Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 84 613
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 635
Може ли да ме насочите къде ги виждате тези паралелки в infopriem, защото аз нищо не намирам. Благодаря предварително

# 1 636
Кои паралелки? План-приемът се зарежда когато натиснеш таб "8клас" в infopriem, още преди да си влезнала с профил и парола. После избираш област и се зареждат.

# 1 637
  • Варна
Преди да сте влезли с данните за вход има "бутони" 5 клас, 8 клас, 11 клас. Цъкаш на осми клас и си избираш съответното РУО.

# 1 638
Благодаря, да, тези без влизане в профил отдавна съм ги намерила. Помислих, че има някакви в самия профил на детето, които са пуснати, а не виждам. Обърка ме секцията "План-прием", където в "Списък с паралелки" няма нищо.

# 1 639
Бих искала да попитам на какво дължи популярността си Испанската гимназия в СФ. Доколкото разбирам малък процент от децата, които я завършват продължават образованието си в Испания и още по-малък процент продължават да използват езика след завършване. Надявам се да не приемете въпроса ми като заяждане...по-скоро любопитство...

Добрата среда, добрата дисциплина и високото ниво на преподаване. Тези неща правят и другите "елитни" гимназии толкова желани.

# 1 640
sanaka, искрени благодарности за подробностите за ограничения за кандидатстване в чужбина след професионална гимназия (както си му казвахме, техникум).

# 1 641
Може би допълнителните редове, които виждаме отдолу, да са различни при различните деца? При нас са от обл.кръг на олимпиадите по физика и математика

Олимпиадата по математика балообразуваща ли е някъде?

# 1 642
  • София
Не. Първите трима на националния кръг получават служебно 100 т. на НВО МАТ.

# 1 643
sanaka, искрени благодарности за подробностите за ограничения за кандидатстване в чужбина след професионална гимназия (както си му казвахме, техникум).

Не само "техникумите" се водят професионални гимназии. Училищата към МК също са.

# 1 644
Не знаех за това. Моята реплика беше само по отношение на технически училища и паралелки с компютърни специалности.

# 1 645
Да, да, аз само уточнявам за всички, които се интересуват от тази дискусия.

# 1 646
Мама Ру, много добре звучи "интериорен дизайн". При нас с тези компютърни професии се излагат.

# 1 647
Бих искала да попитам на какво дължи популярността си Испанската гимназия в СФ. Доколкото разбирам малък процент от децата, които я завършват продължават образованието си в Испания и още по-малък процент продължават да използват езика след завършване. Надявам се да не приемете въпроса ми като заяждане...по-скоро любопитство...
От къде пък имате наблюдения, че малък процент използват езика след завършване и също толкова малко следват в Испания?? Ще ми е интересно да споделите.
Само мога да ви кажа, че Испанската няма нищо общо с 91 НЕГ. За другите не мога да кажа, нямала съм деца, учили в другите "елитни". Ако я изберете и ви стигне Бала ще разберете.

# 1 648
  • у дома...
Все повече деца се ориентират и към университети в Испания. В държавните им университети таксите са поносими, нямат и трудности с настаняване.

# 1 649
От къде пък имате наблюдения, че малък процент използват езика след завършване и също толкова малко следват в Испания?? Ще ми е интересно да споделите.
Само мога да ви кажа, че Испанската няма нищо общо с 91 НЕГ. За другите не мога да кажа, нямала съм деца, учили в другите "елитни". Ако я изберете и ви стигне Бала ще разберете.
Много хубаво училище е Испанската гимназия, с традиции. Моето дете го завърши миналата година. Напълно достатъчно ми е, че средата беше страхотна! Имаше чудесни учители.

Общи условия

Активация на акаунт