Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 177
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 020
Аз, ако съм учител винаги ще давам на децата и няма да ги ощетявам. Та те сега са в много важен период от живота си и психиката им е много ранима. Какво толкова ще им стане на тези учители, ако дадат? Не виждам смисъл в това заяждане възрастен - дете. Естествено, че превъзходството е във възрастния.
Имах една учителка по бел, подобна в 10-11-12 клас. Не пишеше 6, колкото и да знаеш. Мноооооого трудно. С много зор написа само на мен двете години 6 и една 5 и се освободих от матурата по бел. Успехът ми от средното образование беше 5.98 заради нейната 5. Сега като се връщам назад виждам, че с нищо не ме е ощетила, ама тогава колко рев изревах...още предава по бел. Заради нея няма да подавам въобще документи в това училище, което е и, което аз завърших.

# 1 021
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Не съм , какво ви изписаха за носа? Вече само дето л..но не съм мазала и все без ефект.
Не съм "Не съм", но да споделя моя опит. При нас установен кофти капиляр в началото на ноздрата, който създава големи ядове. Изписаха ни Емофикс маз, като започне кръвотечението се подготвя тампон с мехлема и се слага хубаво навътре и стои поне 30 мин. Не искам да ви казвам, че му бях купила дамски тампони по едно време за училище, да не стане мазало там, защото като почне да шурти и няма спирка.
Да си похваля наборчето, завърши с пълно 6, макар и да не е много доволен от НВО-то, тази битка си я спечели.
Сега е на заслужено зелено училище с класа си в Пампорово и въобще не се сеща за нас.
Същото, Рутаскорбин и още едно, което май са едни тампони, за които спомена, но не мога да го разчета, а още не съм ги купила.
Мен самото кръвотечение не ме притеснява и аз бях така в пубертета, но моето е голямо прасе и маже навсякъде, у нас сме като на война.
Това с нанасянето на оценки в последния момент, ей така, да държат децата в напрежение, е много гадно! И напълно безсмислено!

# 1 022
  • София
Моят го оформиха окончателно точно преди има-няма 5 мин. Добре се представи детето Simple Smile

Но при каката драма - в понеделник и днес - изпитване по биология. Днес се нанасоха 3 оценки по предмета.
Има и 2 теста от миналата седмица, които не са върнати. Съответно не е оформена все още по висичко. Но до 23:59 има още време Simple Smile
Наистина не знам защо се чака последния възможен момент.

# 1 023
Здравейте !
Извинявам се ако е коментирано , но никъде не прочетох ....ако детето е прието на първо класиране , но реши да участва във второ - подава ли се някакво заявление и къде ?
Благодаря предварително на отзовалите се Simple Smile

# 1 024
Нарича се Surgispon, хемостатична гъба. Има в два варианта - на фитилче и на “плочка” от която късаш малки парченца.
С емофикса в комбинация е идеално

# 1 025
Здравейте !
Извинявам се ако е коментирано , но никъде не прочетох ....ако детето е прието на първо класиране , но реши да участва във второ - подава ли се някакво заявление и къде ?
Подава се заявление,  в училището където е прието на първо класиране

# 1 026
[/b]quote author=Lúthien link=topic=1668326.msg48216911#msg48216911 date=1719393026]
Слагам пак картинката от Дидева, в следващата тема ще я закача на първа страница.

Всъщност е далеч не е толкова сложно и има няколко важни момента, които не бива да се пропускат – пишете достатъчно паралелки предвид бала, като подредбата е само по реда на желанията на детето. Ако на първо класиране е прието, но не ви удовлетворява, непременно подавате заявление за продължаване на второ класиране! Ако не се запишете и не подадете за второ, ученикът отпада от класирането и трябва да подаде заяление на трето класиране само за останалите свободни места.
За по-нататък ще ги нищим, когато му дойде времето 😊
[/quote]
Здравейте !

