Нещо щели да намаляват максималната скорост по магистрала.

# 1 254
Нашият град го няма в "изпитай ме", пуснах си на игра да видя щерката с очакваните резултати къде би се класирало в София. И светна в зелено с бал 220-240 за някакви езикови профили, където тук-там за момчета пишеше 480+, а за девойки - 0, покрай високобаловите професионални .
То верно, че 430 паралелки, ама то повечето езикови, малко хуманитарни и тук-там е СХН или природни 🤔. Обаче то и в София щеше явно да си намери мястото, успокоих се.

# 1 255
  • Варна
Ауууу, аз не обичам да вали. А дЯтИтУ е в София и също каза порой е.
Мама Ру, място има за всички. Ако може и мааалко късмет да е правилното.

# 1 256
  • София
Много е яко!! Аз съм се свила на един стол на терасата гледам как капките падат на земята!
И аз така - на терасата и се радвам на дъжда. Градинката до блока много е посърнала от жегата, хем че поливаме.

Наборчето днес са го пуснали към 4 (втора смяна е). Нямало какво да правят, пък и отсъствия нямало да пишат.

# 1 257
Днес отиде да си върне учебниците и с това приключи общо взето. Не пожела да ходи на събиране с класа и за албума не изяви желание...той и пропадна де поради липса на желаещи в класа. Утре официално вече не са на училище.

# 1 258
И нашите деца днес се събраха да празнуват завършването .Хубав клас бяха, а по- голямата част са заедно от детската градина. Сега се разделят, дори и на мен ми стана малко тъжно .
И албумите им раздадоха, чудесни са !

# 1 259
  • София
През 2021 г. пак бяха объркали балообразуването за НПМГ. Но момичетата от форума забелязаха това овреме, в деня преди обявяване на класирането. Подпалихме мейлите и телефоните на кой намерим Joy

Аз си бях дОма, завърнахме се малко преди дъжда. И баш в пороя бях навън за диня, но с колата. Предвидливо съм бре Joy

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 20:36 от beb4o_fb

Общи условия

Активация на акаунт