Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 107
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 110
Като минаха изпитите, ние с моето дете се успокоихме. Каквото зависеше от нас  / от него де / мина, другото няма как да го променим, та спокойно си чакаме резултата.
А за  такива майки, дето децата им са изкарали по 150 точки Satisfied имам си едно на ум .

# 1 111
  • София
Успех желая на детето където ще се явява на изпит, моята дъщеря също е с 5ца и няма да и свърши работа , за малко ще си изпусне шанса за желаната гимназия , но няма да рискувам да ходим на този изпит тъй като тя самата няма интерес , изобщо ако искаше можеше и да се понапъне малко накрая , но все аз я търся да се прибира, да решава задачи, и като я оставя и тя не учи, ами примирих се, като няма цели , т.е само на думи иска, да си троши главата някой ден, аз на нейните години бях по целеустремена и си постигах мечтите, а тя някой да я бута, ми не и правя добра услуга.

# 1 112
Рали, виж тук: https://infopriem.mon.bg/files/Online%20%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4 … %D1%81%202024.pdf

Много подробно и с картинки е обяснено.

Желанията се въвеждат директно чрез код на паралелка или чрез избор на бутон „Лупичка“ (визуализира се падащо меню с имената на училищата)

Благодаря за споделеното инфо!

Аз само не разбирам как ще се справим за 30 минути?

# 1 113
Ще се вместите във времето, подавала  съм преди около 7 години, оттогава сигурно са я подобрили системата, но даже и тогава беше много лесно и бързо . Въпросът е все пак да сте набелязали училища и паралелки, не в момента да избирате и да се колебаете

# 1 114
  • София
Рали, виж тук: https://infopriem.mon.bg/files/Online%20%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4 … %D1%81%202024.pdf

Много подробно и с картинки е обяснено.

Желанията се въвеждат директно чрез код на паралелка или чрез избор на бутон „Лупичка“ (визуализира се падащо меню с имената на училищата)

Благодаря за споделеното инфо!

Аз само не разбирам как ще се справим за 30 минути?

Направете си предварителен списък ма хартия и после само попълвате за 10 мин

# 1 115
  • София
jenap браво на детето! От все сърце му желая успех и стискам палци за него!!! Дано успее и бала му стигне за желаната паралелка!

На нас не ни стиска за нов изпит. Детето вече е в режим ваканция и се опасявам, че ако предприемем тази стъпка няма да е за добро.  Sad  Порева си, изстрада загубата на шанс за математическо училище и сега вече му е все тая какво и къде ще учи. Просто тези 11 точки... но да ме беше послушал веднъж и да не разчиташе на последния момент и благосклонност от страна на учител. Горчив урок, но нали и без тях не може!

# 1 116
Хора, докато не излязат точките от НВО и след това класирането, нищо не е решено/ изгубено/ обречено...

# 1 117
Хора, докато не излязат точките от НВО и след това класирането, нищо не е решено/ изгубено/ обречено...
Така е!
Реално и след това също нищо не е  обречено.
Децата едва ли ще спрат образованието си само с гимназиален етап.
Това е път.
 Спокойно...

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 11:12 от sladkish4e

# 1 118
И аз така разсъждавам, въпреки че е много изнервящо да чакаш решенията на съдбата. Но човек може да навърже точките, само като гледа назад.

# 1 119
jenap, успех на детето! Щом сам е решил и се чувства ощетен трябва родителска подкрепа. И аз съм изумена от историите с учители, които описвате. При нас както нямаше годишни оценки - вчера всички оформиха. И аз, и наборът се поуспокоихме. Избираме книги за морето и почваме да гласим багаж. Ще почиваме заслужено и от морето ще редим желанията (ще помъкна лаптоп, справочници и т.н.). Играх си вчера със споделения линк от izpitaime - ами страшнички изглеждат нещата. Борят се децата буквално за всяка точка. Нищо вече не можем да направим - каквото било, било. Ще редим много желания - от така бленуваното НПМГ до училища с 200-300 бал. Все се надявам, че някъде ще го приемат.

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 11:08 от jsed

# 1 120
  • София
Jenap, съдбата обича смелите! Вярвам, че ще се справи отлично!

# 1 121
в секция класиране https://infopriem.mon.bg/clas са сложили инструкции, може всеки да си ги прочете, струват ми се ясно описани

# 1 122
И аз така разсъждавам, въпреки че е много изнервящо да чакаш решенията на съдбата. Но човек може да навърже точките, само като гледа назад.
Така е.
Гледайки назад в моя живот виждам, че много неща, които не са се случили, не са били просто за мен.
Колко рев изревах, че някога не ме приеха в СУ - педагогика. Това беше детска моя мечта.
Е, благодаря на Бог, че не стана така.
Вместо с деца, сега работя със студенти. Прекрасно е!
И наблюдвайки учителките на двете ми деца, нервни и болни жени - за съжаление си обяснявам, че дори и да работех, това, за което съм мечтала, нямаше да съм удовлетовена.

# 1 123
Някой знае ли какво следва, ако дете не си е предало учебниците по предмет? Заплашвали, че няма да дадат дипломи! Нали от следващата година всички деца ще имат безплатни учебници т.е тези няма да се ползват.
Ходи купи един и им го занеси.
Нищо не следва, ще ги бракуват най-вероятно но и за брака трябва протокол, иначе ще им се водят тея загубените.
Тъпа история ама закон какво да се прави.
Предаване без протокол. Връщане без протокол. Ходи обяснявай какво си взел и какво си върнал. 🤦
Изумявам се как някои хора нямат елементарна правна и всякаква друга култура. После защо децата....
При нас също така ги заплашиха, но се изумих, как се отчита това и как на толкова ербап народ там, на никого не му хрумва години наред, бАрем по едно хикче да се тури при вземане и връщане.
После.... хОди дири михаля.
Инак, изчетох Ви. 😊
Даже реших, че са излезнали резултатите при толкова много отговори.
Ние сме ваканция вече. Попътувахме, отдъхнахме малко - накои хора, други се ровят и четат старите теми за НЕ елита, правят тАблички - план А, Б, В... 😂
Доволна съм от детето. Завърши с отличен 5 и.... над 5.50, но за София, за това, което ни трябва - греда, защото по част от балообразуващите петици. Ядец!
Не се ядосвам, а по - скоро разсъждавам на глас.

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 11:37 от *FIORE*

# 1 124
достъпът до Школо остава ли си и след 7ми клас, пак Школо ли се ползва?

Общи условия

Активация на акаунт