Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 207
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 930
А това се спазва от всички ли и дали знаеш дали е задължително, при оценки 6666555665 днес госпожата по БЕЛ е казала на синът ми, че ще чака резултата от изпита по БЕЛ.

# 931
  • София
И банкова карта има, и лична карта има, и ЕЗОК извадих днес да пътува лятото, абе до стипендия да го докараме... ама първо да я приемат някъде Joy
Моята нехае... оформени са от миналата седмица, сега отиват с класа на екскурзия да разпуснат , особено тя се "скъса" от учене... Най я интересува,  дали да не направи по две дупки на двете уши... Joy Училища, ядове, на майка й

Моята дилема е , дали да я послушам и да пишем училище с френски, природни, математика, само езика или комбинация , защото се опасявам че след 1ви срок още може да се кае и да пищи, че много се учи, тежък език , тежък профил или подобни. Disappointed Relieved И ако тръгне с ниски оценки ще има драми....  Или да потърся профил природни, математика, както тя иска , но с  АЕ като първи език, където за нея ще е лесно.. дори да има втори език някакъв, няма да е тоя зор, като с първи интензивен.... това по повод подредбата и редене на желания "спрямо детето" Thinking опасявам се, че тя хабер си няма какво я чака с един тежък език...

# 932
Края на учебната година е 28.06.
Резултати НВО са на 2.07 - как да чака???

# 933
Е gossipss, как ще го чака този резултат? Във вторник, като са приключили годината...много са ми странни някои учители. Звънни и или й пиши...при нас всичко е оформено, БЕЛ и математика са 6

# 934
А това се спазва от всички ли и дали знаеш дали е задължително, при оценки 6666555665 днес госпожата по БЕЛ е казала на синът ми, че ще чака резултата от изпита по БЕЛ.

Нямам думи! Безобразие. Директора какво мисли по въпроса.

# 935
"спрямо детето" Thinking опасявам се, че тя хабер си няма какво я чака с един тежък език...
Няма тежък и лек език, всеки нов език е предизвикателство за детето.
Изобщо не знаеш дали ще му хареса или не и как ще се справи ако не го е учило до сега.
Всичко е само догадки.
Ако детето иска френски аз бих го включила. Всеки език е богатство.

# 936
Незнам кой какво си мисли вече... преди малко ми писа детето, от понеделник до днес ги спукаха от изпитване. Снощи до 22ч писа есета по БЕЛ. Ще звъня на класната.

# 937
Ако до 28.06. до края на работния ден детето не е оформено една жалба до РУО ще й дойде добре. Стискайте палци и на краката резултатите да излязат на 2.07.

# 938
  • София
Кабо, и аз много се притеснявам с този корейски, който е избрала моята. Да не каже след 3 месеца "много ми е трудно, не го искам" и да се чудя какво да я правя. Обясних й добре, че не може да се откаже и трябва да е сигурна, че иска точно това, въпреки трудността. Тя е сигурна, но аз все още малко си се притеснявам.

# 939
Френският е разкошен език, но при нас се учи само като първи половин клас или като втори в езикова гимназия. Първи език извън езиковите е английски с изключение на две паралелки - предприемачество с китайски и природни науки с японски.
Вече е оформена по всичко. Успех Добър (4,20)

# 940
  • София
Според дъщеря ми корейският не е труден. Обясняваше ми, че е с лесна граматика. А си е екзотика, може да се окаже полезен. Дъщеря ми със сигурност ще го продължи.

# 941
bibi76, ако имаш наблюдения върху гимназиалния етап, може ли да споделиш впечатления?

# 942
Благодаря за информацията.
Тоест ако резервите са 30, то 30 от приетите да предпочели ДУ и там да кажем 170 места се освобождават. Не помня 200 или 220 приемаха.

Извън МОН са НУКК (2 паралелки), НГДЕК, и другите са специализирани музикални, спортни, тн.

АК понякога поканва 30, но понякога кани 0 резерви, но това не е толкова важно... Срока за записване там е след излизане на първо класиране в държавните училища. "Редовно" записаните в Колежа влияят между първо и второ. Резервите влияят след второ класиране Hands V
По-серизно внимание има от участници от други области, училища към министерство на културата...

# 943
  • у дома...
„. При обективна невъзможност това да не се случи следва упълномощеният да има нотариално заверено пълномощно в съответствие с българското законодателство и с оглед гарантиране истинността на предприетите действия и защита интересите на детето."
Ваня Кастрева го е казала. Касае децата, навършили 14 години, които нямат възможност да присъстват лично.
Ако има юристи сред вас, нека се произнесат.
Преди две години, по неприятен повод, трябваше да се разпоредим за една банкова сметка двете с дъщеря ми. Тогава тя беше на 15. Дете на възраст между 14 и 18 години няма как да подпише пълномощно на който и да било, дори и на родителя си, защото пред всички органи то се представлява от родител или настойник. Дори и да ви изготвят такъв документ, не съм сигурна до колко той би имал юризическа стойност.

# 944
Само една химия ни остана на нас и ще завърши детето с една петица, по музика Satisfied
Банкова карта и ние ще правим, защото все може да се наложи, особено сега като отиде на лагера, а и са без такса .
Мисля да звъня  в нашето училище да питам ще мога ли да го запиша, или ще трябва пълномощно, ама ще чакам да излязат точките

Общи условия

Активация на акаунт