# 1 027
  • София
Когато подадеш ръка на детето и му покажеш, че вярваш в него, му даваш крила. С добра дума и 50 стотни отгоре ще му дадеш повече от цял месец преподаване. Не съм учител, но точно по този начин се отнасям с хората около мен и виждам как действа.
Моята още от вчера е оформена по всичко. Последно по МАТ от учителката, от която се притеснявах до последно, въпреки 5.81 средноаритметично.

# 1 028
  • София
Mama Ru, мерси много за тази табличка, мен лично все ме е страх нещо да не пропусна/объркам. Нали правилно разбирам, че всичко мога да свърша онлайн, освен записването след първо класиране?

# 1 029
Заявление за участие във второ класиране и записване - само лично на място в училището, в което е прието детето

# 1 030
  • Пловдив
Ilik вие не сте ли в един клас с gossip...или те са в "а". Отказвам да повярвам,  че е госпожата по БЕЛ на "а"клас...моят син беше на школа при нея, и просто не вярвам , че е способна на това...

# 1 031
  • София
Нашия учител по МаТ в крайна сметка ни прецака , писа и 4ка за срока и 5ца за годината. А що молби му отправихме да я изпита , последно две 6ци и писа  , но последната нямало да я смята и така за 25ст. я остави с 5ца . Ей какъв бурсук само що за хора бе, да искаш да те изпита , и да не иска , къв е този инат.

# 1 032
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Нарича се Surgispon, хемостатична гъба. Има в два варианта - на фитилче и на “плочка” от която късаш малки парченца.
С емофикса в комбинация е идеално

Благодаря, да тя обасни, че било на тампонче, от което се късало, но аз, естествено, не запомних как се казва. Rolling Eyes

vivi_23 съжалявам, много е гадно така! Дано това не попречи много на детето.

# 1 033
  • Пловдив
Едва ви насмогнах, много се пи/ш/е в тази тема, много! Joy
Набора е доволен от представянето си, даже били много лесни матурите Rolling Eyes Така като каже и ми се изправя косата...
По БЕЛ каза, че има объркан 1 въпрос в първи модул, но пък тезата и преразказа били "елементарни". По математика очаква 89 точки Rolling Eyes
Оформиха ги вече по всичко, даже той беше останал последен по БЕЛ - изпита го във вторник, в междучасието, за да си повиши оценката Joy Казах му, че звезди трябва да сваля на госпожата,защото цяла година спа и накрая за месец се сети, че му трябвала шестица.
Тръпнем в очакване за резултати и класирания... Тръпна аз по-скоро, той си е непукист или поне такъв вид дава.
Съгласи се, най-накрая да се подстриже (изключвам бръсненето на участъка, заради шевовете) - от месец го карам, но отказваше, за да не си "отрежеш късмета".

# 1 034
dalil
https://nvonavigator.streamlit.app/
има данни за 22ро, може да избираш момичета/момчета и година също

тук също трябва да има. ама не е удобно за всяко класиране има отделен файл
https://dideva.alle.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1% … 0%B1%D0%B0%D0%BB/

dalil, завиждам, че имате за махане. Аз преговарях да допълваме Grinning

То за София става дума и затова има много за отсяване. 433 паралелки, множко са. Мъжа ми като го видя и вика "Аааа, аз това няма да го чета" Той и на близко не вижда много добре, то пък аз щото виждам, ама някой трябва да я свърши тази работа:)
Ето това е името на файл. Предполагам, че повечето го знаят.
Pril-3_priem2024-bal2023.xlsx
Допълвам
Не можах да намеря на  22 училище, какви са им баловете за миналата година. Някъде пък някой каза, че главно момичета има. И викам дай да видя таз работа, свалих файла с паралелките, както са групирани по класове и оцветих в цвят само имената на момчетата. Само в две паралелки май имаше по 3-5 момчета, в другите по десетина ми се видяха.

Общи условия

Активация на акаунт