Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 417
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 510
  • София
ако има бал 500 , може и 1 желание да си сложи детето Grinning

# 511
Пожелавам успех на повишаването 🤗, дано не се наложи. Но щом се е настроил може би е по-добре да ходи, всяка точка има значение. А това са 11т, или 22 удвоени.

Някой може ли да обясни за оценяването и арбитъра при възможност и време?

Ние чакаме резултите, може да варират доста.

Има родители тук от СМГ, НПМГ, други математически, предполагам, частни топ училища, Шилер и други с прием? Как са се справили съучениците най-общо? Имате ли отзиви?
Дъщеря ми е в МГ в провинцията- 2 класа са, средно очакват над 90 точки децата. Според учителката им в училище са били бебешки задачите, но според учителка в школа, проверяващ, не е точно така за деца извън математически гимназии. Също така добави, че няма да отнемат точки за липсваща ДС или непосочване  по кой признак са еднакви триъгълниците в геометричната. Почти всички деца, да не кажа всички не намериха грешка в 1-ви модул, както и на повечето грешката им е във в подточка на 23.

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 14:52 от M.P.G

# 512
Благодаря за отговорите!

# 513
  • Sofia
Аз хвърлям по едно око в РУО-то (свободни работни места) да следя кое училище какви учители търси. 1АЕГ е пуснала сериозен списък. Испанската търсят по ФВС, по испански, по биология на испански и математика и ИТ.

# 514
  • София
Испанската имат огромна нужда от читави учители по математика.

# 515
Отдавна при това..

# 516
Ех, че хубаво звучи  Smiley

# 517

Ауу, какво чудене ще падне изведнъж , ако изкара бал 500 Simple Smile. Колкото и да си има наум първо желание, изведнъж всичко ще придобие нова переспектива. Поне за мен ... Simple Smile

# 518

Ауу, какво чудене ще падне изведнъж , ако изкара бал 500 Simple Smile. Колкото и да си има наум първо желание, изведнъж всичко ще придобие нова переспектива. Поне за мен ... Simple Smile
Хаххаа, дето се вика и много хубаво , не е на хубаво

# 519
За повишителен изпит по предмет - повишителния  изпит го пише същият преподавател, който е нанесъл нежеланата оценка за срок/ година.
При претенция за неправилна / ощетяваща оценка, доколкото съм чела, се иска комисия - комисията  е съставена от други преподаватели.

# 520
  • София
Аз хвърлям по едно око в РУО-то (свободни работни места) да следя кое училище какви учители търси. 1АЕГ е пуснала сериозен списък. Испанската търсят по ФВС, по испански, по биология на испански и математика и ИТ.
1 АЕГ има нов директор и е той е разбутал всички учители. Племенницата е там и към момента е със смесени чувства. Не харесваше предишната директорка. Но пък си харесваше класния, когото ще махат.
Та ще се чуе/види дали новото ще е по-добро от старото или ще е същото.

# 521
https://www.facebook.com/mariana.popova.315/posts/pfbid0vP3pupL1 … t2XgBLAGtiM5G2Ltl подкрепям, ние имахме по 6ч и май 1 ден по 7 само

# 522

Да не е баш 500, но 490 и тогава не е лесно. Майката казва едно, бащата друго, детето трето, като се намеси и разширеното семейство и близкият приятелски кръг.... и пак се чудиш дали не си сбъркал, че детето си е избрало точно това първо желание, на което е сигурно, че ще бъде класирано.

# 523
Писах, писах и загубих поста. Мързи ме да повторя.
Споделям сайт за ориентир при кандидатстване. Не казвам да се съобразявате 100 % с него, но дава насоки, които всеки може да провери. (Ако вече е споделян, моля подминете Simple Smile )
https://www.izpitai.me/client/schoolScores

# 524
  • София
Новият директор на Първа АЕГ за известно време беше директор на 129то, което дели сграда с Испанската. За времето, което изкара там махна портрета на Ботев (или Вазов беше), за да сложи своя и успя качествено да съсипе традиционно добрите отношения между двете училища. А когато новата директорка махна неговия портрет, се оплака във фейса. Скептична съм за бъдещето на Първа АЕГ. Ама пък се посмях с него....

Общи условия

Активация на акаунт